Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (4)
Пошуковий запит: (<.>U=Л99 я73-1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.
ВА631333
Корягіна, Майя Федорівна.
Технологія продукції громадського харчування [Текст] : навч. посібник / М. Ф. Корягіна [та ін.] ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2002. - 130 с.: іл. - Бібліогр.: с. 128. - ISBN 966-629-027-8
На тит. арк. автори не зазнач.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Юліна, Антоніна Іллівна; Петренко, Тетяна Федорівна; Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА695228
Архіпов, Віктор Віталійович.
Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [Текст] : навч. посібник для студ. вищ. навч. закладів / В. В. Архіпов [и др.]. - К. : Інкос : Центр навчальної літератури, 2007. - 382 с. - ISBN 966-8347-48-Х

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Іванникова, Тетяна Вікторівна; Архіпова, Анастасія Вікторівна

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА717780
   Топольник, Віра Григорівна.
Управління якістю продукції ресторанного господарства [Текст] : навчальний посібник для студ. вищих навч. закл. / В. Г. Топольник ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2007. - 174 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 173. - ISBN 978-966-385-055-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА764772
Вдовченко, Віктор Володимирович.
Кулінарія. 11 клас [Текст] : підручник / В. В. Вдовченко, Н. Г. Левченко ; Нац. акад. пед. наук України, Ін-т педагогіки. - К. : Педагогічна думка, 2012. - 187 с. : іл. - Бібліогр.: с. 186-187. - 300 прим. - ISBN 978-966-644-296-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Левченко, Надія Григорівна; Національна академія педагогічних наук України (Київ)Інститут педагогіки (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА867592

Технологія продукції в закладах ресторанного господарства [Текст] : підруч. для студентів ВНЗ / С. В. Іванов [та ін.] ; за ред. д-ра хім. наук, проф. С. В. Іванова ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : НУХТ, 2013. - 430 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 423-424. - 300 прим. - ISBN 978-966-612-136-6
130 Нац. ун-ту харч. технологій.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Іванов, Сергій Віталійович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Доценко, Віктор Федорович; Білько, Марина Володимирівна; Куц, Анатолій Михайлович; Мельник, Ірина Василівна; Іванов, Сергій Віталійович (ред.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського