Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л987 я73<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
|
1. | ВС62576 Філінська, Тетяна Геннадіївна. Харчові полісахариди. Виробництво, властивості, використання [Текст] : навч. посіб. / Філінська Т. Г., Черваков О. В., Філінська А. О. ; Держ. ВНЗ "Укр. держ. хім.-технол. ун-т". - Дніпро : ДВНЗ УДХТУ, 2017. - 253 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 241-245. - 300 прим. - ISBN 978-966-8018-98-5Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черваков, Олег Вікторович; Філінська, Антоніна Олександрівна; "Український державний хіміко-технологічний університет", державний вищий навчальний заклад (Дніпропетровськ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | СО37128 Харчові поверхнево-активні речовини [Текст] : навч. посіб. / Філінська Т. Г. [та ін.] ; Держ. ВНЗ "Укр. держ. хім.-технол. ун-т". - Дніпро : ДВНЗ УДХТУ, 2019. - 416 с. : табл. - Текст укр., рос. - Бібліогр.: с. 397-405. - 300 прим. - ISBN 978-617-7478-51-4 У вих. відом. помилково - Філінська Тетяна Сергіївна.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Філінська, Тетяна Геннадіївна; Черваков, Олег Вікторович; Філінська, Антоніна Олександрівна; Свердліковська, Ольга Сергіївна; "Український державний хіміко-технологічний університет", державний вищий навчальний заклад (Дніпро)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | В359590/1 Хімічні технології харчових добавок і косметичних засобів: теорія і лабораторні практикуми [Текст] : навч. посіб. : у 2 ч. / М. В. Ніколенко [та ін.] ; [за ред. Ніколенка М. В.] ; ДВНЗ "Укр. держ. хім.-технол. ун-т". - Дніпро : ДВНЗ УДХТУ, 2020 . Ч. 1. - 2020. - 411 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 400-411. - 300 прим. - ISBN 978-617-7478-71-2Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Ніколенко, Микола Васильович; Авдієнко, Тетяна Миколаївна; Вашкевич, Олена Юріївна; Волнянська, Олена Вікторівна; Коваленко, Вадим Леонідович; Лабяк, Оксана Володимирівна; Манзюк, Марина Вадимівна; Мироняк, Марія Олександрівна; Ніколенко, Микола Васильович \ред.\; Український державний хіміко-технологічний університет(Дніпро)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВА684015 Федоренченко, Лідія Олексіївна. Технологія природних харчових сорбентів [Текст] : навч. посіб. для студ. ВНЗ / Л. О. Федоренченко, Г. О. Сімахіна ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2006. - 105 с.: рис., табл. - Бібліогр.: в кінці розд. - ISBN 966-612-056-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сімахіна, Галина Олександрівна; Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ВА822338 Гуляєв, Віталій Михайлович. Технології БАР та харчових продуктів [Текст] : навч. посіб. для студентів навч. закл. / В. М. Гуляєв, І. М. Корнієнко, О. Ю. Філімоненко ; Дніпр. держ. техн. ун-т (ДДТУ). - Кам'янське : ДДТУ, 2018. - 276 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 272-276. - 300 прим. - ISBN 978-966-175-157-5Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Корнієнко, Ірина Михайлівна; Філімоненко, Ольга Юріївна; Дніпровський державний технічний університет (Кам'янське)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | ВА688697 Основы органической химии пищевых, кормовых и биологически активных добавок [Текст] : учеб. пособие для студ. вузов, обучающихся по направлению подгот. "Биотехнология" / А. Т. Солдатенков [и др.]. - М. : Академкнига, 2006. - 278 с. - Библиогр.: с. 271-273. - ISBN 5-94628-238-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Солдатенков, Анатолий Тимофеевич; Колядина, Надежда Михайловна; Ле Туан Ань; Буянов, Владимир Никитович
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | ВА605701 Новые прогрессивные технологии биологически активных добавок из цветочной пыльцы и растительного сырья [Текст] / Р. Ю. Павлюк [и др.] ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания, Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - Х. ; К. : [б.и.], 2000. - 133 с. - ISBN 5-7763-2608-7 Библиография в конце разделовРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Павлюк, Раиса Юрьевна; Черевко, Александр Иванович; Симахина, Галина Александровна; Гулый, Иван Степанович; Чуйко, Людмила Алексеевна; Харьковская государственная академия технологии и организации питания; Украинский гос. университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | ВА682478 Биотехнология морепродуктов [Текст] : учеб. для студ. и курсантов, обуч. в высш. и сред. проф. учеб. заведениях системы рыбохозяйств. комплекса по спец. 260302,260302.51 (2709) Технология рыбных продуктов, 240902.65 Пищевая биотехнология, 260602.65 Пищевая инженерия малых предприятий / Л. С. Байдалинова [и др.] ; ред. О. Я. Мезенова. - М. : Мир, 2006. - 559 с. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Библиогр.: с. 555-557. - ISBN 5-03-003769-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Байдалинова, Лариса Степановна; Лысова, Альбина Сергеевна; Мезенова, Ольга Яковлевна; Сергеева, Нина Тимофеевна; Слуцкая, Татьяна Ноевна; Мезенова, Ольга Яковлевна (ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|