Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (319)Реферативна база даних (223)
Пошуковий запит: (<.>U=Л961$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 37
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Маяк О.А. Удосконалення апарату для виробництва пастоподібних концентратів напоїв на основі овочевої сировини : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — Х., 2008. — 19 с. — укp.

Рубрики:
2.

Соколова Л.М. Товарознавча характеристика вітамінних фітодобавок із плодів, виготовлених методом кріогенної технології : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — Х., 1998. — 17 с. — укp.

Рубрики:
  
3.

Горячова О. О. Удосконалення споживних властивостей яблучних та купажованих соків і їх зміни при зберіганні : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Донецьк, 2011. — 21 с. — укp.

Рубрики:
4.

Матко С.В. Удосконалення процесу адсорбційного очищення яблучного соку та його купажу : автореф. дис... канд. юрид. наук: 05.18.12. — К., 2009. — 20 с. — укp.

Рубрики:
5.

Деркач І.В. Технологія beta-каротинового концентрату та збагачених ним консервованих продуктів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13. — О., 2003. — 18 с.: рис., табл. — укp.

Рубрики:
6.

Ващук Т.О. Теплотехнологічні режими процесу концентрування томатопродуктів в роторно-пліковій випарній установці : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — К., 2008. — 20 с. — укp.

Рубрики:
7.

Глоба О. В. Теплогідродинамічні процеси у плівкових випарних апаратах для яблучного соку : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.14.06. — К., 2011. — 20 с. — укp.

Рубрики:
8.

Балацька Н. Ю. Технологія соусів ягідних з використанням природної нетрадиційної сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2011. — 16 с. — укp.

Рубрики:
9.

Зіолковська А.В. Технологія плодово-ягідних соусів з використанням екстракту полісахаридів оболонки насіння льону : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2008. — 17 с. — укp.

Рубрики:
10.

Шапорова Т.М. Формування споживних властивостей паст із гарбуза та моркви : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — Х., 2002. — 18 с. — укp.

Рубрики:
11.

Мотузка Ю.М. Управління якістю напоїв для спортсменів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — К., 2005. — 22 с. — укp.

Рубрики:
12.

Ткач Н.І. Формування якості соків із дикорослих ягід з використанням ферментативної обробки сировини : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — Х., 2004. — 18 с.: рис. — укp.

Рубрики:
13.

Осокіна Н.М. Формування якості плодів чорної смородини та її збереження в продуктах консервування : автореф. дис... д-ра с.-г. наук: 06.01.15. — Умань, 2007. — 40 с. — укp.

Рубрики:
14.

Суткович Т.Ю. Удосконалення технології яблучного соку з використанням вакууму : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13. — О., 2007. — 19 с. — укp.

Рубрики:
15.

Наконечна Удосконалення технології виробництва консервів із грибів шампіньйонів : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13. — О., 2007. — 18 с. — укp.

Рубрики:
16.

Оленєв М.В. Удосконалення технології виробництва виноградного соку з застосуванням рівномірного електромагнітного поля надвисокої частоти : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13. — О., 2009. — 16 с. — укp.

Рубрики:
17.

Мазуренко І.К. Удосконалення технології виробництва концентрованих томатопродуктів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13. — О., 2006. — 17 с. — укp.

Рубрики:
18.

Рейад Шамхі Алі Удосконалення технології виробництва консервованого зеленого горошку : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13. — О., 2010. — 18 с. — укp.

Рубрики:
19.

Азаров О.В. Розробка технологій одержання і холодильного зберігання інулінвмісного концентрату і його використання в харчовій промисловості : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.14. — О., 2003. — 19 с.: рис. — укp.

Рубрики:
20.

Тележенко Л.М. Наукові основи збереження біологічно активних речовин в технологіях переробки фруктів та овочів : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.13. — О., 2004. — 37 с.: рис. — укp.

Рубрики:
...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського