![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>A=Корягіна М$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА631333 Корягіна, Майя Федорівна. Технологія продукції громадського харчування [Текст] : навч. посібник / М. Ф. Корягіна [та ін.] ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2002. - 130 с.: іл. - Бібліогр.: с. 128. - ISBN 966-629-027-8 На тит. арк. автори не зазнач.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Юліна, Антоніна Іллівна; Петренко, Тетяна Федорівна; Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|