Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (11)Реферативна база даних (86)
Пошуковий запит: (<.>U=Л97$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 101
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ВА855123
Дейниченко, Людмила Григорівна.
Інноваційні технології молочно-білкових концентратів [Текст] : монографія / Л. Г. Дейниченко, В. А. Гніцевич, Г. В. Дейниченко. - Харків : Факт, 2021. - 218 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 216-218 . - 300 прим. - ISBN 978-617-8072-07-0

Рубрикатор НБУВ:
 Л959 
 Л97 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Григорій Вікторович

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
В358735/3
Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації [Текст] : [колект.] монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020 . - ISBN 978-617-7879-38-0.
Ч. 3 : Техології виробництва кулінарних м'ясних виробів з додаванням рослинної сировини та їх апаратурне оформлення / [О. І. Черевко та ін.]. - 2021. - 171 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 148-168. - 300 прим. - ISBN 978-617-8059-18-7 (Ч. 3)

Рубрикатор НБУВ:
 Л972 
 Л994 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович; Ляшенко, Богдан Віталійович; Шевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА447536
Гусарова, Олена Віталіївна.
Інтенсифікація тепломасопереносу під час одержання чипсів з яблук [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.14.06 / Гусарова Олена Віталіївна ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - Київ, 2020. - 29 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л972 
УДК:
 664.87 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
Р107149

Актуальні проблеми технології галузі [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контрольної роботи для студ. спец. 7.091702 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден., заоч. та скороч. форм начання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. І. Дробот [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 18 с. - Бібліогр.: с. 17-18

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Дробот, Віра Іванівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА440194
Хахалєва, Ірина Вікторівна.
Безпечність та якість концентратів молочно-цикорних напоїв [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Хахалєва Ірина Вікторівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2019. - 23 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л974 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
СТ2368
ДСТУ 4434:2005

Бульйони харчові. Технічні умови [Текст] / розроб. Н. Левитська [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 22 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Левитська, Н (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА422067
Пічкур, Віталій Яковлевич.
Використання екструзійних видів крохмалю для інтенсифікації приготування харчоконцентратів обідніх страв [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Пічкур Віталій Яковлевич ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 21 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ВА792089

Використання мікрохвильової вакуумної обробки в процесах виробництва овочевих концентратів [Текст] : монографія / [О. І. Черевко та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 116 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 104-116. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-349-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Потапов, Володимир Олексійович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Михайлова, Світлана Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ДС140225
Михайлова, Світлана Володимирівна.
Використання мікрохвильової вакуумної обробки в процесах виробництва овочевих концентратів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Михайлова Світлана Володимирівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 318, [2] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 172-202.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 664.5 
 664.86 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА406595
Михайлова, Світлана Володимирівна.
Використання мікрохвильової вакуумної обробки в процесах виробництва овочевих концентратів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Михайлова Світлана Володимирівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 23 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 664.5 
 664.86 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ВА792088

Гідротермічна обробка круп із використанням принципів сушіння змішаним теплопідводом [Текст] : монографія / [М. І. Погожих та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 169 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 128-144. - 56 прим. - ISBN 978-966-405-334-8

Рубрикатор НБУВ:
 Л975 
Тематичні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Погожих, Микола Іванович; Пак, Андрій Олегович; Пак, Аліна Володимирівна; Жеребкін, Максим Васильович; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
СО32306

Днепропетровский комбинат пищевых концентратов: 75 лет безупречного вкуса и качества [Текст]. - Д. : АРТ-ПРЕСС, 2012. - 165 с. : ил. - 1000 прим. - ISBN 978-966-348-277-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Днепропетровский комбинат пищевых концентратов

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
РА339496
Мельник, Оксана Юріївна.
Дослідження технологічних властивостей модифікованих крохмалів і доцільність їх використання при виготовленні харчових концентратів швидкого приготування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Мельник Оксана Юріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л97-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ДС90490
Мельник, Оксана Юріївна.
Дослідження технологічних властивостей модифікованих крохмалів і доцільність їх використання при виготовленні харчових концентратів швидкого приготування [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Мельник Оксана Юріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 243 арк.: рис., табл. - арк. 154-170

Рубрикатор НБУВ:
 Л97-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
РА399299
Запотоцька, Олена Василівна.
Коекструзійні продукти підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Запотоцька Олена Василівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 21 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л975 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ДС143969
Запотоцька, Олена Василівна.
Коекструзійні продукти підвищеної харчової цінності [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Запотоцька Олена Василівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2013. - 195, [28] л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 166-190.

Рубрикатор НБУВ:
 Л975 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
СТ3093
ДСТУ 4597:2006

Концентрат соєвий харчовий. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 18 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
СТ2873
ДСТУ 4501:2005

Концентрати для напоїв. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. С. Олійнічук [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 12 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10-11

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Олійнічук, С (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
СТ1525
ДСТУ 2418:2003

Концентрати харчові [Текст] ; Солодкі страви киселі. Загальні технічні умови / розроб. В. Докука [та ін.] ; . - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІІІ, 8 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Докука, В (розроб.)

Видання зберігається у :

20.
СТ3952
ДСТУ 3718:2007

Концентрати харчові [Текст] ; Солодкі страви. Желе, муси, пудинги, концентрати молочні. Загальні технічні умови ; . - Вид. офіц. - На заміну ДСТУ 3718-98; чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 13 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського