Пошуковий запит: (<.>U=Л80-14$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 40
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ВА583474 Кислухина, Ольга. Биотехнологические основы переработки растительного сырья [Текст] / О. Кислухина, И. Кюдулас. - Каунас : Технология, 1997. - 184 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Кюдулас, Игнас
Видання зберігається у :
|
2. | ВА621060 Жарикова, Галина Григорьевна. Микробиология, санитария и гигиена пищевых продуктов [Текст] : практикум: Учеб. пособие для студ., обучающихся по спец.: 351100 "Товароведение и экспертиза товаров" и 2712 "Технология продуктов общественного питания" / Г. Г. Жарикова, А. О. Козьмина. - М. : ГЕЛАН, 2001. - 254 с.: рис. - Библиогр.: с. 249-254.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Козьмина, Анна Олеговна
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ВА624895 Мармузова, Людмила Викторовна. Основы микробиологии, санитарии и гигиены в пищевой промышленности [Текст] : учебник для учреждений нач. проф. образования: Учеб. пособие для студ. сред. спец. учеб. заведений, обуч. по спец. 2702 "Хлебопекарное, макаронное и кондитерское производство" / Л. В. Мармузова. - М. : ПрофОбрИздат, 2001. - 136 с.: рис. - (Федеральный комплект учебников) (Профессиональное образование). - Библиогр.: с. 122.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | Р100526 Методичні рекомендації з курсу "Мікробіологія" для самостійної роботи студентів напряму підготовки 0503 "Торгівля" денного відділення [Текст] / Київський національний торговельно-економічний ун-т ; уклад. Г. Б. Рудавська, Г. А. Толок. - К. : КНТЕУ, 2003. - 38 с. - Бібліогр.: с. 38.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Рудавська, Ганна Богданівна (уклад.); Толок, Галина Арсентіївна (уклад.); Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | СО25996 Біотехнології в енергетиці, промисловості і сільському господарстві [Текст] : ретроспективний бібліографічний покажчик за 2000-2002 рр. / Державна науково-технічна бібліотека України. Інформаційно-бібліографічний відділ ; авт.-уклад. А. В. Луговська [та ін.]. - К. : ДНТБУ, 2003. - 76 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Луговська, Алла Вікторівна (авт.-уклад.); Державна науково-технічна бібліотека України. Інформаційно-бібліографічний відділ
Видання зберігається у :
Чит. зал довідково-бібліографічного обслуговування
|
6. | Р105053 Технічна мікробіологія [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисципліни та викон. контрольних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія бродильних виробництв і виноробства" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. Р. Решетник, Н. М. Грегірчак. - К. : НУХТ, 2005. - 23 с. - Бібліогр.: с. 23.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Решетник, Людмила Расулівна (уклад.); Грегірчак, Наталія Миколаївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | Р105052 Технічна мікробіологія [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисципліни та викон. контрольних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія цукристих речовин" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. Р. Решетник [та ін.]. - К. : НУХТ, 2005. - 20 с. - Бібліогр.: с. 19-20.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Решетник, Людмила Расулівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | Р108467 Технічна мікробіологія [Текст] : методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання розрахунково-графічної роботи для студентів технологічних спеціальностей напряму підгоовки 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Н. М. Грегірчак [та ін.]. - К. : НУХТ, 2007. - 20 с. - Бібліогр.: с. 19.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Грегірчак, Наталія Миколаївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | Р107148 Технічна мікробіологія [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контрольних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія хліба, кондитерського, макаронного виробництв та харчоконцентратів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Н. М. Грегірчак, Л. Р. Решетняк. - К. : НУХТ, 2004. - 20 с. - Бібліогр.: с. 19-20.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Грегірчак, Наталія Миколаївна (уклад.); Решетняк, Людмила Расулівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | ВА704507 Пількевич, Наталія Борисівна. Мікробіологія харчових продуктів [Текст] : навч. посіб. / Н. Б. Пількевич, О. Д. Боярчук ; Луганський національний ун-т ім. Тараса Шевченка. - Луганськ : Альма-матер, 2008. - 152 с. - Бібліогр.: с. 149.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Боярчук, Олена Дмитрівна; Луганський національний університет імені Тараса Шевченка
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | СТ3921 Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Загальні настанови щодо підрахування кількості коліформних мікроорганізмів. Методика найвірогіднішої кількості (ISO 4831:1991, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - IV, 11 с. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | ВА708029 Никитина, Елена Владимировна. Микробиология [Текст] : учебник для студ. вузов, обуч. по спец. 260501 (271200) "Технология продуктов общественного питания" направления подгот. дипломированного специалиста 260500 (655700) "Технология продовольственных продуктов специального назначения и общественного питания" / Е. В. Никитина [и др.]. - СПб. : Гиорд, 2008. - 361 с.: ил.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Киямова, Светлана Ниалевна; Решетник, Ольга Алексеевна
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | СТ4020 Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин [Текст]. - Горизонтальний метод визначення кількості Clostridium perfringens. - Техніка підрахування колоній (ISO 7937:2004, IDT). - Вид. офіц. - Чинний від 2007-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - IV, 13 с. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | СТ5203 Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Горизонтальний метод виявлення умовно патогенних Yersinia enterocolitica (ISO 10273:2003, IDT) [Текст]. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - IV,23 с. : табл. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | СТ5215 Мікробіологія харчових продуктів і корми для тварин. Горизонтальний метод визначення кількості ймовірно Bacillus cereus. Техніка підрахунку за температури 30°C (ISO 7932:2004, IDT) [Текст]. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - IV, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | СТ5164/1 Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Горизонтальний метод виявлення і подрахунку кампілобактерій (Campylobacter spp) [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2010 . - (Національний стандарт України). Ч. 1 : ДСТУ ISO 10272-1:2007. Метод виявлення (ISO 10272-1:2006, IDT). - Чинний від 2009-01-01. - К., 2010. - IV, 13 с.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | ІВ193044 Food biotechnology microorganisms [Text] / ed. Y. H. Hui, G. G. Khachatourians. - New York, New York[etc.] : VCH, 1995. - 937 p. - (Food science and technology).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Hui, Y H (ed.); Khachatourians, George G (ed.)
Видання зберігається у :
|
18. | ВА753471 Власенко, В. В. Технічна мікробіологія (практикум) [Текст] : [навч. посіб.] / В. В. Власенко, І. Г. Власенко, В. В. Блащук. - Вінниця : Едельвейс і К, 2011. - 151 с. : рис., табл. - 500 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Власенко, І. Г.; Блащук, В. В.
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | ІС15112 Georget, Erika Sylvie. Geobacillus stearothermophilus spore germination and inactivation mechanisms during emerging multi hurdle combinations [Text] : diss. / Erika Sylvie Georget ; Naturwissenschaftlichen Fak. der Gottfried Wilhelm Leibniz Univ. Hannover. - Hannover, 2015. - XVI, 127 p. : fig. - Бібліогр.: с. 109-123.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Gottfried Wilhelm Leibniz Universität (Hannover). Naturwissenschaftlichen Fakultät
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | СТ1635/4 Мікробіологія харчових продуктів та кормів для тварин. Готування досліджуваних [дослідних] проб, вихідної суспензії та десятикратних розведень для мікробіологічного досліджування [дослідження] [Текст]. - Київ : Держспоживстандарт України, 2005 . - (Національний стандарт України). Ч. 4 : ДСТУ ISO 6887-4:2014. Спеціальні правила готування продуктів, що не відносяться до молока та молочних продуктів, м'яса та м'ясних продуктів, риби чи рибних продуктів (ISO 6887-4:2003, IDT + ISO 6887-4:2003/Cor 1:2004, IDT). - Чинний від 2014-11-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - IV, 10 с. - Бібліогр.: с. 9.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |