Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (53)Реферативна база даних (344)
Пошуковий запит: (<.>U=Л96$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 540
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
РА336431
Толмачев, Николай Сергеевич.
Разработка высокоэффективных устройств очистки поверхности технологического оборудования с использованием магнитно-импульсного силового воздействия [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Толмачев Николай Сергеевич ; Московский ин-т прикладной биотехнологии. - М., 1991. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Московский институт прикладной биотехнологии

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
MFI1991/1-2
Margadant, Paul.
Untersuchungen über die Oxidationsstabilität und über die Vakuumverpackung von Sterilkonserven [Text] : Abh. / P. Margadant ; Eidgenössische Technische Hochschule Zürich. - Zürich : [б.в.], 1992. - 124 S.: Ill. - (Diss ETH ; 9385)
2 mfishe

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Eidgenössische Technische Hochschule Zürich

Видання зберігається у :

3.
ДС45636
Снежкин, Юрий Федорович.
Научные основы разработки ресурсосберегающих теплотехнологий производства фруктово-ягодных порошков [Текст] : дис... д-ра техн.наук:05.14.04 ; 05.18.12 / Снежкин Юрий Федорович ; АН Украины, Ин-т техн. теплофизики. - К., 1993. - 631 л.+ 235 л. прил. - л.:600-631
Две кн. единицы

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Академия наук Украины (Киев); Институт технической теплофизики (Киев)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА281319
Рубинов, Семен Рубинович.
Разработка технологии переработки яблочных выжимок с получением пектинопродуктов [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.07 / Рубинов Семен Рубинович ; КТИПП. - К., 1993. - 25 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
КТИПП

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА288580
Бенглюк, Юлія Петрівна.
Товарознавча оцінка лікувально-профілактичних м'ясних консервів, знижуючих накопичення радіонуклідів в організмі людини [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук / Бенглюк Юлія Петрівна ; Київський торговельно-економічний ін-т. - К., 1993. - 26 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л966 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський торговельно-економічний інститут

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА281498
Калмикова, Ірина Семенівна.
Застосування електроплазмолізу для інтенсифікації видобування фенольних речовин із винограду в технології червоних столових вин і натурального соку? [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.13;05.18.07 / Калмикова Ірина Семенівна ; Одеський технологічний ін-т харчової промисловості. - О., 1993. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеський технологічний інститут харчової промисловості

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА282167
Снежкин, Юрий Федорович.
Научные основы разработки ресурсосберегающих теплотехнологий производства фруктово-ягодных порошков [Текст] : автореф.дис...д-ра техн.наук:05.14.04;05.18.12 / Снежкин Юрий Федорович ; АН Украины, Ин-т техн. теплофизики. - К., 1993. - 48 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Академия наук Украины (Киев); Институт технической теплофизики (Киев)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ДС41448
Ваттаб Фадель Абдул Кадир Аль-Хатиб
Химическая стерилизация тары и оборудование йодофорами в консервном производстве [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.13 / Ваттаб Фадель Абдул Кадир Аль-Хатиб ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1993. - 167 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесский технологический институт пищевой промышленности имени М. В. Ломоносова

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ДС40832
Рубинов, Семен Рубинович.
Разработка технологии переработки яблочных выжимок с получением пектинопродуктов [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.07 / Рубинов Семен Рубинович ; КТИПП. - К., 1993. - 106 с. - Библиогр:с.81-91

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
КТИПП

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ДС40866
Ибрамджи, Жером.
Использование топинамбура в технологии фруктовых консервов [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.13 / Ибрамджи Жером ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1993. - 210 с. - Библиогр:с.168-191

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесский технологический институт пищевой промышленности имени М. В. Ломоносова

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ДС42298
Венглюк, Юлия Петровна.
Товароведная оценка лечебно-профилактических мясных консервов,снижающих накопление радионуклидов в организме человека [Текст] : дис...канд.техн.наук / Венглюк Юлия Петровна ; КТЭИ. Кафедра товароведения продовольственных товаров. - К., 1993. - 167 л.

Рубрикатор НБУВ:
 Л966 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
КТЭИ. Кафедра товароведения продовольственных товаров

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
РА284792
Палвашова, Ганна Ігорівна.
Розробка технології освітлення яблучного соку пектиновими кислотами [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.13 / Палвашова Ганна Ігорівна ; Одеський технологічний ін-т харчової промисловості ім. М.В.Ломоносова. - О., 1994. - 16 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеський технологічний інститут харчової промисловості імені М. В. Ломоносова

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ДС48014с прил
Пилипенко, Людмила Николаевна.
Научные основы технологии консервированных пищевых продуктов из листовых овощей [Текст] : дис...д-ра техн. наук: 05.18.13 / Пилипенко Людмила Николаевна ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1994. - 522 л. + 316 л. прил

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесский технологический институт пищевой промышленности имени М. В. Ломоносова

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
Р79620

Інструкція про порядок і умови постачання, приймання, зберігання та відпуску консервів м'ясних, молочних і рибних І2-001-94 [Текст] / підгот. О. М. Плужнікова [та ін.]. - К. : [б.в.], 1994. - 33 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Плужнікова, О. М (підгот.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ДС44145
Ирха, Лидия Александровна.
Разработка технологии концентрированного сока из столовой свеклы [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.13 / Ирха Лидия Александровна ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1994. - 286 л. - л.:185-205

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесский технологический институт пищевой промышленности имени М. В. Ломоносова

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ДС44159
Федоренченко, Лидия Алексеевна.
Разработка технологии концентрата из топинамбура [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.05 / Федоренченко Лидия Алексеевна ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1994. - 198 л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинский университет пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
РА284911
Сангаре, Абубакар.
Изыскание параметров процесса стериализации рыбных консервов из сардин по микробиологическим и реологическим показателям [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.13 / Сангаре Абубакар ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1994. - 16 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесский технологический институт пищевой промышленности имени М. В. Ломоносова

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
РА284716
Біленька, Ірина Ремівна.
Розробка технології консервованих харчових продуктів із сої [Текст] : автореф.дис... канд.технн.наук:05.18.13 / Біленька Ірина Ремівна ; Одеський технологічний ін-т харчової промисловості ім. М.В.Ломоносова. - О., 1994. - 16 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеський технологічний інститут харчової промисловості імені М. В. Ломоносова

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
ДС49357
Столярова, Татьяна Васильевна.
Разработка технологии консервированных пищевых продуктов с использованием природных подсластителей [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Столярова Татьяна Васильевна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1995. - 173 л. - л.: 130-147

Рубрикатор НБУВ:
 Л843 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
РА289968
Шамян, Сергій Маїсович.
Розробка технології багатофункціональних напівфабрикатів із слив та абрикосів [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Шамян Сергій Маїсович ; Харківська академія технології та організації харчування. - Х., 1995. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського