Пошуковий запит: (<.>U=Л959$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 89
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС44062 Полищук, Галина Евгеньевна. Исследование процессов и разработка технологии производства взбитых молочных десертов на основе пищевых олеофильных поверхностно-активных веществ [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.04 / Полищук Галина Евгеньевна ; УААН, Технологический ин-т молока и мяса. - К., 1994. - 196 л. - л.:159-171.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: УААН; Технологический институт молока и мяса
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС47444 Грек, Елена Викторовна. Разработка биотехнологии утилизации молочной сыворотки с получением этанола и кормовых добавок [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.19 / Грек Елена Викторовна ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1995. - 126 л.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Украинский университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС59185 Сорокина, Светлана Викторовна. Товароведная характеристика концентрата сывороточных белков и казеина и пути его использования в молочных продуктах [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Сорокина Светлана Викторовна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1998. - 239 л. - л. 148-164.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС51767 Бондарчук, Лілія Михайлівна. Розробка технології напоїв на основі молочної сироватки та знежиреного молока з пектином [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Бондарчук Лілія Михайлівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 177 л.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ДС52080 Найденова, Елена Григорьевна. Технология полуфабрикатов на основе нежирного молочного сырья [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Найденова Елена Григорьевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1996. - 382 л.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС81997 Мазняк, Захар Олександрович. Дослідження процесу ультрафільтраційного концентрування сколотин та його апаратурне оформлення [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Мазняк Захар Олександрович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 207 арк.: рис. - арк. 162-177.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ДС92468 Данчук, Юлія Іванівна. Розробка технології молочно-соєвих продуктів подовженого терміну зберігання [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Данчук Юлія Іванівна ; Технологічний ін-т молока та м'яса. - К., 2006. - 218 арк. - арк. 162-176.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Технологічний інститут молока та м'яса
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | ДС104209 Дідух, Геннадій Васильович. Розробка технології питних молочних напоїв геродієтичного призначення з подовженим терміном зберігання [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Дідух Геннадій Васильович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 222 арк. - арк. 142-158.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | ДС104342 Крамаренко, Дмитро Павлович. Технологія молочно-білкових фаршів з використанням йодовмісної водоростевої добавки [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Крамаренко Дмитро Павлович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 332 арк. - арк. 206-233.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | ДС104508 Ветров, Володимир Миколайович. Технологія молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин для виробництва структурованої десертної продукції [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Ветров Володимир Миколайович ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2007. - 262 арк. - арк. 166-188.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | ДС107078 Ганзенко, Валентина Васильевна. Разработка технологии производства кормопродуктов на основе бобов сои [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Ганзенко Валентина Васильевна ; Ин-т техн. теплофизики НАН Украины. - К., 2008. - 181 л. - Библиогр.: л. 165-174.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Национальная академия наук Украины; Институт технической теплофизики (Киев)
Видання зберігається у :
|
12. | ДС64632 Войтенко, Тетяна Сергіївна. Використання антиокислювачів анфену і фенозану у складі замінників незбираного молока при вирощуванні телят [Текст] : дис... канд. с.-г. наук: 06.02.02 / Войтенко Тетяна Сергіївна ; Харківський зооветеринарний ін-т. - Х., 1999. - 136 л. - л. 114-136.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харківський зооветеринарний інститут
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | ДС70338 Юдіна, Тетяна Іллівна. Розробка молочно-білкового концентрату зі сколотин та його використання у технологіях продуктів харчування [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Юдіна Тетяна Іллівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 214 арк. - арк. 142-158.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | ДС73286 Вересоцький, Юрій Іванович. Удосконалення розпилювального способу сушіння молочної сироватки [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Вересоцький Юрій Іванович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 209 арк. - арк. 165-185.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | ДС78655 Гальченко, Катерина Сергіївна. Вплив заморожування і сублімаційного висушування на збереження молозива корів [Текст] : дис... канд. біол. наук: 03.00.19 / Гальченко Катерина Сергіївна ; Нац. акад. наук України, Ін-т пробл. кріобіології і кріомедицини. - Х., 2003. - 133 арк. - Бібліогр.: арк. 114-133.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національна академія наук України; Інститут проблем кріобіології і кріомедицини (Харків)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | РА288683 Грек, Олена Вікторівна. Розробка біотехнології утилізації молочної сироватки з одержанням етанолу і кормових домішків [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.19 / Грек Олена Вікторівна ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1995. - 20 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Український університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | РА293352 Бондарчук, Лілія Михайлівна. Розробка технології напоїв на основі молочної сироватки та знежиреного молока з пектином [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.04 / Бондарчук Лілія Михайлівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 21 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | РА293709 Найдьонова, Олена Григорівна. Технологія напівфабрикатів на основі нежирної молочної сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Найдьонова Олена Григорівна ; Українська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1996. - 24 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Українська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | РА345331 Данчук, Юлія Іванівна. Розробка технології молочно-соєвих продуктів подовженого терміну зберігання [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Данчук Юлія Іванівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 20 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | РА362480 Тракслер, Іван Степанович. Обгрунтування раціональних параметрів та режимів роботи машини для переробки сої [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.11 / Тракслер Іван Степанович ; Національний аграрний ун-т. - К., 2008. - 21 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний аграрний університет (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |