Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (3)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (18)Наукова періодика України (36)Авторитетний файл імен осіб (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Арсеньєва Л$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.
ДС100179
   Арсеньєва, Лариса Юріївна.
Наукове обгрунтування та розроблення технології функціональних хлібобулочних виробів з рослинними білками та мікронутрієнтами [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Арсеньєва Лариса Юріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 360 арк.+ 317арк. (дод.). - арк. 325-360
Дві кн. одиниці

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА348592
   Арсеньєва, Лариса Юріївна.
Наукове обгрунтування та розроблення технології функціональних хлібобулочних виробів з рослинними білками та мікронутрієнтами [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Арсеньєва Лариса Юріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 42 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
Р99430

Хімія та товарознавство сировини [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання розрахункової й контрольної робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" усіх форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. Ю. Арсеньєва, В. Ф. Доценко. - К. : НУХТ, 2003. - 22 с. - Бібліогр.: с. 22

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Арсеньєва, Лариса Юріївна (уклад.); Доценко, Віктор Федорович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА760748

Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник) [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл., що навчаються за напрямом підготов. "Харчові технології та інженерія" / [Дробот І. В. та ін.] ; за ред. чл.-кор. НААН України, д-ра техн. наук, проф. В. І. Дробот ; Нац. ун-т харч. технологій. - К. : Кондор, 2010. - 439 с. : табл. - Бібліогр.: с. 377-379. - ISBN 978-966-351-319-5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Дробот, В. І.; Юрчак, В. Г.; Арсеньєва, Л. Ю.; Махинько, В. М.; Білик, О. А.; Дробот, В. І. (ред.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського