Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л99-3<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 25
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС70338 Юдіна, Тетяна Іллівна. Розробка молочно-білкового концентрату зі сколотин та його використання у технологіях продуктів харчування [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Юдіна Тетяна Іллівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 214 арк. - арк. 142-158Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | РА314468 Юдіна, Тетяна Іллівна. Розробка молочно-білкового концентрату зі сколотин та його використання у технологіях продуктів харчування [Текст] : автореф.дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Юдіна Тетяна Іллівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 17 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ВА642777 Харчування людини і сучасне довкілля: теорія і практика [Текст] / М. І. Пересічний [и др.] ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2003. - 526 с. - Бібліогр.: в кінці розділів. - ISBN 966-629-067-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Пересічний, Михайло Іванович; Корзун, Віталій Наумович; Кравченко, Михайло Федорович; Григоренко, Олег Михайлович; Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВА765699 Специи, пряности, приправы [Текст] : [рекомендации, рецепты] / [сост. О. В. Завязкин]. - Донецк : БАО, 2013. - 285 с. - 6000 прим. - ISBN 978-966-481-967-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Завязкин, Олег Владимирович (сост.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | РА421226 Свідло, Карина Володимирівна. Наукове обґрунтування використання дієтичних добавок рослинного походження в технологіях кулінарної продукції геродієтичного призначення [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Свідло Карина Володимирівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 44 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | ВА642067 Пересічний, Михайло Іванович. Технологія продукції громадського харчування з використанням біологічно активних добавок [Текст] / М. І. Пересічний [и др.] ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2003. - 321 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 315-320. - ISBN 966-629-047-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кравченко, Михайло Федорович; Карпенко, Петро Олександрович; Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | ВА811726 Новий напрямок глибокої переробки харчової сировини [Текст] : [монографія] / Р. Ю. Павлюк [та ін.]. - Харків : Факт, 2017. - 380 с. : рис., табл. - (Серія: Інновації при переробці плодів, овочів і молока). - Бібліогр. в кінці ст. - 300 прим. - ISBN 978-966-637-846-3Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Радченко, Л. О.; Павлюк, В. А.; Таубер, Роман Давід
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | В355317/3 Наукові основи технології мінералізованих продуктів харчування [Текст] : монографія : у 3 ч. / за заг. ред. О. І. Черевка, В. М. Михайлова ; Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013. Ч. 3 : Технологія збагачувальних білково-мінеральних добавок та продуктів харчування оздоровчого призначення з їх використанням / [О. І. Черевко та ін.]. - 2013. - 164 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 146-164. - 50 прим. - ISBN 978-966-405-317-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, Олександр Іванович \ред.\; Михайлов, Валерій Михайлович \ред.\; Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Головко, Микола Павлович; Головко, Тетяна Миколаївна; Серік, Максим Леонідович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | В355317/1 Наукові основи технології мінералізованих продуктів харчування [Текст] : монографія : у 3 ч. / за заг. ред. О. І. Черевка, В. М. Михайлова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013. Ч. 1 : Використання продуктів переробки харчової кістки в технології продуктів спеціального призначення / [О. І. Черевко та ін.]. - 2013. - 206 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 188-206. - 50 прим. - ISBN 978-966-405-318-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, Олександр Іванович \ред.\; Михайлов, Валерій Михайлович \ред.\; Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Головко, Микола Павлович; Полевич, Віталій Вадимович; Чуйко, Людмила Олексіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. | ВА738653 Навроцкая, Т. В. Специи. Путешествие в Королевство вкуса [Текст] / Навроцкая Т. В. - О. : ТЭС, 2011. - 79 с. : ил. - Бібліогр.: с. 79. - 5000 прим. - ISBN 978-966-2389-17-3 На обкл. авт. не зазнач.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. | ВА827425 Мустафін, Олексій Рафаїлович. Hot story. Неймовірні пригоди прянощів у світі людей [Текст] / Олексій Мустафін. - Харків : Фоліо, 2018. - 184, [2] с. : іл. - 1000 прим. - ISBN 978-966-03-8391-3Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. | ВА753386 Липкан, Георгий Николаевич. Целебные растения в быту и медицине [Текст] : [монография] / Г. Н. Липкан. - К. : [б. и.], 2010. - 590 с. - Бібліогр.: с. 543-590. - 500 прим. - ISBN 978-611-530-014-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 13. | ВА753376 Липкан, Георгий Николаевич. Хромсодержащие лекарственные растения [Текст] : [монография] / Г. Н. Липкан. - К. : Балюк И. Б. [изд.], 2010. - 322, [2] с. : табл. - Бібліогр.: с. 287-322. - 500 прим. - ISBN 978-611-530-028-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 14. | ВА745500 Липкан, Георгий Николаевич. Растения против кислородного голодания (антигипоксанты) [Текст] : [монография] / Г. Н. Липкан. - К. : [б. и.], 2010. - 1020 с. - Бібліогр.: с. 963-1019. - 500 прим. - ISBN 978-611-530-049-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 15. | ВА753375 Липкан, Георгий Николаевич. Пектинсодержащие лекарственные растения [Текст] : [монография] / Г. Н. Липкан. - К. : Балюк И. Б. [изд.], 2010. - 206 с. - Бібліогр.: с. 178-206. - 500 прим. - ISBN 978-611-530-030-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 16. | В353794/1 Липкан, Георгий Николаевич Лекарственные растения в медицине [Текст] : [энцикл. : в 3 т.] / Липкан Г. Н. - К. : Балюк И. Б. [изд.], 2010 .> Т. 1. - 2010. - 511 с. - 500 прим. - ISBN 978-611-530-008-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 17. | ВА745572 Липкан, Георгий Николаевич. Йодсодержащие лекарственные растения [Текст] : [монография] / Г. Н. Липкан. - К. : [б. и.], 2010. - 113 с. - Бібліогр.: с. 105-113. - 500 прим. - ISBN 978-617-530-051-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 18. | ВА745501 Липкан, Андрей Георгиевич. Лекарственные растения с историческим прошлым [Текст] : [монография] / А. Г. Липкан, Г. Н. Липкан. - К. : [б. и.], 2011. - 1178 с. - Бібліогр.: с. 1110-1178. - 200 прим. - ISBN 978-617-530-070-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Липкан, Георгий Николаевич
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 19. | ВА749160 Кораблева, Ольга Анатольевна. Пряности и приправы [Текст] / [О. А. Кораблева]. - К. : Юнівест медіа, 2011. - 193 с. : ил. - (Огородник представляет). - 10000 прим. Авт. зазнач. у вих. відом.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 20. | ВА799162 Карпалюк, Тамара Алексеевна. Специи и приправы. Сделай вкус любого блюда неповторимым и оригинальным [Текст] / Тамара Карпалюк. - Харьков : Виват, 2016. - 223 с. - (Полезная книга). - 3500 прим. - ISBN 978-617-690-372-7. - ISBN 978-617-7151-24-0 (серия) Авт. на обкл. не зазнач.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |
|
|