Пошуковий запит: (<.>U=Л86$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 370
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | MFI4316/1-3 Braur, Peter. About physical-chemical factors, their changes during manufacturing and influence on the rheological and structural properties of chocolate like model systems [Text] : diss. / P. Braur ; Swiss Federal institute of technology Zürich. - Zürich : [б.в.], 2000. - 203 p.: fig. - (ETH-DISS ; 13940).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Swiss Federal institute of technology Zürich
Видання зберігається у :
|
2. | ІВ219635 Hryszko, Rafał. Media Aeva Dulcia [Text] : analiza produkcji i konsumpcji słodyczy w Koronie Aragonii w XIV i XV w. / Rafał Hryszko. - Kraków : Uniwersytet Jagielloński : Historia Iagellonica, 2013. - 316 s. - (Medium aevum ; vol. 4). - Бібліогр.: с. 275-306.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ІВ210329 Kunst in Schokolade [Text] / Gesellschaft für moderne Kunst am Museum Ludwig [u.a.]. - Köln : Hatje Cantz, 2005. - 144 S.: Ill.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Gesellschaft für moderne Kunst am Museum Ludwig [u. a.
Видання зберігається у :
|
4. | ІВ216174 Marzec, Agata. Właściwości teksturalne ciastek kruchych w aspekcie ich struktury [Text] / Agara Marzec. - Warszawa : Wydaw. SGGQ, 2012. - 103 s. : rys., tab. - (Rozprawy naukowe i monografie = Treaties and monographs / Wydawnictwa Szkoły głównej gospodarstwa wiejskiego ; 395). - Рез.: англ. - Бібліогр.: с. 91-101.
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ІВ206960 Modifying additives in jelly products [Text] / F. Pertsevoy [a.o.]. - Wroclaw ; Kiev : NUFT, 2005. - 259 p.: fig. - Бібліогр.: v kinci rozd.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Pertsevoy, Fedor; Savgira, Yurij; Foshchan, Andrey; Ukrayinets, Anatoliy; Tishchenko, Leonid
Видання зберігається у :
|
6. | FAO/191 Quynh, Nguyen Khac. Sweetness from starch [Text] : A manual for making maltose from starch / N. K. Quynh, J. Cecil. - Rome : FAO, 1996. - vii, 37 p.: ill.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Cecil, John
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
7. | Shamilova-Jalilova, M. E. The research of quality indicators... [Text] / Shamilova-Jalilova. - Baku, 2024.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | ВА668166 "SWEETS Ukraine Ласощі'2005", міжнародна спеціалізована виставка індустрії солодких виробів (11 ; 2005). ХІ Міжнародна спеціалізована виставка індустрії солодких виробів SWEETS Ukraine Ласощі 2005 [Текст] : 11.10 - 14.10: Каталог / "SWEETS Ukraine Ласощі'2005", міжнародна спеціалізована виставка індустрії солодких виробів (11 ; 2005) . - К. : [б.в.], 2005. - 80 с. - (Солодка виставка в Україні ; №1).
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | ВА797588 Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарбузового насіння [Текст] : монографія / [Т. В. Капліна та ін.] ; ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). - Полтава : ПУЕТ, 2015. - 355, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 317-[356]. - 300 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Овчіннікова-Дудник, Світлана Олексіївна; Бровко, Елеонора Максимівна; "Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | В358735/2 Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації [Текст] : [колект.] монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020 . - ISBN 978-617-7879-38-0. Ч. 2 : Техології оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів із використанням нетрадиційної сировини / [О. І. Черевко та ін.]. - 2021. - 192 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці підрозд. - 300 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Кучерук, Зіновія Іванівна; Артамонова, Майя Володимирівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Болховітіна, Олена Іванівна; Касабова, Катерина Рубенівна; Шматченко, Наталя Василівна; Степанькова, Галина Вячеславівна; Лапицька, Надія Володимирівна; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович; Шкляєв, Олексій Миколайович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | ВА799727 Інноваційні технології хлібобулочних і кондитерських виробів [Текст] : колект. монографія / [О. В. Самохвалова та ін.] ; за заг. ред. канд. техн. наук, проф. О. В. Самохвалової ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Ексклюзив, 2015. - 462 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 100 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Самохвалова, Ольга Володимирівна; Лисюк, Галина Михайлівна; Кучерук, Зіновія Іванівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Гревцева, Наталія В'ячеславівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна (заг. ред.); Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА332141 Іоргачова, Катерина Георгіївна. Наукові основи технологій кондитерських виробів з використанням функціональних рослинних добавок [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Іоргачова Катерина Георгіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2004. - 37 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | СТ8662 Ірис. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 4326:2004 ; Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | СТ1523 Ірис. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІІІ, 12 с. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Кожанов, Ю (розроб.)
Видання зберігається у :
|
15. | РА422066 Абрамова, Асьят Георгіївна. Удосконалення технології бісквітів пониженої глікемічності та калорійності шляхом використання цукрозамінників нового покоління [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Абрамова Асьят Георгіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 21 с. : рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | Р119543 Авдикович, Климентина. Перша українська фабрика цукорків "Фортуна Нова" [Текст] : [спогади] / Климентина Авдикович. - Л. : Тріада Плюс, 2010. - 47 с. : іл. - Бібліогр.: с. 11-12.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | РА418394 Аветісян, Карине Валерівна. Удосконалення технології двошарового желейного мармеладу з використанням крохмальних сиропів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Аветісян Карине Валерівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2015. - 23 с. : табл., рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | РА400181 Акмен, Вікторія Олександрівна. Формування споживних властивостей дієтичних добавок з гемовим залізом для кондитерських виробів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Акмен Вікторія Олександрівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2013. - 22 с. : табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | ДС145214 Акмен, Вікторія Олександрівна. Формування споживних властивостей дієтичних добавок з гемовим залізом для кондитерських виробів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Акмен Вікторія Олександрівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2013. - 369 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 174-206.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | Р107149 Актуальні проблеми технології галузі [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контрольної роботи для студ. спец. 7.091702 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден., заоч. та скороч. форм начання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. І. Дробот [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 18 с. - Бібліогр.: с. 17-18.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Дробот, Віра Іванівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |