Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (1)Автореферати дисертацій (4)Реферативна база даних (26)
Пошуковий запит: (<.>U=Л88-3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 22
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ДС48713

Кардашева, Марина Вячеславовна.
Физико-химические свойства природных цеолитов и их применение для охраны окружающей среды в пищевой промышленности [Текст] : дис...канд. хим. наук: 02.00.23 / Кардашева Марина Вячеславовна ; НАН Украины, Ин-т коллоид. химии и химии воды им. А. В. Думанского. - К., 1995. - 162 л.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
Категорія: Будівництво   
2.
ДС58777

Михайленко, Владимир Григорьевич.
Мембранно- сорбционная подготовка воды для напитков [Текст] : дис... канд. тех. наук: 05.18.12 / Михайленко Владимир Григорьевич ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1998. - 186 л. - л. 153-171

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ДС81021

Осіпчук, Наталія Василівна.
Розробка технології безалкогольних напоїв профілактичного напряму з рослинної сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Осіпчук Наталія Василівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 206 арк. - арк. 118-130

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ДС83892

Прибильський, Віталій Леонідович.
Розробка ефективних технологій біологічно активних ферментованих напоїв [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.07 / Прибильський Віталій Леонідович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 322 арк.: рис.+ 234арк. дод. - арк. 296-322
Дві кн. одиниці

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ДС106790 з дод.

Осипова, Лариса Анатольевна.
Научно-практическое обоснование и разработка технологии консервированных функциональных напитков [Текст] : дис... д-ра техн. наук : 05.18.13 / Осипова Лариса Анатольевна ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - О., 2007. - 376 л. - Бібліогр.: арк. 328-376.
2 кн. од.
Приложение:
Научно-практическое обоснование и разработка технологии консервированных функциональных напитков. - О., 2007. - 201 л. : табл. Шифр ДС106790 дод.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
ДС49343сл

Литовченко, Александр Михайлович.
Разработка и внедрение рациональной технологии комплексного использования плодов, ягод, винограда и другого растительного сырья для получения соков, напитков и вин повышенной биологической ценности [Текст] : дис...д-ра техн. наук: 05.18.07 / Литовченко Александр Михайлович ; УААН, Ин-т садоводства. - К., 1994. - 391 л.
Для сл. пользования.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
ДС57585

Бандуренко, Галина Михайлівна.
Розробка технології напівфабрикатів для безалкогольних напоїв і пюреподібних продуктів харчування з плодоовочевої сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Бандуренко Галина Михайлівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 219 л. - л. 159-210

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
ДС74174

Ткаченко, Михаил Григорьевич.
Разработка технологии производства ароматизированных напитков на основе использования растительного сырья юга Украины [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Ткаченко Михаил Григорьевич ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 2001. - 130 л. + прил. 126л. - Библиогр.: л. 118-130
Две кн. единицы

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
РА298874

Бандуренко, Галина Михайлівна.
Розробка технології напівфабрикатів для безалкогольних напоїв і пюреподібних продуктів харчування з плодоовочевої сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Бандуренко Галина Михайлівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 16 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
Категорія: Будівництво   
10.
РА301657

Михайленко, Володимир Григорович.
Мембранно- сорбційна підготовка води для напоїв [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Михайленко Володимир Григорович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1998. - 17 с.

Рубрики:
  




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
РА290160

Кардашева, Марина Вячеславовна.
Физико-химические свойства природных цеолитов и их применение для охраны окружающей среды в пищевой промышленности [Текст] : автореф. дис... канд. хим. наук: 02.00.23 / Кардашева Марина Вячеславовна ; НАН Украины, Ин-т коллоид. химии и химии воды им. А. В. Думанского. - К., 1995. - 18 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
РА317848

Ткаченко, Михайло Григорович.
Розробка технології виробництва ароматизованих напоїв на основі використання рослинної сировини півдня України [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Ткаченко Михайло Григорович ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2001. - 17 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
РА326966

Осіпчук, Наталія Василівна.
Розробка технології безалкогольних напоїв профілактичного напряму з рослинної сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Осіпчук Наталія Василівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 20 с.: рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
РА290448сл

Литовченко, Александр Михайлович.
Разработка и внедрение рациональной технологии комплексного использования плодов, ягод, винограда и другого растительного сырья для получения напитков повышенной биологической ценности [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.07 / Литовченко Александр Михайлович ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 1994. - 62 с.
Для сл. пользования

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
РА331040

Прибильський, Віталій Леонідович.
Розробка ефективних технологій біологічно активних ферментованих напоїв [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.07 / Прибильський Віталій Леонідович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 39 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
РА354890

Осипова, Лариса Анатоліївна.
Науково-практичне обгрунтування і розробка технології консервованих функіональних напоїв [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.13 / Осипова Лариса Анатоліївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 35 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
СТ2873


Концентрати для напоїв. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. С. Олійнічук [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 12 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10-11

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
ВА719749


Ферментований березовий сік та напої на його основі: одержання, властивості, лікувальна дія, технології виробництва [Текст] : монографія / В. В. Кожухар [та ін.] ; заг. ред. В. В. Кожухар ; Укоопспілка, Полтавський ун-т споживчої кооперації України. - Полтава : РВВ ПУСКУ, 2008. - 149 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 138-149. - ISBN 978-966-7971-87-8

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
ІВ209645

Dłużewska, Elżbieta.
Studia nad wpływem wybranych hydrokoloidów na stabilność modelowych układów emulsji napojowych [Text] / E. Dłużewska. - Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2007. - 96 s.: rys. - (Rozprawy naukowe i monografie). - Бібліогр.: S.87-94. - ISBN 83-7244-822-1

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
20.
РА425799

Миронов, Денис Анатолійович.
Удосконалення технології напоїв з використанням подрібнення плодів у вихровому шарі феромагнітних частинок [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Миронов Денис Анатолійович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 20 с. : рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського