Пошуковий запит: (<.>U=Л94$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 142
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | РА290251 Іванніков, Павло Васильович. Технологія кулінарної продукції на основі рибної сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Іванніков Павло Васильович ; Харківська академія технології та організації харчування. - Х., 1994. - 24 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | РА291117 Айвазов, Сабет Айвазович. Совершенствование технологии получения технической продукции из океанического сырья [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Айвазов Сабет Айвазович ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1996. - 24 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА296194 Грайзи, Жамиль Афиф. Холодильная технология рыб и рыбопродуктов [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.14 / Грайзи Жамиль Афиф ; Одесская гос. академия холода. - О., 1997. - 16 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия холода
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА299040 Сухаренко, Олена Валеріївна. Розробка технології харчової білкової маси із мідій малого розміру [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Сухаренко Олена Валеріївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА306207 Луценко, Дмитро Петрович. Розробка та дослідження малогабаритної установки холодного копчення риби з рециркуляцією коптильного диму [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Луценко Дмитро Петрович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1999. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА313162 Пронін, Ігор Олексійович. Розробка процесів тривалого зберігання та видалення луски з тушок ставкової риби [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Пронін Ігор Олексійович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА330295 Бреславець, Тетяна Віталіївна. Технологія структурованих аналогів філе рибного та кулінарної продукції на їх основі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Бреславець Тетяна Віталіївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2004. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА338105 Паламарчук, Ганна Станіславівна. Удосконалення технології розсільного заморожування риби [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Паламарчук Ганна Станіславівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 18 с.: рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА344621 Слащева, Аліна В'ячеславівна. Технологія м'ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Слащева Аліна В'ячеславівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2006. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА345257 Коновалов, Дмитро Вікторович. Підвищення ефективності використання вторинних енергоресурсів суднових енергетичних установок у рибомучному виробництві [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.08.05 / Коновалов Дмитро Вікторович ; Національний ун-т кораблебудування ім. адмірала Макарова. - Миколаїв, 2006. - 24 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова (Миколаїв)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | РА350639 Гринченко, Наталя Геннадіївна. Технологія реструктурованих напівфабрикатів на основі рибної сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Гринченко Наталя Геннадіївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА353384 Памбук, Світлана Андріївна. Розробка маловідходної технології переробки атеріни чорноморської [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Памбук Світлана Андріївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА357719 Рябець, Ольга Юріївна. Технологія аналогу ікри чорної з використанням альгінату натрію [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Рябець Ольга Юріївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА384684 Дончевська, Раїса Степанівна. Формування споживних властивостей заморожених заливних продуктів із прісноводної риби [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Дончевська Раїса Степанівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2011. - 22 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | РА384581 Битютська, Ольга Євгенівна. Технології білково-вуглеводного концентрату і соусів з чорноморських мідій [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Битютська Ольга Євгенівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2011. - 24 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
|
16. | РА385130 Голуб, Микола Олексійович. Гідролізати з чорноморських гідробіонтів і можливості їх застосування [Текст] : автореф. дис. ... канд. біол. наук : 03.00.20 / Голуб Микола Олексійович ; НАН України, ДУ "Ін-т харч. біотехнології та геноміки НАН України". - К., 2011. - 24 с. : табл., рис.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національна академія наук України; Інститут харчової біотехнології та геноміки (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | РА386612 Аббас Эсмаели Молла Культивация, раннее определение пола и переработка внутренностей белуги Huso huso [Текст] : автореф. дис. ... канд. биол. наук : 03.00.14 / Аббас Эсмаели Молла ; Нац. акад. наук Респ. Армения, Науч.-произв. центр "Армбиотехнология" ГНКО. - Ереван, 2011. - 24 с. : табл., рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Национальная академия наук Республики Армения; "Армбиотехнология", научно-производственный центр, государственная некоммерческая организация
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | РА397827 Карнаушенко, Юлія Вікторівна. Удосконалення процесу сушіння м'яса мідії у псевдозрідженому шарі із застосуванням осцилювання та його апаратурне оформлення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Карнаушенко Юлія Вікторівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 18 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | РА396077 Козлова, Світлана Леонідівна. Технологія фаршевих швидкозаморожених напівфабрикатів підвищеної біологічної цінності з гідробіонтів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Козлова Світлана Леонідівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2012. - 20 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | РА387842 Степанов, Дмитро Віталійович. Удосконалення процесу видалення нутрощів хамси гідравлічним способом [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Степанов Дмитро Віталійович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2012. - 19 с. : табл., рис.Рубрикатор НБУВ: Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |