Пошуковий запит: (<.>U=Л94$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 142
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | UN/901.2 Cleaner Production Assessment in Fish Processing [Text] / UNEP, Division of Technology, Industry and Economics, Danish Environmental Protection Agency, COWI Consulting Engineers and Planners AS (Denmark). - 1st ed. - Paris : UNEP ; Copenhagen : Danish EPA, 2000. - viii, 99 p. - (Industrial Sector Guide). - ISBN 92-807-1843-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: UNEP; Division of Technology, Industry and Economics; Danish Environmental Protection Agency; COWI Consulting Engineers and Planners AS (Denmark)
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
2. | FAO/45(2)/Vol. 9A Codex Alimentarius [Text] / Joint FAO/WHO Food Standards Programm, Codex Alimentarius Commission. - Rome : FAO : WHO2000. - ISSN 0259-2916. Vol. 9A : Fish and fishery products. - 2001. - viii, 140 p. - ISBN 92-5-104660-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Joint FAO/WHO Food Standards Programm; Codex Alimentarius Commission
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
3. | ІВ230662 Brümmer, Ina. Entwicklung spezifischer Nachweisverfahren zur Differenzierung von Thunfisch- und Plattischspezies mittels targeted Proteomics [Text] : diss. ... Doktors der Naturwissenschaften (Dr. rer. nat.) / Ina Brümmer aus Linden (Ems) ; Universität Stuttgart, Fakultät Chemie. - Stuttgart : Institut für Biochemie und Technische Biochemie der Universität Stuttgart, 2021. - XX, 200 S. : tab., abb. - Бібліогр.: с. 177-186.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Universität Stuttgart (Stuttgart). Fakultät Chemie
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | FAO/259/Rev.1 Guidelines for the ecolabelling of fish and fishery products from marine capture fisheries [Text] : revision 1 = Directives pour l'étiquetage écologique du poisson et des produits des produits des pêches de capture marines : révision 1 = Directrices para el ecoetiquetado de pescado y productos resqueros de la pesca de captura marina : revisión 1. - Rome : FAO, 2009. - vii, 97 p. - ISBN 978-92-5-006405-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
5. | ІВ211643 Hemmy, Britta. Möglichkeiten der Nutzung von Transglutaminase in der Fischindustrie [Text] : Diss. / B. Hemmy ; Naturwissenschaftlichen Fak. der Gottfried Wilhelm Leibniz Universität Hannover. - Hannover : [s. n.], 2007. - 214 S.: Abb., Tab. - Бібліогр.: S. 175-189Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Der Naturwissenschaftlichen Fak. der Gottfried Wilhelm Leibniz Universität Hannover
Видання зберігається у :
|
6. | СТ1740 ДСТУ ГОСТ 7442:2004 Ікра зерниста осетрових риб. Технічні умови (ГОСТ 7442-2002, IDT) [Текст] / оформ. Л. Ваніфатова. - Офіц. вид. - Зі скасуванням в Україні ГОСТ 7442-79; Чинний від 01.01.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - III, II, 5 c. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Ваніфатова, Л. (оформ.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | СТ8738 ДСТУ 8096:2015 Ікра риб пробійна солона. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 13 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12-13Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | ВА796661 Інноваційні технології переробки риби [Текст] : монографія / [А. А. Мазаракі та ін.] ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : КНТЕУ, 2014. - 431 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці глав. - 300 прим. - ISBN 978-966-629-733-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Мазаракі, Анатолій Антонович; Лебська, Тетяна Костянтинівна; Сидоренко, Олена Володимирівна; Притульська, Наталія Володимирівна; Ніколаєнко, Станіслав Миколайович; Київський національний торговельно-економічний університет; Національний університет біоресурсів і природокористування України (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | Р135960 Інноваційна малогабаритна технологія виробництва і використання кормових добавок рибного і тваринного походження [Текст] : (рекомендації) / [М. В. Гладій та ін. ; заг. ред. В. Г. Кебка] ; Нац. акад. аграр. наук [та ін.]. - Чубинське : [б. в.], 2018. - 12 с. : фот., табл. - Бібліогр.: с. 11-12. - 100 прим.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гладій, Михайло Васильович; Кебко, Василь Григорович; Полупан, Юрій Павлович; Кобаль, Борис Іванович; Кальнобродський, Олександр Іванович; Кебко, Василь Григорович (ред.); Національна академія аграрних наук України (Київ); Інститут розведення і генетики тварин імені М. В. Зубця (Чубинське); Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів; "Біокор-арго", науково-виробниче підприємство, товариство з обмеженою відповідальністю
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | ВА561877 Сердобинцев, Станислав Павлович. Автоматика и автоматизация производственных процессов в рыбной промышленности [Текст] : учебник для студ. вузов по спец. 27.09 "Технология рыбных продуктов" / С. П. Сердобинцев. - М. : Колос, 1994. - 335 с. - (Учебники и учебные пособия для студентов вузов). - ISBN 5-10-002889-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | СТ3357 ДСТУ 4695:2006 Борошно кормове з риби, морських ссавців та безхребетних. Метод визначення перекисного числа жиру [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА392240 Тахери, Шахруз Насерович. Влияние антиокислителей и упаковки на продолжительность хранения филе замороженной рыбы "Кобия" [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.02 / Шахруз Насерович Тахери ; Гос. аграр. ун-т Армении. - Ереван, 2012. - 24 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Государственный аграрный университет Армении
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | СТ4452 ДСТУ 6092:2009 Восьминіг заморожений. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 10 с.: табл. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА385130 Голуб, Микола Олексійович. Гідролізати з чорноморських гідробіонтів і можливості їх застосування [Текст] : автореф. дис. ... канд. біол. наук : 03.00.20 / Голуб Микола Олексійович ; НАН України, ДУ "Ін-т харч. біотехнології та геноміки НАН України". - К., 2011. - 24 с. : табл., рис.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національна академія наук України; Інститут харчової біотехнології та геноміки (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | ДС147491 Голубь, Николай Алексеевич. Гидролизаты из черноморских гидробионтов и возможности их применения [Текст] : дис. ... канд. биол. наук : 03.00.20 / Голубь Николай Алексеевич ; НАН Украины, Ин-т биологии южных морей им. А. О. Ковалевского. - Севастополь, 2011. - 170 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 143-170.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Национальная академия наук Украины; Институт биологии южных морей имени А. О. Ковалевского (Севастополь)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | РА389573 Сабетиан, Мариам. Изменение количественного и качественного состава жирных кислот и аминокислот радужной форели при длительном хранении замораживанием [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.02 / Мариам Сабетиан ; Гос. аграр. ун-т Армении. - Ереван, 2012. - 26 с. : табл., рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Государственный аграрный университет Армении
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | СТ2251 ДСТУ 4381:2005 Кальмар заморожений. Технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Фокін [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.04.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 11 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Фокін, Ю (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | СТ8321 ДСТУ 7790:2015 Катран і скат чорноморські гарячого копчення. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2016-04-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | ВА860575 Паламарчук, А. С. Контроль якості, безпека та екологія в галузі (рибопереробна галузь) [Текст] : навч. посіб. до лаб. занять / А. С. Паламарчук, Н. М. Кушніренко, О. А. Глушков ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : Гельветика, 2020. - [90] с. : рис., табл. - Назва на корінці : Контроль якості, безпека та екологія в галузі. - Бібліогр.: с. [89-90]. - 300 прим. - ISBN 978-966-992-514-5Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кушніренко, Н. М.; Глушков, О. А.; Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | ВА660197 Васюкова, Анна Тимофеевна. Копчение маринованной рыбы [Текст] / А. Т. Васюкова, Н. Н. Шведенко. - Донецк : ДУНПГО, 2003. - 104 с.: рис., табл. - ISBN 966-7745-20-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Шведенко, Николай Николаевич
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |