Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Знайдено в інших каталогах:
Журнали та продовжувані видання (290)
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л86$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 370
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
  
  MFI4316/1-3
Braur, Peter.
About physical-chemical factors, their changes during manufacturing and influence on the rheological and structural properties of chocolate like model systems [Text] : diss. / P. Braur ; Swiss Federal institute of technology Zürich. - Zürich : [б.в.], 2000. - 203 p.: fig. - (ETH-DISS ; 13940).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Swiss Federal institute of technology Zürich

Видання зберігається у :
2.
  
  ІВ219635
Hryszko, Rafał.
Media Aeva Dulcia [Text] : analiza produkcji i konsumpcji słodyczy w Koronie Aragonii w XIV i XV w. / Rafał Hryszko. - Kraków : Uniwersytet Jagielloński : Historia Iagellonica, 2013. - 316 s. - (Medium aevum ; vol. 4). - Бібліогр.: с. 275-306.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  ІВ210329

Kunst in Schokolade [Text] / Gesellschaft für moderne Kunst am Museum Ludwig [u.a.]. - Köln : Hatje Cantz, 2005. - 144 S.: Ill.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Gesellschaft für moderne Kunst am Museum Ludwig [u. a.

Видання зберігається у :
4.
  
  ІВ216174
Marzec, Agata.
Właściwości teksturalne ciastek kruchych w aspekcie ich struktury [Text] / Agara Marzec. - Warszawa : Wydaw. SGGQ, 2012. - 103 s. : rys., tab. - (Rozprawy naukowe i monografie = Treaties and monographs / Wydawnictwa Szkoły głównej gospodarstwa wiejskiego ; 395). - Рез.: англ. - Бібліогр.: с. 91-101.


Видання зберігається у :
Основний фонд
5.
  
  ІВ206960

Modifying additives in jelly products [Text] / F. Pertsevoy [a.o.]. - Wroclaw ; Kiev : NUFT, 2005. - 259 p.: fig. - Бібліогр.: v kinci rozd.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Pertsevoy, Fedor; Savgira, Yurij; Foshchan, Andrey; Ukrayinets, Anatoliy; Tishchenko, Leonid

Видання зберігається у :
6.
  
  FAO/191
Quynh, Nguyen Khac.
Sweetness from starch [Text] : A manual for making maltose from starch / N. K. Quynh, J. Cecil. - Rome : FAO, 1996. - vii, 37 p.: ill.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Cecil, John

Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
7.
  
Shamilova-Jalilova, M. E.
The research of quality indicators... [Text] / Shamilova-Jalilova. - Baku, 2024.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
8.
  
  ВА668166
"SWEETS Ukraine Ласощі'2005", міжнародна спеціалізована виставка індустрії солодких виробів (11 ; 2005).
ХІ Міжнародна спеціалізована виставка індустрії солодких виробів SWEETS Ukraine Ласощі 2005 [Текст] : 11.10 - 14.10: Каталог / "SWEETS Ukraine Ласощі'2005", міжнародна спеціалізована виставка індустрії солодких виробів (11 ; 2005) . - К. : [б.в.], 2005. - 80 с. - (Солодка виставка в Україні ; №1).

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
9.
  
  ВА797588

Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарбузового насіння [Текст] : монографія / [Т. В. Капліна та ін.] ; ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). - Полтава : ПУЕТ, 2015. - 355, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 317-[356]. - 300 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Овчіннікова-Дудник, Світлана Олексіївна; Бровко, Елеонора Максимівна; "Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки

Видання зберігається у :
Основний фонд
10.
  
  В358735/2
Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації [Текст] : [колект.] монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020 . - ISBN 978-617-7879-38-0.
Ч. 2 : Техології оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів із використанням нетрадиційної сировини / [О. І. Черевко та ін.]. - 2021. - 192 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці підрозд. - 300 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Кучерук, Зіновія Іванівна; Артамонова, Майя Володимирівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Болховітіна, Олена Іванівна; Касабова, Катерина Рубенівна; Шматченко, Наталя Василівна; Степанькова, Галина Вячеславівна; Лапицька, Надія Володимирівна; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович; Шкляєв, Олексій Миколайович; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
11.
  
  ВА799727

Інноваційні технології хлібобулочних і кондитерських виробів [Текст] : колект. монографія / [О. В. Самохвалова та ін.] ; за заг. ред. канд. техн. наук, проф. О. В. Самохвалової ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Ексклюзив, 2015. - 462 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 100 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна; Лисюк, Галина Михайлівна; Кучерук, Зіновія Іванівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Гревцева, Наталія В'ячеславівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна (заг. ред.); Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
12.
  
  РА332141
Іоргачова, Катерина Георгіївна.
Наукові основи технологій кондитерських виробів з використанням функціональних рослинних добавок [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Іоргачова Катерина Георгіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2004. - 37 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
13.
  
  СТ8662

Ірис. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 4326:2004 ; Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
14.
  
  СТ1523

Ірис. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІІІ, 12 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Кожанов, Ю (розроб.)

Видання зберігається у :
15.
  
  РА422066
Абрамова, Асьят Георгіївна.
Удосконалення технології бісквітів пониженої глікемічності та калорійності шляхом використання цукрозамінників нового покоління [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Абрамова Асьят Георгіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 21 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:
  


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
16.
  
  Р119543
Авдикович, Климентина.
Перша українська фабрика цукорків "Фортуна Нова" [Текст] : [спогади] / Климентина Авдикович. - Л. : Тріада Плюс, 2010. - 47 с. : іл. - Бібліогр.: с. 11-12.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
17.
  
  РА418394
Аветісян, Карине Валерівна.
Удосконалення технології двошарового желейного мармеладу з використанням крохмальних сиропів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Аветісян Карине Валерівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2015. - 23 с. : табл., рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
18.
  
  РА400181
Акмен, Вікторія Олександрівна.
Формування споживних властивостей дієтичних добавок з гемовим залізом для кондитерських виробів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Акмен Вікторія Олександрівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2013. - 22 с. : табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
19.
  
  ДС145214
Акмен, Вікторія Олександрівна.
Формування споживних властивостей дієтичних добавок з гемовим залізом для кондитерських виробів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Акмен Вікторія Олександрівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2013. - 369 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 174-206.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
20.
  
  Р107149

Актуальні проблеми технології галузі [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контрольної роботи для студ. спец. 7.091702 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден., заоч. та скороч. форм начання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. І. Дробот [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 18 с. - Бібліогр.: с. 17-18.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Дробот, Віра Іванівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського