Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л815.3<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
|
1. | ДС48062 Мазуренко, Олександр Григорович. Розробка теоретичних основ і впровадження енергозберігаючих процесів теплової та електричної обробки харчових продуктів [Текст] : дис...д-ра техн. наук: 05.18.12 / Мазуренко Олександр Григорович ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1994. - 462 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | РА305756 Українець, Анатолій Іванович. Розроблення технологій та апаратури для подовження терміну зберігання харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Українець Анатолій Іванович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 44 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ДС61452 Українець, Анатолій Іванович. Розроблення технологій та апаратури для подовження терміну зберігання харчових продуктів [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Українець Анатолій Іванович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 373 л. - л. 269-311Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВА635235 Сукманов, Валерий Александрович. Сверхвысокое давление в пищевых технологиях. Состояние проблемы [Текст] / В. А. Сукманов, В. А. Хазипов ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецк : ДонГУЭТ, 2003. - 168 с.: рис. - Библиогр.: с. 140-167. - ISBN 966-7634-60-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Хазипов, Владимир Азатович; Донецкий государственный университет экономики и торговли имени М. Туган-Барановского
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ВС51788 Активація рослинних біологічно активних речовин фізичними методами [Текст] : монографія / Р. Ю. Павлюк [та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі [та ін.]. - Х. : ХДУХТ, 2010. - 152 с. : рис., табл. - (Нове в технології переробки плодів). - Бібліогр.: с. 126-150. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-186-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Павлюк, Раїса Юріївна; Дібрівська, Наталія Віталіївна; Павлюк, Вадим Антонович; Яницький, Віктор Васильович; Крячко, Тетяна Вікторівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі; Полтавський університет економіки і торгівлі; Київський національний торговельно-економічний університет. Харківський торговельно-економічний інститут; Україна. Міністерство аграрної політики. Департамент харчової промисловості
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | ДС130578 Капліна, Тетяна Вікторівна. Наукове обґрунтування та розробка технології харчових продуктів з використанням сировини, обробленої фізичними методами [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Капліна Тетяна Вікторівна ; Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі", Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 453 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 400-453.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки; Укоопспілка; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
| 7. | РА388656 Капліна, Тетяна Вікторівна. Наукове обґрунтування та розробка технології харчових продуктів з використанням сировини, обробленої фізичними методами [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Капліна Тетяна Вікторівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 33 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | ДС153272 Соколов, Сергій Анатолійович. Наукове обгрунтування застосування високого тиску у процесах харчових виробництв [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Соколов Сергій Анатолійович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2013. - 402 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 363-402.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | РА399979 Соколов, Сергій Анатолійович. Наукове обгрунтування застосування високого тиску у процесах харчових виробництв [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Соколов Сергій Анатолійович ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2013. - 40 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. | ІС15112 Georget, Erika Sylvie. Geobacillus stearothermophilus spore germination and inactivation mechanisms during emerging multi hurdle combinations [Text] : diss. / Erika Sylvie Georget ; Naturwissenschaftlichen Fak. der Gottfried Wilhelm Leibniz Univ. Hannover. - Hannover, 2015. - XVI, 127 p. : fig. - Бібліогр.: с. 109-123Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Gottfried Wilhelm Leibniz Universität (Hannover). Naturwissenschaftlichen Fakultät
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. | ВА819859 Інноваційні методи обробки продовольчої сировини [Текст] : [монографія] / Миколаенко С. Ю. [та ін.]. - Дніпро : Журфонд, 2017. - 221 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-934-112-9. - ISBN 978-966-934-092-4Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Миколенко, С. Ю.; Гончарова, О. В.; Пугач, А. М.; Купченко, А. В.; Кошулько, В. С.; Гезь, Я. В.
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|