![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л99-5$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 54
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА862547 Іжевська, Орися Петрівна. Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. / Орися Іжевська, Володимир Холявка. - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - 229 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 229. - 100 прим. - ISBN 978-617-7336-83-8 Авт. на корінці не зазнач.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Холявка, Володимир Зеновійович
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ11227 ДСТУ EN 50615:2018 (EN 50615:2015, IDT) Прилади побутові та аналогічні електричні. Безпека. Додаткові вимоги до пристроїв для запобігання та гасіння загоряння для електричних готувальних поверхонь (кухонних плит) [Текст]. - На заміну ДСТУ EN 50615:2015 (EN 50615:2015, IDT) ; Чинний від 2019-10-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2021. - IV, 13 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ11179/2-31 Прилади побутові та аналогічні електричні. Безпека [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, [20--] . - (Національний стандарт України). Ч. 2-31 : ДСТУ EN 60335-2-31:2018 (EN 60335-2-31:2014, IDT; IEC 60335-2-31:2012, MOD). Додаткові вимоги до витяжних ковпаків кухонних плит та інших пристроїв для видалення кухонних випарів. - На заміну ДСТУ EN 60335-2-31:2015 ; Чинний від 2019-10-01. - 2021. - V, 11 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 10.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ10923/2-13 Прилади побутові та аналогічні електричні. Безпека [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, [20--] . - (Національний стандарт України). Ч. 2-13 : ДСТУ EN 60335-2-13:2018 (EN 60335-2-13:2010; А11:2012, IDT; IEC 60335-2-13:2009, IDT). Додаткові вимоги до фритюрниць, сковорід та аналогічних приладів. - На заміну ДСТУ EN 60335-2-13:2014 (EN 60335-2-13:2010; EN 60335-2-13:2010/А11:2012) ; Чинний від 2019-10-01. - 2021. - V, 8 с. : табл. - Бібліогр.: с. 8.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА843085 Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] : метод. вказівки / [уклад. О. П. Іжевська]. - Львів : ЛДФУК ім. Івана Боберського, 2020. - 67 с. : табл. - Бібліогр.: с. 67. - 100 прим. - ISBN 978-617-7336-59-3Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Іжевська, Орися Петрівна (уклад.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ10577 ДСТУ EN 12853:2016 (EN 12853:2001 + А1:2010; EN 12853:2001 + А1:2010/АС:2010, IDT) Устатковання для перероблення харчових продуктів. Ручні блендери та вінчики. Вимоги щодо безпеки та гігієни [Текст]. - На заміну ДСТУ EN 12853:2014 ; Чинний від 2018-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2019. - IV, 23 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 23.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ9030/2-11 Прилади побутові та аналогічні електричні. Норми та правила випробування для визначення розповсюджуваного в повітрі шуму [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, [20--] . - (Національний стандарт України). Ч. 2-11 : ДСТУ EN 60704-2-11:2018 (EN 60704-2-11:1999, IDT; IEC 60704-2-11:1998, IDT). Особливі вимоги до електрично керованих приладів для приготування їжі. - Чинний від 2020-01-01. - 2019. - IV, 7 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ9030/2-13 Прилади побутові та аналогічні електричні. Норми та правила випробування для визначення розповсюджуваного в повітрі шуму [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, [20--] . - (Національний стандарт України). Ч. 2-13 : ДСТУ EN 60704-2-13:2018 (EN 60704-2-13:2017, IDT; IEC 60704-2-13:2016, IDT). Особливі вимоги до витяжних ковпаків кухонних плит та інших пристроїв для видалення кухонних випарів. - На заміну ДСТУ EN 60704-2-13:2015 (EN 60704-2-13:2011, IDT) ; Чинний від 2020-01-01. - 2019. - IV, 11 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ10642 ДСТУ EN 12854:2016 (EN 12854:2003 + А1:2010, IDT) Устатковання для перероблення харчових продуктів. Змішувачі лопатеві. Вимоги щодо безпеки та гігієни [Текст]. - На заміну ДСТУ EN 12854:2014 ; Чинний від 2018-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2019. - IV, 27 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 26.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ10645 ДСТУ EN 12505:2016 (EN 12505:2000 + А1:2009, IDT) Устатковання для перероблення харчових продуктів. Відцентрові машини для оброблення харчових масел та жирів. Вимоги щодо безпеки та гігієни [Текст]. - На заміну ДСТУ EN 12505:2014 ; Чинний від 2018-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2019. - IV, 23 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 22.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ10643 ДСТУ EN 12852:2016 (EN 12852:2001 + А1:2010, IDT) Устатковання для перероблення харчових продуктів.Кухонні комбайни та блендери. Вимоги щодо безпеки та гігієни [Текст]. - На заміну ДСТУ EN 12852:2014 ; Чинний від 2018-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2019. - IV, 31 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 31.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ9456/2 Матеріали та вироби, що контактують із харчовими продуктами. Силікатні поверхні [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2018 . - (Національний стандарт України). Ч. 2 : ДСТУ EN 1388-2:2009. Метод визначення виділення свинцю та кадмію з інших силікатних виробів, окрім керамічних (EN 1388-2:1995, IDT). - Чинний від 2011-07-01. - 2018. - IV, 11 с. - Бібліогр.: с. 10.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 13. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ9456/1 Матеріали та вироби, що контактують із харчовими продуктами. Силікатні поверхні [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2018 . - (Національний стандарт України). Ч. 1 : ДСТУ EN 1388-1:2009. Метод визначення виділення свинцю та кадмію з керамічного посуду (EN 1388-1:1995, IDT). - Чинний від 2011-07-01. - 2018. - IV, 10 с. - Бібліогр.: с. 9.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 14. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА823212 Обладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня [Текст] : навч. посіб. / О. В. Кузьмін [та ін.] ; Нац. ун-т харч. технологій, Приват. акціонер. т-во "ВНЗ "Міжрегіон. акад. упр. персоналом". - Херсон : Олді-плюс, 2018. - 275 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 265-273. - 300 прим. - ISBN 978-966-289-169-0Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кузьмін, Олег Володимирович; Кійко, Вікторія Вікторівна; Акімова, Людмила Миколаївна; Бондарчук, Сергій Миколайович; Національний університет харчових технологій (Київ); Міжрегіональна Академія управління персоналом (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 15. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВС65069 Торговельне обладнання [Текст] : підручник / [А. А. Мазаракі та ін.] ; за ред. д-ра екон. наук, проф. А. А. Мазаракі ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ : КНТЕУ, 2018. - 319 с. : рис. - Бібліогр.: с. 319. - 200 прим. - ISBN 978-966-629-871-6Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Мазаракі, Анатолій Антонович; Шаповал, Світлана Леонідівна; Тарасенко, Ігор Іванович; Шинкаренко, Ольга Павлівна; Мазаракі, Анатолій Антонович (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 16. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ9416 ДСТУ EN 1183:2009 Матеріали та вироби, що контактують із харчовими продуктами. Метод випробування на термічний удар і термічну тривкість (EN 1183:1997, IDT) [Текст]. - Чинний від 2011-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - IV, 5 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 4.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 17. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА795566 Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства [Текст] : метод. вказівки до самост. роботи для студентів напряму підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" (ден. та заоч. форми навчання) / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Львів : Вид-во ЛКА, 2015. - 78 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 77-78. - 100 прим.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Укоопспілка; Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 18. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ7585 ДСТУ EN 1900:2013 Матеріали і вироби, що контактують із харчовими продуктами. Неметалевий столовий посуд. Словник термінів (EN 1900:1998, IDT) [Текст]. - Чинний від 2014-07-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - IV, 8 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 6.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 19. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р129981 Обладнання закладів ресторанного господарства [Текст] : метод. вказівки до написання та оформ. курс. проектів для студентів напряму підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" (ден. і заоч. форми навчання) / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад. Ощипок І. М.]. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2015. - 24 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 24. - 100 прим.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Ощипок, І. М. (уклад.); УкоопспілкаЛьвівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 20. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ7381 ДСТУ EN 12778:2009 Посуд для готування їжі. Скороварки для побутового використання (EN 12778:2002, IDT) [Текст]. - Чинний від 2011-07-01. - Київ : Держспоживстандарт України, 2014. - V, 17 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 17.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |
|
|