Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л813<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. | ВА719836 Використання вакууму в харчових технологіях при попередній обробці сировини [Текст] : монографія / Т. Ю. Суткович [та ін.] ; ред. В. Я. Плахотін ; Укоопспілка, Полтавський ун-т споживчої кооперації України. Кафедра технології та організації харчових виробництв. - Полтава : РВВ ПУСКУ, 2009. - 149 с.: рис., табл. - Бібліогр.: в кінці розділів. - ISBN 978-966-184-057-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Суткович, Тетяна Юліанівна; Безусов, Анатолій Тимофійович; Плахотін, Валентин Якович; Хомич, Галина Панасівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Плахотін, Валентин Якович (ред.); Укоопспілка; Полтавський університет споживчої кооперації України. Кафедра технології та організації харчових виробництв
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | РА437232 Зиков, Олександр Вікторович. Удосконалення теплотехнологій харчових виробництв на основі систем термотрансформації, теплоутилізації та принципів адресної доставки енергії [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Зиков Олександр Вікторович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2018. - 44 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ДС48062 Мазуренко, Олександр Григорович. Розробка теоретичних основ і впровадження енергозберігаючих процесів теплової та електричної обробки харчових продуктів [Текст] : дис...д-ра техн. наук: 05.18.12 / Мазуренко Олександр Григорович ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1994. - 462 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВА867325 Наукові основи ефекту індукованого тепломасообміну [Текст] : монографія / А. О. Пак [та ін.] ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : Міська друкарня, 2023. - 143 с. : рис. - Бібліогр.: с. 126-136. - 300 прим. - ISBN 978-617-619-276-3Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Пак, Андрій Олегович; Пак, Аліна Володимирівна; Погожих, Микола Іванович; Онищенко, В'ячеслав Миколайович; Сметанкіна, Наталя Володимирівна; Державний біотехнологічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|