Пошуковий запит: (<.>U=Л80$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 955
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС41130 Кожухарь, Владимир Васильевич. Разработка технологии энокрасителя из вторичного сырья консервного производства [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.13 / Кожухарь Владимир Васильевич ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1993. - 271 с. - Библиогр.:с.149-177Рубрикатор НБУВ: Дод. точки доступу: Одесский технологический институт пищевой промышленности имени М. В. Ломоносова
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС47716 Антипина, Елена Алексеевна. Разработка химико-технологических основ получения пищевого белка и волокон из вторичных зерновых ресурсов [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.02 / Антипина Елена Алексеевна ; Одесская академия пищевых технологий. - О., 1995. - 133 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС48402 Шевченко, Олександр Юхимович. Дослідження і оптимізація робочих процесів обладнання для роботи з масивами склотари в лініях розливу [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.18 / Шевченко Олександр Юхимович ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1995. - 207 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український університет харчових технологій
Видання зберігається у :
|
4. | ДС54682 Бакланова, Лариса Владимировна. Интенсификация пробоподготовки в анализе пищевых продуктов на содержание примесей [Текст] : дис... канд. хим. наук: 02.00.02 / Бакланова Лариса Владимировна ; Украинский НИИ соляной промышленности, Днепропетровский гос. ун-т. Химический факультет. - Днепропетровск ; Артемовск, 1997. - 144 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинский НИИ соляной промышленности; Днепропетровский государственный университет. Химический факультет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ДС58658 Бублієнко, Наталія Олександрівна. Розробка технології очищення концентрованих стічних вод харчової промисловості із застосуванням метанової ферментації [Текст] : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Бублієнко Наталія Олександрівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 132 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС59217 Степанець, Олег Іванович. Динаміка робочих процесів і вдосконалення обладнання транспортно- технологічних систем підприємств харчової промисловості [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Степанець Олег Іванович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 203 л. - л. 189-198Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ДС52968 Егорова, Антонина Викторовна. Разработка технологии производства безлактозного зернового продукта [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Егорова Антонина Викторовна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1996. - 186 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | ДС81084 Кігель, Наталя Федорівна. Технології бактеріальних препаратів для функціональних продуктів і біологічно активних добавок [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 03.00.20 / Кігель Наталя Федорівна ; УААН, Технологічний ін-т молока та м'яса. - К., 2003. - 425 арк.: рис. - арк. 288-332Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: УААН; Технологічний інститут молока та м'яса
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | ДС84398 Сати Ясин Ахмед Аль Далаин Формирование качества мелкодисперсных порошкообразных красителей -бад из столовой свеклы и их использование в продуктах питания [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Сати Ясин Ахмед Аль Далаин ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2004. - 275 л. - Библиогр.: л. 158-175Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковский гос. университет питания и торговли
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | ДС94104 Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна. Наукове обгрунтування визначення раціональних параметрів перевантажувальних пристроїв потоково-транспортних систем харчових виробництв [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Кривопляс-Володіна Людмила Олександрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 213 арк.: рис., табл. - арк. 190-198Рубрикатор НБУВ: Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | ДС94447 Лензіон, Валентин Йосипович. Оптимізація і синтез транспортного обладнання харчових виробництв [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Лензіон Валентин Йосипович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 150 арк. - арк. 127-138Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | ДС95039 Шевченко, Олександр Юхимович. Наукові основи і апаратурне оформлення процесів довгострокового зберігання харчових продуктів [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Шевченко Олександр Юхимович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 381 арк.: рис., табл. - арк. 323-343Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | ДС89994 Бохан, Юлия Владимировна. Пробоподготовка для атомно-абсорбционного и спектрофотометрического анализа продуктов питания и биообъектов [Текст] : дис... канд. хим. наук: 02.00.02 / Бохан Юлия Владимировна ; Днепропетровский национальный ун-т. - Д., 2005. - 169 л. - Библиогр.: л. 144-159Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Днепропетровский национальный университет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | ДС91157 Бут, Сергій Анатолійович. Розвиток обладнання потокових систем харчових виробництв на основі використання гравітаційних сил [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бут Сергій Анатолійович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 169 арк. - арк. 154-163Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | ДС75926 Ершидат Омар Турки Мамдох Разработка электромембранной установки подготовки минерализованных артезианских вод для пищевых производств [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Харьковская гос. академия технологии и организации питания ; Харьковская государственная академия технологии и организации питания. - Х., 2002. - 158 л. - Библиогр.: л. 131-146Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | ДС84722 Бакланов, Александр Николаевич. Ультразвук в химическом анализе: генерация аналитического сигнала и интенсификация пробоподготовки [Текст] : дис... д-ра хим. наук: 02.00.02 / Бакланов Александр Николаевич ; Днепропетровский национальный ун-т, Украинский НИИ соляной промышленности. - К., 2003. - 410 л.: рис. - Библиогр.: л. 299-338Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинский НИИ соляной промышленности; Днепропетровский национальный университет; Украинский НИИ соляной промышленности
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | ДС51957 Ладанюк, Олег Анатолійович. Автоматизоване управління взаємозв"язаними підсистемами технологічних комплексів харчових виробництв [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Ладанюк Олег Анатолійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 189 с.: іл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | ДС41412 Ульяницкий, Анатолий Владимирович. Обоснование минимальных затрат энергии при горизонтальном пневмотранспортировании сыпучих материалов [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Ульяницкий Анатолий Владимирович ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1993. - 188 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесский технологический институт пищевой промышленности имени М. В. Ломоносова
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | ДС50966сл Вовнянко, Евгения Кононовна. Разработка биотехнологии пищевых добавок с радиозащитными свойствами на основе безотходной переработки дрожжей Saccharomyces cerevisiae [Текст] : дис... д-ра биол. наук: 03.00.23 / Вовнянко Евгения Кононовна ; Украинский НИИ спирта и биотехнологии пищевых продуктов. - К., 1996. - 281 л.+прил.82л. Для сл. пользования.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинский НИИ спирта и биотехнологии пищевых продуктов
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | ДС53886 с прил.1 Павлюк, Раиса Юрьевна. Разработка технологии консервированных витаминных фитодобавок и их использование в продуктах питания профилактического действия [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.13 / Павлюк Раиса Юрьевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1996. - 446 с.: рис. + прил.1-294с.: табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |