Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Знайдено в інших каталогах:
Журнали та продовжувані видання (290)
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л86$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 370
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
  
  СО27538 с прил.
Научно-техническое совещание работников кондитерской промышленности УССР (3 ; 1940 ; Харьков).
3-е научно-техническое совещание работников кондитерской промышленности УССР, 11-15 января 1940 г. [Текст] : стенограмма / Укр. НИИ пищевой промышленности, Укркондтрест. - Х. : [б. и.], 1940. - 423 с. - Назва обкл. : Материалы 3-го научно-техн. совещание по кондпромышленности, 11-15 января 1940 г., г. Харьков.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Украинский НИИ пищевой промышленности; Укркондтрест

Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  ДС41541
Гордиенко, Людмила Васильевна.
Разработка технологий желейных кондитерских изделий с использованием листовых овощей [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.01 / Л.В.Гордиенко ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1993. - 210 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одесский технологический институт пищевой промышленности имени М. В. Ломоносова

Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  РА289964
Свідло, Каріна Володимирівна.
Технологія збивної продукції з використанням натрій-карбоксиметилцелюлози [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Свідло Каріна Володимирівна ; Харківська академія технології та організації харчування. - Х., 1995. - 17 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківська академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  ДС48609
Свидло, Карина Владимировна.
Технология взбивной продукции с использованием натрий-карбоксиметилцеллюлозы [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Свидло Карина Владимировна ; Харьковская академия технологии и организации питания. - Х., 1995. - 193 л.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харьковская академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд
5.
  
  РА292805
Свідло, Каріна Володимирівна.
Технологія збивної продукції з використанням натрій- карбоксиметилцелюлози [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Свідло Каріна Володимирівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1995. - 17 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд
6.
  
  РА294868
Молодожен, Юлія Борисівна.
Розробка технології желейного мармеладу на основі використання продуктів переробки амаранту [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук:05.18.01 / Молодожен Юлія Борисівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 22 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
7.
  
  ДС51987
Молодожен, Юлія Борисівна.
Розробка технології желейного мармеладу на основі використання продуктів переробки амаранту [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Молодожен Юлія Борисівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1996. - 186 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
8.
  
  FAO/191
Quynh, Nguyen Khac.
Sweetness from starch [Text] : A manual for making maltose from starch / N. K. Quynh, J. Cecil. - Rome : FAO, 1996. - vii, 37 p.: ill.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Cecil, John

Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
9.
  
  ВА578487

Правила безпеки для кондитерського виробництва: ДНАОП 1.8.10-1.14-97 [Текст] / ред. А. П. Сазонов [та ін.]. - К. : [б.в.], 1997. - 318 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Сазонов, А. П. (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
10.
  
  ВА576690

Торты, десерты, пирожные для вас и ваших друзей [Текст] / сост. Т. П. Тарасова. - Донецк : БАО, 1997. - 384 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Тарасова, Татьяна Петровна (сост.)

Видання зберігається у :
11.
  
  РА300827
Калугина, Ірина Михайлівна.
Розробка технології виробництва цукерок з використанням продуктів переробки амаранту [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Калугина Ірина Михайлівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 18 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
12.
  
  РА300975
Коркач, Ганна Володимирівна.
Розробка технології помадних цукерок з використанням сиропів із побічних продуктів круп'яного виробництва [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Коркач Ганна Володимирівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 18 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
13.
  
  ДС59224
Калугина, Ирина Михайловна.
Разработка технологии производства конфет с использованием продуктов переработки амаранта [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Калугина Ирина Михайловна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1998. - 249 л. - л. 162-190.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд
14.
  
  ДС58846
Коркач, Анна Владимировна.
Разработка технологии помадных конфет с использованием сиропов из побочных продуктов крупяного производства [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Коркач Анна Владимировна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1998. - 187 л. - л. 127-144.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд
15.
  
  ДС59271
Василевич, Олена Вікторівна.
Розробка технології борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Василевич Олена Вікторівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 210 л. - л. 134-154.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
16.
  
  ДС58129
Кравченко, Михайло Федорович.
Розробка борошняних кондитерських виробів на основі харчових композицій радіозахисної дії [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Кравченко Михайло Федорович ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1998. - 142 л. + дод. - л. 107-136.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд
17.
  
  ДС59369
Черная, Нина Викторовна.
Технология бисквитных полуфабрикатов с использованием сорговой муки [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Черная Нина Викторовна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1998. - 334 л. - л. 186-209.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд
18.
  
  ВА584897
Грищук, Броніслав.
Творці солодкого дива [Текст] : хмельницькій кондитерській фабриці- 70 років / Б. Грищук. - Хмельницький : Поділля, 1998. - 79 с.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
19.
  
  ВА584951

Выпечка [Текст] / сост. В. В. Улищенко. - Х. : Фолио ; Ростов н/Д : Феникс, 1998. - 496 с. - (Щедрый стол).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Улищенко, Виолетта Валентиновна (сост.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
20.
  
  ДС56623
Завадинская, Елена Юрьевна.
Разработка технологии слоеного теста и отделочных полуфабрикатов с использованием микробного экзополисахарида ксантан [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Завадинская Елена Юрьевна ; Киевский гос. торгово-экономический ун-т. - К., 1998. - 144 с., + прил.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Киевский государственный торгово-экономический университет

Видання зберігається у :
Основний фонд
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського