Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л959.2$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 44
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
  
  ДС44062
Полищук, Галина Евгеньевна.
Исследование процессов и разработка технологии производства взбитых молочных десертов на основе пищевых олеофильных поверхностно-активных веществ [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.04 / Полищук Галина Евгеньевна ; УААН, Технологический ин-т молока и мяса. - К., 1994. - 196 л. - л.:159-171.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
УААН; Технологический институт молока и мяса

Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  ДС47444
Грек, Елена Викторовна.
Разработка биотехнологии утилизации молочной сыворотки с получением этанола и кормовых добавок [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.19 / Грек Елена Викторовна ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1995. - 126 л.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Украинский университет пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  ДС51767
Бондарчук, Лілія Михайлівна.
Розробка технології напоїв на основі молочної сироватки та знежиреного молока з пектином [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Бондарчук Лілія Михайлівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 177 л.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  ДС52080
Найденова, Елена Григорьевна.
Технология полуфабрикатов на основе нежирного молочного сырья [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Найденова Елена Григорьевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1996. - 382 л.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд
5.
  
  ДС81997
Мазняк, Захар Олександрович.
Дослідження процесу ультрафільтраційного концентрування сколотин та його апаратурне оформлення [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Мазняк Захар Олександрович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 207 арк.: рис. - арк. 162-177.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
6.
  
  ДС104209
Дідух, Геннадій Васильович.
Розробка технології питних молочних напоїв геродієтичного призначення з подовженим терміном зберігання [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Дідух Геннадій Васильович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 222 арк. - арк. 142-158.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
7.
  
  ДС73286
Вересоцький, Юрій Іванович.
Удосконалення розпилювального способу сушіння молочної сироватки [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Вересоцький Юрій Іванович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 209 арк. - арк. 165-185.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
8.
  
  РА288683
Грек, Олена Вікторівна.
Розробка біотехнології утилізації молочної сироватки з одержанням етанолу і кормових домішків [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.19 / Грек Олена Вікторівна ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1995. - 20 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Український університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
9.
  
  РА293352
Бондарчук, Лілія Михайлівна.
Розробка технології напоїв на основі молочної сироватки та знежиреного молока з пектином [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.04 / Бондарчук Лілія Михайлівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 21 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
10.
  
  РА293709
Найдьонова, Олена Григорівна.
Технологія напівфабрикатів на основі нежирної молочної сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Найдьонова Олена Григорівна ; Українська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1996. - 24 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Українська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд
11.
  
  РА367291
Рибіна, Ольга Борисівна.
Моделювання процесів комбінованої обробки молочої сироватки електромагнітним полем [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Рибіна Ольга Борисівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2009. - 18 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
12.
  
  РА185371
Демидова, Ирина Борисовна.
Свойства и сохраняемость сухой молочной сыворотки и эмульсионных продуктов на ее основе [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Демидова Ирина Борисовна ; Московский ин-т народного хозяйства им. Г.В.Плеханова. - М., 1982. - 26 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Московский институт народного хозяйства имени Г. В. Плеханова

Видання зберігається у :
Основний фонд
13.
  
  РА316343
Вересоцький, Юрій Іванович.
Удосконалення розпилювального способу сушіння молочної сироватки [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Вересоцький Юрій Іванович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 18 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
14.
  
  РА327864
Мазняк, Захар Олександрович.
Дослідження процесу ультрафільтраційного концентрування сколотин та його апаратурне оформлення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Мазняк Захар Олександрович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 с.: рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
15.
  
  РА353273
Дідух, Геннадій Васильович.
Розробка технології питних молочних напоїв геродієтичного призначення з подовженим терміном зберігання [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Дідух Геннадій Васильович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 18 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
16.
  
  РА353371
Коваленко, Наталія Олександрівна.
Розробка технології карамельних барвників із підсирної сироватки для виробництва молочних продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Коваленко Наталія Олександрівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 18 с.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
17.
  
  ВА630375
Жидков, Владимир Евдoкимович.
Научно-технические основы биотехнологии альтернативных вариантов напитков из молочной сыворотки [Текст] / В. Е. Жидков ; Южно-Российский гос. ун-т экономики и сервиса. - Ростов-на-Дону : Издательство СКНЦ ВШ, 2000. - 144 с. - Библиогр.: с. 137-141.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Южно-Российский гос. университет экономики и сервиса

Видання зберігається у :
Основний фонд
18.
  
  СТ3045

Сир альбумінний. Визначення вмісту сухої речовини (контрольний метод) (ISO 2920:1974, IDT) [Текст] / пер. з англ. і наук.-техн. ред. А. Українець [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01-10-2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - IV, 3 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Українець, А (пер. з англ. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
19.
  
  СТ2614

Сироватка молочна згущена. Технічні умови [Текст] / розроб. І. Романчук [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 12 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Романчук, І (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
20.
  
  СТ2635

Сироватка молочна суха. Технічні умови [Текст] / розроб. І. Романчук [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - 10 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Романчук, І. (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського