Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л987<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 111
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ІР9678 Ghendov-Moşanu, Aliona. Obtaining and stabilizing dyes, antioxidants and preservatives of plant origin for functional foods [Text] : abstr. of the diss. ... Dr of Engineering Sciences : 253.01 / Ghendov-Moşanu Aliona ; Techn. Univ. of Moldova, [Dep. of Food Technology]. - Chisinau, 2021. - 70 p. : fig., tab.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Technical University of Moldova (Chisinau). Department of Food Technology
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ВС62652 Природные антиоксиданты пищевых продуктов [Текст] / [М. О. Полумбрик и др.] ; НАН Беларуси [и др.]. - Минск : ИВЦ Минфина, 2017. - 159 с. : ил. - Бібліогр. в кінці глав. - 150 прим. - ISBN 978-985-7142-24-8Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Полумбрик, Максим Олегович; Ловкис, Зенон Валентинович; Литвяк, Владимир Владимирович; Почицкая, Ирина Михайловна; Баль-Прилипко, Лариса Вацлавовна; Национальная академия наук Беларуси; "Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию", республиканское унитарное предприятие; Национальный университет пищевых технологий; Национальный университет биоресурсов и природопользования (Киев)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | В352715/1 Юдин, Александр Илларионович ЮВЭТ-технологии [Текст] : монография / А. И. Юдин. - Х. : Захаренко В. В., 2010 . Ч. 1 : Инновационные технологии и конструктивные особенности оборудования для получения пищевых порошков. - 2010. - 137 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 123-126. - 500 прим. - ISBN 978-966-8614-10-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВА618741 Полуфабрикаты лекарственных трав в производстве кондитерских изделий [Текст] / Б. А. Фалькович [и др.] ; Воронежская гос. технологическая академия. - Воронеж : [б.и.], 2001. - 112 с. - Библиогр.: с.93-97Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Фалькович, Борис Аркадьевич; Магомедов, Газибег Омарович; Мирошникова, Татьяна Николаевна; Олейникова, Альбина Яковлевна; Лобосов, Виктор Георгиевич; Старчевая, Людмила Евгеньевна; Воронежская гос. технологическая академия
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ВС35657 Люк, Эрих. Консерванты в пищевой промышленности. Свойства и применение [Текст] / Э. Люк, М. Ягер ; пер. с нем. Л. А. Сарафанова ; науч. ред. М. Н. Пульцин. - 3.изд. - СПб. : ГИОРД, 2000. - 256 с. - Библиогр.: 222-255. - ISBN 5-901065-32-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Ягер, Мартин; Пульцин, М. Н. (науч. ред.); Сарафанова, Л. А. (пер. с нем.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | ВА615296 Исупов, Владимир Павлович. Пищевые добавки и пряности. История, состав и применение [Текст] / В. П. Исупов. - СПб. : ГИОРД, 2000. - 168 с. - Библиогр.: с.168-169. - ISBN 5-901065-28-XРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | ІВ197215 Flavourings [Text] : production, composition, applications, regulations / ed. E. Ziegler, H. Ziegler. - Weinheim[etc.] : Wiley-VCH, 1998. - 710 p.: fig. - Бібліогр.: Bibliogr. v kinci st. - ISBN 3-527-29786-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Ziegler, Erich (ed.); Ziegler, Herta (ed.)
Видання зберігається у :
| 8. | ДС141040 Волнянська, Олена Вікторівна. Іонометрія деяких нітрогенвмісних органічних харчових добавок в промисловій продукції [Текст] : дис. ... канд. хім. наук : 02.00.02 / Волнянська Олена Вікторівна ; Держ. ВНЗ "Укр. держ. хім.-технол. ун-т". - Дніпропетровськ, 2014. - 170 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 152-168.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Український державний хіміко-технологічний університет", державний вищий навчальний заклад (Дніпропетровськ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | ДС144395 Полупан, Валентин Вадимович. Технологія м'ясних посічених виробів із використанням добавки білково-мінеральної [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Полупан Валентин Вадимович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 315 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 165-191.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. | ДС140100 Шапкина, Кристина Игоревна. Разработка технологии препаратов β-глюкана дрожжей Saccharomyces cerevisiae [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Шапкина Кристина Игоревна ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - Одесса, 2014. - 266 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 124-158.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. | ДС130444 з дод. Погарская, Виктория Вадимовна. Научное обоснование технологий каротиноидных и хлорофиллсодержащих мелкодисперсных растительных добавок [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13 / Погарская Виктория Вадимовна ; Харьк. гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2012. - 472 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 416-472. Дві кн. од. Приложение: Научное обоснование технологий каротиноидных и хлорофиллсодержащих мелкодисперсных растительных добавок. - Х., 2012. - 364 л. : табл. Шифр ДС130444 дод.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковский государственный университет питания и торговли
Видання зберігається у :
| 12. | ДС133869 Соколова, Людмила Володимирівна. Теоретичне та експериментальне обґрунтування технології отримання фітосубстанцій методом ліофілізації [Текст] : дис. ... д-ра фармац. наук : 15.00.01 / Соколова Людмила Володимирівна ; Нац. фармац. ун-т. - Х., 2012. - 365 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 294-330.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний фармацевтичний університет (Харків)
Видання зберігається у :
| 13. | ДС141316 Капустян, Антонина Ивановна. Технология протеаз, иммобилизированных в хитозан-пектиновый комплекс [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Капустян Антонина Ивановна ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - Одесса, 2012. - 246 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 119-139.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 14. | ДС147709 Шлапак, Галина Всеволодовна. Разработка функциональных железосодержащих мясных продуктов [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Шлапак Галина Всеволодовна ; Одес. нац. акад. пищ. технологий. - Одесса, 2012. - 200 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 122-138.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 15. | ДС149511 Воловик, Татьяна Николаевна. Разработка технологии инкапсулирования пробиотических микроорганизмов [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Воловик Татьяна Николаевна ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - Одесса, 2012. - 228 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 131-152.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 16. | ДС148928 Левківська, Тетяна Миколаївна. Удосконалення технології каротиновмісних добавок та консервованих продуктів з моркви [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Левківська Тетяна Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2012. - 302 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 159-175.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 17. | ДС129836 Романовская, Ирина Игоревна. Биотехнологические аспекты создания иммобилизованных на полимерных носителях биологически активных белковых веществ [Текст] : дис. ... д-ра биол. наук : 03.00.20 / Романовская Ирина Игоревна ; Нац. акад. наук Украины, Физ.-хим. ин-т им. А. В. Богатского. - О., 2011. - 335 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 265-299.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Национальная академия наук Украины; Физико-химический институт имени А. В. Богатского (Одесса)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 18. | ДС131595 Устенко, Инна Андреевна. Разработка технологии фруктовых и овощных наполнителей [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Устенко Инна Андреевна ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - О., 2011. - 265 л. - Бібліогр.: арк. 136-157.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
| 19. | ДС147491 Голубь, Николай Алексеевич. Гидролизаты из черноморских гидробионтов и возможности их применения [Текст] : дис. ... канд. биол. наук : 03.00.20 / Голубь Николай Алексеевич ; НАН Украины, Ин-т биологии южных морей им. А. О. Ковалевского. - Севастополь, 2011. - 170 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 143-170.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Национальная академия наук Украины; Институт биологии южных морей имени А. О. Ковалевского (Севастополь)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 20. | ДС114684 Чернов, Андрій Миколайович. Інтенсифікація процесів одержання біологічно активних речовин і розробка гнучких систем їх виробництва [Текст] : дис. ... д-ра фармац. наук : 15.00.01 / Чернов Андрій Миколайович ; Нац. фармац. ун-т. - Х., 2010. - 316 арк. : рис. - Бібліогр.: арк. 269-316 Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний фармацевтичний університет (Харків)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |
|
|