Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>A=Топольник В$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 15
Представлено документи з 1 до 15
|
1. | ВА743728 Водка: технология, качество, инновации [Текст] : монография / О. В. Кузьмин [и др.] ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. М. Туган-Барановского. - Донецк : ДонНУЭТ, 2011. - 307 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 282-307. - 500 прим. - ISBN 978-966-385-237-9Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кузьмин, Олег Владимирович; Топольник, Вера Григорьевна; Ловягин, Александр Николаевич; Кузьмин, Владимир Владимирович; Донецкий национальный университет экономики и торговли имени Михаила Туган-Барановского
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ВА773550 Кількісна оцінка якості готельного продукту [Текст] : монографія / [Топольник В. Г. та ін. ; під ред. В. Г. Топольник] ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. - 207 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 204-207. - 500 прим. - ISBN 978-617-638-224-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Топольник, Віра Григорівна; Бутова, Алла Павлівна; Кощавка, Ірина Володимирівна; Полякова, Алла Веніамінівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Куценко, Олена Василівна; Топольник, Віра Григорівна (ред.); Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд Універсальний підсобний фонд
| 3. | ВА696581 Топольник, Вера Григорьевна. Квалиметрия в ресторанном хозяйстве [Текст] : монография / В. Г. Топольник, А. С. Ратушный ; Донецкий национальный ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского. - Донецк : ДонНУЭТ, 2008. - 243 с. - Библиогр.: с. 234-243 (108 назв.). - ISBN 978-966-385-081-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Ратушный, Александр Сергеевич; Донецкий национальный университет экономики и торговли имени Михаила Туган-Барановского
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВА590250 Топольник, Вера Григорьевна. Количественная оценка качества оборудования общественного питания [Текст] / В. Г. Топольник. - Донецк : Кассиопея, 1998. - 196 с. - ISBN 966-7418-22-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ВА722146 Топольник, Віра Григорівна. Математико-статистичні методи досліджень [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / В. Г. Топольник ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2009. - 176 с. - Бібліогр.: с. 173-175. - ISBN 978-966-385-141-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | ВА777143 Топольник, Віра Григорівна. Методи системного аналізу в готельно-ресторанному господарстві [Текст] : навч. посіб. для студентів ВНЗ / В. Г. Топольник, В. Д. Кожевнікова ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського, Каф. готел. і ресторан. справи. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. - 252 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 250-252. - 300 прим. - ISBN 978-966-385-336-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Кожевнікова, Валентина Данилівна; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. Кафедра готельної і ресторанної справи
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | ВА718242 Топольник, Віра Григорівна. Методи системного аналізу в ресторанному господарстві [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / В. Г. Топольник ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2009. - 116 с. - Бібліогр.: с. 113-114. - ISBN 978-966-385-140-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | ВА691474 Топольник, Віра Григорівна. Метрологія, стандартизація, сертифікація і управління якістю [Текст] : навч. посібник для студ. вищих навч. закл. / В. Г. Топольник, М. А. Котляр ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2007. - 211 c.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 208-209. - ISBN 978-966-385-056-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Котляр, Микола Андрійович; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | РА318883 Топольник, Віра Григорівна. Наукове обгрунтування та розробка кількісних показників якості процесу виробництва продуктів харчування [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Топольник Віра Григорівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 33 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування; Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. | ДС75827 Топольник, Вера Григорьевна. Научное обоснование и разработка количественных показателей качества процесса производства продуктов питания [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Топольник Вера Григорьевна ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецьк, 2001. - 549 л. - Библиогр.: л. 326-354Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецкий государственный университет экономики и торговли имени М. Туган-Барановского
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. | ВА745205 Оцінка персоналу ресторанного господарства [Текст] : монографія / Топольник В. Г. [та ін.] ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк : [б. в.], 2011. - 272 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 270-272. - 500 прим. - ISBN 978-966-385-236-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Топольник, Віра Григорівна; Крилова, Людмила В'ячеславівна; Левченко, Марія Миколаївна; Шумілова, Валентина Володимирівна; Калініна, Лілія Євгенівна; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. | ВА636919 Топольник, Вера Григорьевна. Системный анализ процессов производства кулинарной продукции [Текст] / В. Г. Топольник, А. С. Ратушный ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецк : ДонГУЭТ, 2003. - 152 с.: рис. - Библиогр.: с. 147-151. - ISBN 966-7634-68-ХРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Ратушный, Александр Сергеевич; Донецкий государственный университет экономики и торговли имени М. Туган-Барановского
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 13. | ВА717780 Топольник, Віра Григорівна. Управління якістю продукції ресторанного господарства [Текст] : навчальний посібник для студ. вищих навч. закл. / В. Г. Топольник ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2007. - 174 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 173. - ISBN 978-966-385-055-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 14. | ВА742285 Топольник, Віра Григорівна. Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл., які навчаються за напрямом підготов. "Готельно-ресторанна справа" / В. Г. Топольник ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, Каф. орг. та упр. якістю ресторан. госп-ва. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2011. - 391 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 325-328. - 300 прим. - ISBN 978-966-385-229-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 15. | ВА691419 Топольник, Віра Григорівна. Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. для студ. ВНЗ / В. Г. Топольник ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2007. - 181 c. - Бібліогр.: с. 181. - ISBN 978-966-385-057-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|