Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (5)Реферативна база даних (11)
Пошуковий запит: (<.>U=Л961.1$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 37
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
MFI1991/1-2
Margadant, Paul.
Untersuchungen über die Oxidationsstabilität und über die Vakuumverpackung von Sterilkonserven [Text] : Abh. / P. Margadant ; Eidgenössische Technische Hochschule Zürich. - Zürich : [б.в.], 1992. - 124 S.: Ill. - (Diss ETH ; 9385)
2 mfishe

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Eidgenössische Technische Hochschule Zürich

Видання зберігається у :

2.
СТ5760
ДСТУ 7165:2010

Горошок зелений консервований. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2012-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2011. - III. 12 с. : табл. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
СТ4555
ДСТУ 6086:2009

Консерви [Текст] ; Яблука з перцем мариновані. Технічні умови ; . - Вид. офіц. - На заміну РСТ УССР 1235-89 ; чинний від 2009-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 12 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11-12

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
СТ4108
ДСТУ 4925:2008

Консерви [Текст] ; Ротунда закарпатська. Технічні умови ; . - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 13 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
СТ4529
ДСТУ 6074:2009

Консерви [Текст] ; Квасоля консервована. Технічні умови ; . - Вид. офіц. - Зі скасуванням ГОСТ 15979-70 ; чинний від 2009-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 14 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
СТ4554
ДСТУ 6085:2009

Консерви [Текст] ; Перець солодкий маринований. Технічні умови ; . - Вид. офіц. - На заміну РСТ УССР 1884-91 ; чинний від 2009-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 12 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11-12

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
СТ9552
ДСТУ 8053:2015

Консерви "Кабачки по-українськи". Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
СТ4420
ДСТУ 6063:2008

Консерви молочні [Текст] ; Молоко нежирне згущене з цукром. Технічні умови ; . - Вид. офіц. - Чинний від 2009-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 11 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10-11

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
СТ7979
ДСТУ 7614:2014

Консерви. Асорті овочеве. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2015-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 12 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
СТ8957
ДСТУ 7991:2015

Консерви. Буряки і морква гарнірні. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 11 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
СТ8510
ДСТУ 7547:2014

Консерви. Кабачки консервовані. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2015-04-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 11 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
СТ9506
ДСТУ 8079:2015

Консерви. Капуста цвітна. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 9, [1] с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
СТ383
ДСТУ 3751-98

Консерви. Овочі різані в томатному соусі: Загальні технічні умови [Текст] / ГОСТ 18611-98. - На заміну ГОСТ 18611-73, РСТ УССР 820-86, ТУ 10.03.740-89; Введ. 2000.01.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 1999. - ІІІ, 19с., ІІІ, 19 с. (розд. паг.). - (Державний стандарт України. Міждержавний стандарт)
Укр. та рос. мовами.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
ГОСТ 18611-98

Видання зберігається у :

14.
СТ9527
ДСТУ 8090:2015

Консерви. Салати з цукрової кукурудзи з овочами. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 13 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12-13.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
СТ5761
ДСТУ 7164:2010

Кукурудза цукрова консервована. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2012-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2011. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ДС48014с прил
Пилипенко, Людмила Николаевна.
Научные основы технологии консервированных пищевых продуктов из листовых овощей [Текст] : дис...д-ра техн. наук: 05.18.13 / Пилипенко Людмила Николаевна ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1994. - 522 л. + 316 л. прил

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесский технологический институт пищевой промышленности имени М. В. Ломоносова

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
СТ8586
ДСТУ 7989:2015

Огірки консервовані. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2015-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 11 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
РА292050
Карпенко, Людмила Костянтинівна..
Процеси одержання плодоовочевих мас із заданими структурно-механічними властивостями. [Текст] : автореф. дис. канд.техн. наук : 05.18.12. / Карпенко Людмила Костянтинівна. ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1996. - 24 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
ДС50755
Карпенко, Людмила Константиновна.
Процессы получения плодоовощных масс с заданными структурно-механическими свойствами [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Карпенко Людмила Константиновна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1996. - 310 л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
ДС49356
Маноли, Татьяна Анатольевна.
Разработка безотходной технологии консервированных продуктов из белокочанной капусты [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Маноли Татьяна Анатольевна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1995. - 190 л. - л.: 138-157

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського