![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Книжкові видання ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Зарубіжна україніка ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Картографічні видання ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Стародруковані карти ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Рукописні карти ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Електронна колекція карт ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Ноти та музичні видання ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Підручний фонд відділу стародруків ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Інкунабули ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Палеотипи ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Кириличні стародруки ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Видання гражданського друку ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Листівки періоду (1880-1945 рр.) ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Рідкісні видання ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Цифрова бібліотека
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Книжкові видання Розширений пошук |
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>U=Л86$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 370
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СО27538 с прил. Научно-техническое совещание работников кондитерской промышленности УССР (3 ; 1940 ; Харьков). 3-е научно-техническое совещание работников кондитерской промышленности УССР, 11-15 января 1940 г. [Текст] : стенограмма / Укр. НИИ пищевой промышленности, Укркондтрест. - Х. : [б. и.], 1940. - 423 с. - Назва обкл. : Материалы 3-го научно-техн. совещание по кондпромышленности, 11-15 января 1940 г., г. Харьков.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Украинский НИИ пищевой промышленности; Укркондтрест
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | MFI4316/1-3 Braur, Peter. About physical-chemical factors, their changes during manufacturing and influence on the rheological and structural properties of chocolate like model systems [Text] : diss. / P. Braur ; Swiss Federal institute of technology Zürich. - Zürich : [б.в.], 2000. - 203 p.: fig. - (ETH-DISS ; 13940).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Swiss Federal institute of technology Zürich
Видання зберігається у :
| 3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ІВ210329 Kunst in Schokolade [Text] / Gesellschaft für moderne Kunst am Museum Ludwig [u.a.]. - Köln : Hatje Cantz, 2005. - 144 S.: Ill.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Gesellschaft für moderne Kunst am Museum Ludwig [u. a.
Видання зберігається у :
| 4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ІВ219635 Hryszko, Rafał. Media Aeva Dulcia [Text] : analiza produkcji i konsumpcji słodyczy w Koronie Aragonii w XIV i XV w. / Rafał Hryszko. - Kraków : Uniwersytet Jagielloński : Historia Iagellonica, 2013. - 316 s. - (Medium aevum ; vol. 4). - Бібліогр.: с. 275-306.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ІВ206960 Modifying additives in jelly products [Text] / F. Pertsevoy [a.o.]. - Wroclaw ; Kiev : NUFT, 2005. - 259 p.: fig. - Бібліогр.: v kinci rozd.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Pertsevoy, Fedor; Savgira, Yurij; Foshchan, Andrey; Ukrayinets, Anatoliy; Tishchenko, Leonid
Видання зберігається у :
| 6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | FAO/191 Quynh, Nguyen Khac. Sweetness from starch [Text] : A manual for making maltose from starch / N. K. Quynh, J. Cecil. - Rome : FAO, 1996. - vii, 37 p.: ill.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Cecil, John
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
| 7. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Shamilova-Jalilova, M. E. The research of quality indicators... [Text] / Shamilova-Jalilova. - Baku, 2024.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ІВ216174 Marzec, Agata. Właściwości teksturalne ciastek kruchych w aspekcie ich struktury [Text] / Agara Marzec. - Warszawa : Wydaw. SGGQ, 2012. - 103 s. : rys., tab. - (Rozprawy naukowe i monografie = Treaties and monographs / Wydawnictwa Szkoły głównej gospodarstwa wiejskiego ; 395). - Рез.: англ. - Бібліогр.: с. 91-101.
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА864764 Лозова, Тетяна Михайлівна. Інноваційні наукові розробки щодо поліпшення якості харчових продуктів на основі борошна [Текст] : монографія / Лозова Т. М. ; Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2023. - 236 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 209-236. - 100 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Центральна спілка споживчих товариств України; Львівський торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА797588 Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарбузового насіння [Текст] : монографія / [Т. В. Капліна та ін.] ; ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). - Полтава : ПУЕТ, 2015. - 355, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 317-[356]. - 300 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Овчіннікова-Дудник, Світлана Олексіївна; Бровко, Елеонора Максимівна; "Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | В358735/2 Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації [Текст] : [колект.] монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020 . - ISBN 978-617-7879-38-0. Ч. 2 : Техології оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів із використанням нетрадиційної сировини / [О. І. Черевко та ін.]. - 2021. - 192 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці підрозд. - 300 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Кучерук, Зіновія Іванівна; Артамонова, Майя Володимирівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Болховітіна, Олена Іванівна; Касабова, Катерина Рубенівна; Шматченко, Наталя Василівна; Степанькова, Галина Вячеславівна; Лапицька, Надія Володимирівна; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович; Шкляєв, Олексій Миколайович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА799727 Інноваційні технології хлібобулочних і кондитерських виробів [Текст] : колект. монографія / [О. В. Самохвалова та ін.] ; за заг. ред. канд. техн. наук, проф. О. В. Самохвалової ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Ексклюзив, 2015. - 462 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 100 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Самохвалова, Ольга Володимирівна; Лисюк, Галина Михайлівна; Кучерук, Зіновія Іванівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Гревцева, Наталія В'ячеславівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна (заг. ред.); Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 13. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ8662 Ірис. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 4326:2004 ; Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 14. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ1523 Ірис. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІІІ, 12 с. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Кожанов, Ю (розроб.)
Видання зберігається у :
| 15. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС88751 Тарасюк, Виктория Павловна. Автоматизированная система управления технологическим процессом приготовления пралиновых масс на основе экспертных оценок [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Тарасюк Виктория Павловна ; Донецкий национальный технический ун-т. - Донецк, 2005. - 211 л.: рис. - Библиогр.: л. 152-162.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Донецкий национальный технический университет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 16. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА337227 Тарасюк, Вікторія Павлівна. Автоматизована система управління технологічним процесом приготування пралінових мас на основі експертних оцінок [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / В.П.Тарасюк ; Донецький національний технічний ун-т. - Донецьк, 2005. - 22 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Донецький національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 17. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р107149 Актуальні проблеми технології галузі [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контрольної роботи для студ. спец. 7.091702 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден., заоч. та скороч. форм начання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. І. Дробот [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 18 с. - Бібліогр.: с. 17-18.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Дробот, Віра Іванівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 18. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ8407 Бісквіти. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну РСТ УССР 1466-90 ; Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 14 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 19. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ3182 Вафлі листові та фігурні (напівфабрикат). Загальні технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 12 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11-12.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 20. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ665 Вафлі. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Кожанов, В. Назаренко. - Чинний від 2002.01.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 2001. - ІІІ, 12с., ІІІ, 12 с. - (Державний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Кожанов, Ю. (розроб.); Назаренко, В. (розроб.)
Видання зберігається у :
|
| |
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
|
|
|