Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>A=Арсеньєва Л$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. | РА348592 Арсеньєва, Лариса Юріївна. Наукове обгрунтування та розроблення технології функціональних хлібобулочних виробів з рослинними білками та мікронутрієнтами [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Арсеньєва Лариса Юріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 42 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ДС100179 Арсеньєва, Лариса Юріївна. Наукове обгрунтування та розроблення технології функціональних хлібобулочних виробів з рослинними білками та мікронутрієнтами [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Арсеньєва Лариса Юріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 360 арк.+ 317арк. (дод.). - арк. 325-360 Дві кн. одиниціРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | Р99430 Хімія та товарознавство сировини [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання розрахункової й контрольної робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" усіх форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. Ю. Арсеньєва, В. Ф. Доценко. - К. : НУХТ, 2003. - 22 с. - Бібліогр.: с. 22Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Арсеньєва, Лариса Юріївна (уклад.); Доценко, Віктор Федорович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВА760748 Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник) [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл., що навчаються за напрямом підготов. "Харчові технології та інженерія" / [Дробот І. В. та ін.] ; за ред. чл.-кор. НААН України, д-ра техн. наук, проф. В. І. Дробот ; Нац. ун-т харч. технологій. - К. : Кондор, 2010. - 439 с. : табл. - Бібліогр.: с. 377-379. - ISBN 978-966-351-319-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Дробот, В. І.; Юрчак, В. Г.; Арсеньєва, Л. Ю.; Махинько, В. М.; Білик, О. А.; Дробот, В. І. (ред.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|