Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (26)Автореферати дисертацій (8)Реферативна база даних (99)
Пошуковий запит: (<.>U=Л94$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 142
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
РА290251
Іванніков, Павло Васильович.
Технологія кулінарної продукції на основі рибної сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Іванніков Павло Васильович ; Харківська академія технології та організації харчування. - Х., 1994. - 24 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л944 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА291117
Айвазов, Сабет Айвазович.
Совершенствование технологии получения технической продукции из океанического сырья [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Айвазов Сабет Айвазович ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1996. - 24 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л948 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА296194
Грайзи, Жамиль Афиф.
Холодильная технология рыб и рыбопродуктов [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.14 / Грайзи Жамиль Афиф ; Одесская гос. академия холода. - О., 1997. - 16 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия холода

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА299040
Сухаренко, Олена Валеріївна.
Розробка технології харчової білкової маси із мідій малого розміру [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Сухаренко Олена Валеріївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА306207
Луценко, Дмитро Петрович.
Розробка та дослідження малогабаритної установки холодного копчення риби з рециркуляцією коптильного диму [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Луценко Дмитро Петрович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1999. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА313162
Пронін, Ігор Олексійович.
Розробка процесів тривалого зберігання та видалення луски з тушок ставкової риби [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Пронін Ігор Олексійович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА330295
Бреславець, Тетяна Віталіївна.
Технологія структурованих аналогів філе рибного та кулінарної продукції на їх основі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Бреславець Тетяна Віталіївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2004. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л944 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА338105
Паламарчук, Ганна Станіславівна.
Удосконалення технології розсільного заморожування риби [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Паламарчук Ганна Станіславівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 18 с.: рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА344621
Слащева, Аліна В'ячеславівна.
Технологія м'ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Слащева Аліна В'ячеславівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2006. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л944 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА345257
Коновалов, Дмитро Вікторович.
Підвищення ефективності використання вторинних енергоресурсів суднових енергетичних установок у рибомучному виробництві [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.08.05 / Коновалов Дмитро Вікторович ; Національний ун-т кораблебудування ім. адмірала Макарова. - Миколаїв, 2006. - 24 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова (Миколаїв)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
РА350639
Гринченко, Наталя Геннадіївна.
Технологія реструктурованих напівфабрикатів на основі рибної сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Гринченко Наталя Геннадіївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л944 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
РА353384
Памбук, Світлана Андріївна.
Розробка маловідходної технології переробки атеріни чорноморської [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Памбук Світлана Андріївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л941 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
РА357719
Рябець, Ольга Юріївна.
Технологія аналогу ікри чорної з використанням альгінату натрію [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Рябець Ольга Юріївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
РА384684
Дончевська, Раїса Степанівна.
Формування споживних властивостей заморожених заливних продуктів із прісноводної риби [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Дончевська Раїса Степанівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2011. - 22 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л944 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
РА384581
Битютська, Ольга Євгенівна.
Технології білково-вуглеводного концентрату і соусів з чорноморських мідій [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Битютська Ольга Євгенівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2011. - 24 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л97 
УДК:
 664.87 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :

16.
РА385130
Голуб, Микола Олексійович.
Гідролізати з чорноморських гідробіонтів і можливості їх застосування [Текст] : автореф. дис. ... канд. біол. наук : 03.00.20 / Голуб Микола Олексійович ; НАН України, ДУ "Ін-т харч. біотехнології та геноміки НАН України". - К., 2011. - 24 с. : табл., рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національна академія наук України; Інститут харчової біотехнології та геноміки (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
РА386612
Аббас Эсмаели Молла
Культивация, раннее определение пола и переработка внутренностей белуги Huso huso [Текст] : автореф. дис. ... канд. биол. наук : 03.00.14 / Аббас Эсмаели Молла ; Нац. акад. наук Респ. Армения, Науч.-произв. центр "Армбиотехнология" ГНКО. - Ереван, 2011. - 24 с. : табл., рис.

Рубрикатор НБУВ:
 П736 
 Л948 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Национальная академия наук Республики Армения; "Армбиотехнология", научно-производственный центр, государственная некоммерческая организация

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
РА397827
Карнаушенко, Юлія Вікторівна.
Удосконалення процесу сушіння м'яса мідії у псевдозрідженому шарі із застосуванням осцилювання та його апаратурне оформлення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Карнаушенко Юлія Вікторівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 18 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
РА396077
Козлова, Світлана Леонідівна.
Технологія фаршевих швидкозаморожених напівфабрикатів підвищеної біологічної цінності з гідробіонтів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Козлова Світлана Леонідівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2012. - 20 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л944 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
РА387842
Степанов, Дмитро Віталійович.
Удосконалення процесу видалення нутрощів хамси гідравлічним способом [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Степанов Дмитро Віталійович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2012. - 19 с. : табл., рис.

Рубрикатор НБУВ:


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського