Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л883-3<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. | РА442856 Тюрікова, Інна Станіславівна. Наукове обґрунтування і розроблення технології напоїв резистентної дії з використанням волоського горіха [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Тюрікова Інна Станіславівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 41 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ДС140005 Зубкова, Катерина Віталіївна. Розробка технології овочевих соків і напоїв з підвищеним вмістом γ-аміномасляної кислоти [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Зубкова Катерина Віталіївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2013. - 175 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 120-135.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | РА402529 Зубкова, Катерина Віталіївна. Розробка технології овочевих соків і напоїв з підвищеним вмістом γ-аміномасляної кислоти [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Зубкова Катерина Віталіївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | РА435653 Степанова, Вікторія Сергіївна. Розробка технологій напоїв і соусної продукції на основі горіхоплідної та насіннєвої сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Степанова Вікторія Сергіївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2018. - 23 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|