Пошуковий запит: (<.>U=Л991.5$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 85
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС48609 Свидло, Карина Владимировна. Технология взбивной продукции с использованием натрий-карбоксиметилцеллюлозы [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Свидло Карина Владимировна ; Харьковская академия технологии и организации питания. - Х., 1995. - 193 л.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харьковская академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС48684 Фощан, Андрей Леонтьевич. Технология желейных изделий на основе полисахаридов красных морских водорослей с использованием натрий-карбоксиметилцеллюлозы [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Фощан Андрей Леонтьевич ; Харьковская академия технологии и организации питания. - Х., 1995. - 148 л.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харьковская академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС53005с пр.1 Перцевой, Федор Всеволодович. Технология желейной продукции на основе студнеобразователей с качественно измененными функциональными свойствами [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Перцевой Федор Всеволодович ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1996. - 412 л.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС81259 Пивоваров, Евгений Павлович. Технология гелеобразной десертной продукции с использованием систем крахмал-функциональный полисахарид [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Пивоваров Евгений Павлович ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2003. - 329 л. - Библиогр.: л. 160-182.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харьковский гос. университет питания и торговли
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ДС83533 Расулов, Раміс Асимович. Технологія солодких страв з окарою [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Р.А.Расулов ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2004. - 185 арк.: рис. - арк. 140-153.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС94086 Золотухіна, Інна Василівна. Технологія напівфабрикатів на основі сколотин для виробництва збитої десертної продукції [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Золотухіна Інна Василівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2006. - 303 арк.: рис. - арк. 173-194.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ДС88920 Васильєва, Олена Олександрівна. Технологія напівфабрикату на основі топінамбура для солодких збивних страв [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Васильєва Олена Олександрівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 273 арк.: рис. - арк. 182-206.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | ДС104508 Ветров, Володимир Миколайович. Технологія молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин для виробництва структурованої десертної продукції [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Ветров Володимир Миколайович ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2007. - 262 арк. - арк. 166-188.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | ДС54677 Дюкарева, Галина Ивановна. Технология масляных кремов на основе маслоподобных низкожирных паст [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Дюкарева Галина Ивановна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1997. - 201 л.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | ДС58797 Немирич, Александра Владимировна. Технология жиросодержащих кондитерских изделий повышенной пищевой ценности для лечебно-профилактического питания [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Немирич Александра Владимировна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1998. - 323 л. - л. 156-187.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | ДС60492 Юрченко, Светлана Леонидовна. Разработка технологии многофункциональных полуфабрикатов для производства сладких блюд с пенной структурой [Текст] : дис.. канд. техн. наук: 05.18.16 / Юрченко Светлана Леонидовна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1999. - 293 л. - л. 163-179.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | ДС73240 Мостовая, Людмила Николаевна. Технология десертной продукции эмульсионного типа с использованием стабилизационных систем на основе крахмала [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Мостовая Людмила Николаевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2001. - 304 л. - Библиогр.: л. 162-180.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | ДС74839 Шевченко, Оксана Вікторівна. Технологія солодких страв і соусів із вітапектином та фітосорбентом [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Шевченко Оксана Вікторівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2002. - 192 арк. - арк. 121-140.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА285025 Оюнчимэг, Чимэддоржийн. Разработка технологии желейных изделий на основе использования продуктов переработки облепихи и модифицированных пшеничных отрубей [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.01 / Оюнчимэг Чимэддоржийн ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1994. - 17 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Украинский университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | РА289964 Свідло, Каріна Володимирівна. Технологія збивної продукції з використанням натрій-карбоксиметилцелюлози [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Свідло Каріна Володимирівна ; Харківська академія технології та організації харчування. - Х., 1995. - 17 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харківська академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | РА292805 Свідло, Каріна Володимирівна. Технологія збивної продукції з використанням натрій- карбоксиметилцелюлози [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Свідло Каріна Володимирівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1995. - 17 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | РА292893 Перцевий, Федір Всеволодович. Технологія желейної продукції на основі драглеутворювачів з якісно зміненими функціональними властивостями [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Перцевий Федір Всеволодович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1996. - 43 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | РА296433 Дюкарева, Галина Іванівна. Технологія масляних кремів на основі маслоподібних низькожирних паст [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Дюкарева Галина Іванівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1997. - 16 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | РА338671 Васильєва, Олена Олександрівна. Технологія напівфабрикату на основі топінамбура для солодких збивних страв [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Васильєва Олена Олександрівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 18 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | РА346867 Золотухіна, Інна Василівна. Технологія напівфабрикатів на основі сколотин для виробництва збитої десертної продукції [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Золотухіна Інна Василівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2006. - 18 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |