Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (6)Реферативна база даних (39)
Пошуковий запит: (<.>U=Л839$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 40
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
MFI3061/1-2
Cunin Dalvand, Catherine.
Investigation on starch and starch-emulsifier interaction in durum wheat pasta [Text] : diss. / C. Cunin Dalvand ; Swiss Federal institute of technology Zürich. - Zürich : [б.в.], 1995. - 156 p.:ill. - (Diss ETH ; 11389)
2 mfishe

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Swiss Federal institute of technology Zürich

Видання зберігається у :

2.
ІВ222012
Groß, Frauke.
Neuartige Prozessführung zum Trocknen von Teigwaren zur Steigerung der Prozesseffizienz und Produktqualität [Text] : Diss. / Frauke Groß ; Techn. Fak. der Friedrich-Alexander-Univ. Erlangen-Nürnberg. - Erlangen, 2014. - XII, 234 S. : Abb. - Бібліогр.: с. 173-196

Рубрикатор НБУВ:
 Л839 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Friedrich-Alexander-Universität (Erlangen-Nürnberg). Technischen Fakultät

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
СТ4425
ДСТУ 7043:2009

Вироби макаронні. Загальні технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 14 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13-14

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
СТ10775
ДСТУ 7043:2020

Вироби макаронні. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 7043:2009 ; Чинний від 2021-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2020. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
СТ6831
ДСТУ 7348:2013

Вироби макаронні. Правила приймання і методи визначання якості [Текст]. - Чинний від 2014-01-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - III, 14 с. : рис. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
СТ6951
ДСТУ 7347:2013

Вироби макаронні. Терміни та визначення понять [Текст]. - Чинний від 2014-01-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2013. - III, 26 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
СТ11272
ДСТУ EN 13379:2018 (EN 13379:2001 + А1:2013, IDT)

Виробництво макаронних виробів. Розподілювачі, машини для знімання та різання, механізми повернення та накопичування бастунів. Вимоги щодо безпеки та гігієни [Текст]. - На заміну ДСТУ EN 16500:2016 (EN 16500:2014, IDT) ; Чинний від 2020-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2021. - V, 32 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 31.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
СТ2715
ДСТУ ISO 7304:2005

Крупи та макаронні вироби з твердої пшениці; Оцінювання варивних властивостей спагеті органолептичними методами (ISO 7304:1985, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Гуленко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - IV, 11 с.: рис. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гуленко, Л (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
Р77738

Макаронні вироби [Текст] : конспект лекції / Київський торговельно-економічний ін-т ; сост. Н. Г. Салухіна. - К. : [б.в.], 1994. - 29 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Салухіна, Надія Григорівна (сост.); Київський торговельно-економічний інститут

Видання зберігається у :

10.
РА324425
   Юрчак, Віра Гаврилівна.
Наукове обгрунтування та розроблення технології макаронних виробів поліпшеної якості та профілактичного призначення шляхом використання нетрадиційної сировини і харчових добавок [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Юрчак Віра Гаврилівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 40 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ДС79141
   Юрчак, Віра Гаврилівна.
Наукове обгрунтування та розроблення технології макаронних виробів поліпшеної якості та профілактичного призначення шляхом використання нетрадиційної сировини і харчових добавок [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Юрчак Віра Гаврилівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 380 арк.+ 310арк. дод. - арк. 337-380
Дві кн. одиниці.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ДС57083
Рыбак, Анатолий Иванович.
Научные основы производства новых видов макаронных изделий, обогащенных полифункциональными растительными добавками [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Рыбак Анатолий Иванович ; Всероссийский заочный ин-т пищевой промышленности. - М., 1992. - 247 л.+прил.

Рубрикатор НБУВ:
 Л839 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Всероссийский заочный институт пищевой промышленности

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ВА835039
Чуйко, Марина Миколаївна.
Нові напрями формування якості макаронних виробів, збагачених на біоорганічні сполуки кальцію [Текст] : монографія / М. М. Чуйко, А. М. Чуйко ; Харків. торг.-екон. ін-т Київ. нац. торг.-екон. ун-ту. - Харків : НТМТ, 2014. - 134 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 118-133. - 300 прим. - ISBN 978-617-578-146-3

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Чуйко, Андрій Миколайович; Київський національний торговельно-економічний університет. Харківський торговельно-економічний інститут

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
Р108466

Робоча програма технологічної практики на макаронних фабриках студентів ІІІ курсу спеціальності 6.091700 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчо концентратів" напряму підготовки 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. Г. Юрчак [та ін.]. - К. : НУХТ, 2007. - 12 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Юрчак, Віра Гаврилівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
РА434745
Рожно, Олександр Васильович.
Розробка технології безглютенових макаронних виробів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Рожно Олександр Васильович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 19 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
РА425608
Набоков, Дмитро Олександрович.
Розробка технології макаронних виробів з використанням кріопаст з моркви та гарбуза [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Набоков Дмитро Олександрович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 19 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
ДС69124
Левадна, Тетяна Іванівна.
Розробка технології макаронних виробів з добавками поліфункціональної дії [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Левадна Тетяна Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 190 арк. - арк. 142-162

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
РА312721
Левадна, Тетяна Іванівна.
Розробка технології макаронних виробів з добавками поліфункціональної дії [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Левадна Тетяна Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
РА310479
Волощук, Галина Іванівна.
Розробка технології макаронних виробів з пектином та пектиновмісною сировиною [Текст] : автореф. дис... канд. техн.наук: 05.18.01 / Волощук Галина Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
ДС67113
Волощук, Галина Іванівна.
Розробка технології макаронних виробів з пектином та пектиновмісною сировиною [Текст] : дис... канд. техн.наук: 05.18.01 / Волощук Галина Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 236 арк. - арк. 156-173

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського