Пошуковий запит: (<.>U=Л86$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 370
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | СО27538 с прил. Научно-техническое совещание работников кондитерской промышленности УССР (3 ; 1940 ; Харьков). 3-е научно-техническое совещание работников кондитерской промышленности УССР, 11-15 января 1940 г. [Текст] : стенограмма / Укр. НИИ пищевой промышленности, Укркондтрест. - Х. : [б. и.], 1940. - 423 с. - Назва обкл. : Материалы 3-го научно-техн. совещание по кондпромышленности, 11-15 января 1940 г., г. Харьков.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Украинский НИИ пищевой промышленности; Укркондтрест
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС41541 Гордиенко, Людмила Васильевна. Разработка технологий желейных кондитерских изделий с использованием листовых овощей [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.01 / Л.В.Гордиенко ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1993. - 210 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одесский технологический институт пищевой промышленности имени М. В. Ломоносова
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА289964 Свідло, Каріна Володимирівна. Технологія збивної продукції з використанням натрій-карбоксиметилцелюлози [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Свідло Каріна Володимирівна ; Харківська академія технології та організації харчування. - Х., 1995. - 17 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харківська академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС48609 Свидло, Карина Владимировна. Технология взбивной продукции с использованием натрий-карбоксиметилцеллюлозы [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Свидло Карина Владимировна ; Харьковская академия технологии и организации питания. - Х., 1995. - 193 л.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харьковская академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА292805 Свідло, Каріна Володимирівна. Технологія збивної продукції з використанням натрій- карбоксиметилцелюлози [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Свідло Каріна Володимирівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1995. - 17 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА294868 Молодожен, Юлія Борисівна. Розробка технології желейного мармеладу на основі використання продуктів переробки амаранту [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук:05.18.01 / Молодожен Юлія Борисівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 22 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ДС51987 Молодожен, Юлія Борисівна. Розробка технології желейного мармеладу на основі використання продуктів переробки амаранту [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Молодожен Юлія Борисівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1996. - 186 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | FAO/191 Quynh, Nguyen Khac. Sweetness from starch [Text] : A manual for making maltose from starch / N. K. Quynh, J. Cecil. - Rome : FAO, 1996. - vii, 37 p.: ill.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Cecil, John
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
9. | ВА578487 Правила безпеки для кондитерського виробництва: ДНАОП 1.8.10-1.14-97 [Текст] / ред. А. П. Сазонов [та ін.]. - К. : [б.в.], 1997. - 318 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Сазонов, А. П. (ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | ВА576690 Торты, десерты, пирожные для вас и ваших друзей [Текст] / сост. Т. П. Тарасова. - Донецк : БАО, 1997. - 384 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Тарасова, Татьяна Петровна (сост.)
Видання зберігається у :
|
11. | РА300827 Калугина, Ірина Михайлівна. Розробка технології виробництва цукерок з використанням продуктів переробки амаранту [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Калугина Ірина Михайлівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 18 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА300975 Коркач, Ганна Володимирівна. Розробка технології помадних цукерок з використанням сиропів із побічних продуктів круп'яного виробництва [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Коркач Ганна Володимирівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 18 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | ДС59224 Калугина, Ирина Михайловна. Разработка технологии производства конфет с использованием продуктов переработки амаранта [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Калугина Ирина Михайловна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1998. - 249 л. - л. 162-190.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | ДС58846 Коркач, Анна Владимировна. Разработка технологии помадных конфет с использованием сиропов из побочных продуктов крупяного производства [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Коркач Анна Владимировна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1998. - 187 л. - л. 127-144.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | ДС59271 Василевич, Олена Вікторівна. Розробка технології борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Василевич Олена Вікторівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 210 л. - л. 134-154.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | ДС58129 Кравченко, Михайло Федорович. Розробка борошняних кондитерських виробів на основі харчових композицій радіозахисної дії [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Кравченко Михайло Федорович ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1998. - 142 л. + дод. - л. 107-136.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | ДС59369 Черная, Нина Викторовна. Технология бисквитных полуфабрикатов с использованием сорговой муки [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Черная Нина Викторовна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1998. - 334 л. - л. 186-209.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | ВА584897 Грищук, Броніслав. Творці солодкого дива [Текст] : хмельницькій кондитерській фабриці- 70 років / Б. Грищук. - Хмельницький : Поділля, 1998. - 79 с.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | ВА584951 Выпечка [Текст] / сост. В. В. Улищенко. - Х. : Фолио ; Ростов н/Д : Феникс, 1998. - 496 с. - (Щедрый стол).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Улищенко, Виолетта Валентиновна (сост.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | ДС56623 Завадинская, Елена Юрьевна. Разработка технологии слоеного теста и отделочных полуфабрикатов с использованием микробного экзополисахарида ксантан [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Завадинская Елена Юрьевна ; Киевский гос. торгово-экономический ун-т. - К., 1998. - 144 с., + прил.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Киевский государственный торгово-экономический университет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |