Пошуковий запит: (<.>U=Л813.72$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
|
1. | ДС41011 Мирончук, Юрий Анатольевич. Замораживание мелкоизмельченного растительного сырья в псевдоожиженном слое [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.04.03 / Мирончук Юрий Анатольевич ; Одесский ин-т низкотемпературной техники и энергетики. - О., 1993. - 155 с. - Библиогр.:с.120-131Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесский институт низкотемпературной техники и энергетики
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС81641 Одарченко, Андрей Николаевич. Влияние микробного полисахарида "Ксантан" на качество замороженных плодоовощных паст в процессе их хранения в замороженном состоянии [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Одарченко Андрей Николаевич ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2003. - 257 л.: ил. - Библиогр.: л. 185-212Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковский гос. университет питания и торговли
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС70043 Милинчук, Сергей Иванович. Моделирование тепломассопереноса и снижение энергопотребления при блочном вымораживании [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Милинчук Сергей Иванович ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 2001. - 152 л.: рис. - Библиогр.: л. 131-144Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА280817 Мирончук, Юрій АнатолІйович. Заморожування мілкоподрібненої рослинної сировини у псевдозрідженому шарі [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.04.03 / Мирончук Юрій АнатолІйович ; Одеський ін-т низькотемпературної техніки та енергетики. - О., 1993. - 16 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеський інститут низькотемпературної техніки та енергетики
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА361772 Ремінна, Людмила Петрівна. Низькотемпературне концентрування екстрактів рослинної сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Ремінна Людмила Петрівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2008. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
|
6. | РА319011 Мілінчук, Сергій Іванович. Моделювання тепломасопереносу та зниження енерговитрат при блочному виморожуванні [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Мілінчук Сергій Іванович ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2001. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій; Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА327881 Одарченко, Андрій Миколайович. Вплив мікробного полісахариду "ксантан" на якість заморожених плодоовочевих паст в процесі їх зберігання у замороженому стані [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Одарченко Андрій Миколайович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА390645 Карбівнича, Тетяна Василівна. Формування якості напівфабрикату борщової заправки при виробництві та холодильному зберіганні [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Карбівнича Тетяна Василівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 19 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА390933 Черкашина, Вікторія Юріївна. Формування товарознавчих властивостей заморожених тістових напівфабрикатів з додаванням рослинної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Черкашина Вікторія Юріївна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | ДС132063 Карбівнича, Тетяна Василівна. Формування якості напівфабрикату борщової заправки при виробництві та холодильному зберіганні [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Карбівнича Тетяна Василівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 295 арк. - Бібліогр.: арк. 173-188.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
|
11. | ВА775420 Замораживание пищевых продуктов в воздушных скороморозильных аппаратах [Текст] / [Войтко А. М. и др. ; под ред. д-ра техн. наук, проф. А. М. Войтко]. - Херсон : ОЛДИ-ПЛЮС, 2013. - 226 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 223-226. - 300 прим. - ISBN 978-966-289-021-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Войтко, А. М.; Толмачёв, И. П.; Войтко, А. А.; Войтко, Д. А.; Патлатий, Ю. Г.; Войтко, А. М. (ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА415172 Одарченко, Дмитро Миколайович. Розвиток методології та методів оцінки якості та автентичності сировини в технологіях заморожених напівфабрикатів та харчових продуктів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13 / Одарченко Дмитро Миколайович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2015. - 38 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | ВА799266 Крио- и механохимия в пищевых технологиях [Текст] : [монография] / Р. Ю. Павлюк [и др.]. - Харьков : Факт, 2015. - 255 с. : рис., табл. - (Серия "Новое в пищевых технологиях и инновации в здоровом питании"). - Бібліогр.: с. 213-236. - 100 прим. - ISBN 978-966-637-805-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Павлюк, Раиса Юрьевна; Погарская, Виктория Вадимовна; Павлюк, Вадим Антонович; Радченко, Людмила Алексеевна; Юрьева, Ольга Алексеевна; Максимова, Надежда Филипповна
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | ДС139434 Реминная, Людмила Петровна. Низкотемпературное концентрирование экстрактов растительного сырья [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Реминная Людмила Петровна ; Одес. нац. акад. пищев. технологий. - Одесса, 2008. - 225 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 174-194.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|