Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (25)Реферативна база даних (112)
Пошуковий запит: (<.>U=Л987<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 111
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ІР9678
Ghendov-Moşanu, Aliona.
Obtaining and stabilizing dyes, antioxidants and preservatives of plant origin for functional foods [Text] : abstr. of the diss. ... Dr of Engineering Sciences : 253.01 / Ghendov-Moşanu Aliona ; Techn. Univ. of Moldova, [Dep. of Food Technology]. - Chisinau, 2021. - 70 p. : fig., tab.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Technical University of Moldova (Chisinau). Department of Food Technology

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВС62652

Природные антиоксиданты пищевых продуктов [Текст] / [М. О. Полумбрик и др.] ; НАН Беларуси [и др.]. - Минск : ИВЦ Минфина, 2017. - 159 с. : ил. - Бібліогр. в кінці глав. - 150 прим. - ISBN 978-985-7142-24-8

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
УДК:
Тематичні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Полумбрик, Максим Олегович; Ловкис, Зенон Валентинович; Литвяк, Владимир Владимирович; Почицкая, Ирина Михайловна; Баль-Прилипко, Лариса Вацлавовна; Национальная академия наук Беларуси; "Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию", республиканское унитарное предприятие; Национальный университет пищевых технологий; Национальный университет биоресурсов и природопользования (Киев)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
В352715/1
   Юдин, Александр Илларионович
ЮВЭТ-технологии [Текст] : монография / А. И. Юдин. - Х. : Захаренко В. В., 2010 .
Ч. 1 : Инновационные технологии и конструктивные особенности оборудования для получения пищевых порошков. - 2010. - 137 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 123-126. - 500 прим. - ISBN 978-966-8614-10-1

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА618741

Полуфабрикаты лекарственных трав в производстве кондитерских изделий [Текст] / Б. А. Фалькович [и др.] ; Воронежская гос. технологическая академия. - Воронеж : [б.и.], 2001. - 112 с. - Библиогр.: с.93-97

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Фалькович, Борис Аркадьевич; Магомедов, Газибег Омарович; Мирошникова, Татьяна Николаевна; Олейникова, Альбина Яковлевна; Лобосов, Виктор Георгиевич; Старчевая, Людмила Евгеньевна; Воронежская гос. технологическая академия

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВС35657
Люк, Эрих.
Консерванты в пищевой промышленности. Свойства и применение [Текст] / Э. Люк, М. Ягер ; пер. с нем. Л. А. Сарафанова ; науч. ред. М. Н. Пульцин. - 3.изд. - СПб. : ГИОРД, 2000. - 256 с. - Библиогр.: 222-255. - ISBN 5-901065-32-8

Рубрикатор НБУВ:
 Л80-3 
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ягер, Мартин; Пульцин, М. Н. (науч. ред.); Сарафанова, Л. А. (пер. с нем.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ВА615296
Исупов, Владимир Павлович.
Пищевые добавки и пряности. История, состав и применение [Текст] / В. П. Исупов. - СПб. : ГИОРД, 2000. - 168 с. - Библиогр.: с.168-169. - ISBN 5-901065-28-X

Рубрикатор НБУВ:
 Л80-3 
 Л981 
 Л987 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ІВ197215

Flavourings [Text] : production, composition, applications, regulations / ed. E. Ziegler, H. Ziegler. - Weinheim[etc.] : Wiley-VCH, 1998. - 710 p.: fig. - Бібліогр.: Bibliogr. v kinci st. - ISBN 3-527-29786-3

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ziegler, Erich (ed.); Ziegler, Herta (ed.)

Видання зберігається у :

8.
ДС141040
Волнянська, Олена Вікторівна.
Іонометрія деяких нітрогенвмісних органічних харчових добавок в промисловій продукції [Текст] : дис. ... канд. хім. наук : 02.00.02 / Волнянська Олена Вікторівна ; Держ. ВНЗ "Укр. держ. хім.-технол. ун-т". - Дніпропетровськ, 2014. - 170 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 152-168.

Рубрикатор НБУВ:
 Л80-3 
 Л987 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
"Український державний хіміко-технологічний університет", державний вищий навчальний заклад (Дніпропетровськ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ДС144395
Полупан, Валентин Вадимович.
Технологія м'ясних посічених виробів із використанням добавки білково-мінеральної [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Полупан Валентин Вадимович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 315 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 165-191.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ДС140100
Шапкина, Кристина Игоревна.
Разработка технологии препаратов β-глюкана дрожжей Saccharomyces cerevisiae [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Шапкина Кристина Игоревна ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - Одесса, 2014. - 266 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 124-158.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ДС130444 з дод.
Погарская, Виктория Вадимовна.
Научное обоснование технологий каротиноидных и хлорофиллсодержащих мелкодисперсных растительных добавок [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13 / Погарская Виктория Вадимовна ; Харьк. гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2012. - 472 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 416-472.
Дві кн. од.
Приложение:
Научное обоснование технологий каротиноидных и хлорофиллсодержащих мелкодисперсных растительных добавок. - Х., 2012. - 364 л. : табл. Шифр ДС130444 дод.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковский государственный университет питания и торговли

Видання зберігається у :

12.
ДС133869
   Соколова, Людмила Володимирівна.
Теоретичне та експериментальне обґрунтування технології отримання фітосубстанцій методом ліофілізації [Текст] : дис. ... д-ра фармац. наук : 15.00.01 / Соколова Людмила Володимирівна ; Нац. фармац. ун-т. - Х., 2012. - 365 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 294-330.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний фармацевтичний університет (Харків)

Видання зберігається у :

13.
ДС141316
Капустян, Антонина Ивановна.
Технология протеаз, иммобилизированных в хитозан-пектиновый комплекс [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Капустян Антонина Ивановна ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - Одесса, 2012. - 246 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 119-139.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ДС147709
Шлапак, Галина Всеволодовна.
Разработка функциональных железосодержащих мясных продуктов [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Шлапак Галина Всеволодовна ; Одес. нац. акад. пищ. технологий. - Одесса, 2012. - 200 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 122-138.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ДС149511
Воловик, Татьяна Николаевна.
Разработка технологии инкапсулирования пробиотических микроорганизмов [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Воловик Татьяна Николаевна ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - Одесса, 2012. - 228 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 131-152.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ДС148928
Левківська, Тетяна Миколаївна.
Удосконалення технології каротиновмісних добавок та консервованих продуктів з моркви [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Левківська Тетяна Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2012. - 302 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 159-175.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
ДС129836
Романовская, Ирина Игоревна.
Биотехнологические аспекты создания иммобилизованных на полимерных носителях биологически активных белковых веществ [Текст] : дис. ... д-ра биол. наук : 03.00.20 / Романовская Ирина Игоревна ; Нац. акад. наук Украины, Физ.-хим. ин-т им. А. В. Богатского. - О., 2011. - 335 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 265-299.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Национальная академия наук Украины; Физико-химический институт имени А. В. Богатского (Одесса)

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ДС131595
Устенко, Инна Андреевна.
Разработка технологии фруктовых и овощных наполнителей [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Устенко Инна Андреевна ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - О., 2011. - 265 л. - Бібліогр.: арк. 136-157.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :

19.
ДС147491
Голубь, Николай Алексеевич.
Гидролизаты из черноморских гидробионтов и возможности их применения [Текст] : дис. ... канд. биол. наук : 03.00.20 / Голубь Николай Алексеевич ; НАН Украины, Ин-т биологии южных морей им. А. О. Ковалевского. - Севастополь, 2011. - 170 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 143-170.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Национальная академия наук Украины; Институт биологии южных морей имени А. О. Ковалевского (Севастополь)

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
ДС114684
   Чернов, Андрій Миколайович.
Інтенсифікація процесів одержання біологічно активних речовин і розробка гнучких систем їх виробництва [Текст] : дис. ... д-ра фармац. наук : 15.00.01 / Чернов Андрій Миколайович ; Нац. фармац. ун-т. - Х., 2010. - 316 арк. : рис. - Бібліогр.: арк. 269-316

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний фармацевтичний університет (Харків)

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського