Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (98)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (13)
Пошуковий запит: (<.>U=Л99-5$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 54
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ВА862547
Іжевська, Орися Петрівна.
Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. / Орися Іжевська, Володимир Холявка. - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - 229 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 229. - 100 прим. - ISBN 978-617-7336-83-8
Авт. на корінці не зазнач.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Холявка, Володимир Зеновійович

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
СТ11227
ДСТУ EN 50615:2018 (EN 50615:2015, IDT)

Прилади побутові та аналогічні електричні. Безпека. Додаткові вимоги до пристроїв для запобігання та гасіння загоряння для електричних готувальних поверхонь (кухонних плит) [Текст]. - На заміну ДСТУ EN 50615:2015 (EN 50615:2015, IDT) ; Чинний від 2019-10-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2021. - IV, 13 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
СТ11179/2-31
Прилади побутові та аналогічні електричні. Безпека [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, [20--] . - (Національний стандарт України).
Ч. 2-31 : ДСТУ EN 60335-2-31:2018 (EN 60335-2-31:2014, IDT; IEC 60335-2-31:2012, MOD). Додаткові вимоги до витяжних ковпаків кухонних плит та інших пристроїв для видалення кухонних випарів. - На заміну ДСТУ EN 60335-2-31:2015 ; Чинний від 2019-10-01. - 2021. - V, 11 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 10.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
СТ10923/2-13
Прилади побутові та аналогічні електричні. Безпека [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, [20--] . - (Національний стандарт України).
Ч. 2-13 : ДСТУ EN 60335-2-13:2018 (EN 60335-2-13:2010; А11:2012, IDT; IEC 60335-2-13:2009, IDT). Додаткові вимоги до фритюрниць, сковорід та аналогічних приладів. - На заміну ДСТУ EN 60335-2-13:2014 (EN 60335-2-13:2010; EN 60335-2-13:2010/А11:2012) ; Чинний від 2019-10-01. - 2021. - V, 8 с. : табл. - Бібліогр.: с. 8.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА843085

Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] : метод. вказівки / [уклад. О. П. Іжевська]. - Львів : ЛДФУК ім. Івана Боберського, 2020. - 67 с. : табл. - Бібліогр.: с. 67. - 100 прим. - ISBN 978-617-7336-59-3

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Іжевська, Орися Петрівна (уклад.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
СТ10577
ДСТУ EN 12853:2016 (EN 12853:2001 + А1:2010; EN 12853:2001 + А1:2010/АС:2010, IDT)

Устатковання для перероблення харчових продуктів. Ручні блендери та вінчики. Вимоги щодо безпеки та гігієни [Текст]. - На заміну ДСТУ EN 12853:2014 ; Чинний від 2018-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2019. - IV, 23 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 23.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
СТ9030/2-11
Прилади побутові та аналогічні електричні. Норми та правила випробування для визначення розповсюджуваного в повітрі шуму [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, [20--] . - (Національний стандарт України).
Ч. 2-11 : ДСТУ EN 60704-2-11:2018 (EN 60704-2-11:1999, IDT; IEC 60704-2-11:1998, IDT). Особливі вимоги до електрично керованих приладів для приготування їжі. - Чинний від 2020-01-01. - 2019. - IV, 7 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
СТ9030/2-13
Прилади побутові та аналогічні електричні. Норми та правила випробування для визначення розповсюджуваного в повітрі шуму [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, [20--] . - (Національний стандарт України).
Ч. 2-13 : ДСТУ EN 60704-2-13:2018 (EN 60704-2-13:2017, IDT; IEC 60704-2-13:2016, IDT). Особливі вимоги до витяжних ковпаків кухонних плит та інших пристроїв для видалення кухонних випарів. - На заміну ДСТУ EN 60704-2-13:2015 (EN 60704-2-13:2011, IDT) ; Чинний від 2020-01-01. - 2019. - IV, 11 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
СТ10642
ДСТУ EN 12854:2016 (EN 12854:2003 + А1:2010, IDT)

Устатковання для перероблення харчових продуктів. Змішувачі лопатеві. Вимоги щодо безпеки та гігієни [Текст]. - На заміну ДСТУ EN 12854:2014 ; Чинний від 2018-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2019. - IV, 27 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 26.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
СТ10645
ДСТУ EN 12505:2016 (EN 12505:2000 + А1:2009, IDT)

Устатковання для перероблення харчових продуктів. Відцентрові машини для оброблення харчових масел та жирів. Вимоги щодо безпеки та гігієни [Текст]. - На заміну ДСТУ EN 12505:2014 ; Чинний від 2018-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2019. - IV, 23 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 22.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
СТ10643
ДСТУ EN 12852:2016 (EN 12852:2001 + А1:2010, IDT)

Устатковання для перероблення харчових продуктів.Кухонні комбайни та блендери. Вимоги щодо безпеки та гігієни [Текст]. - На заміну ДСТУ EN 12852:2014 ; Чинний від 2018-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2019. - IV, 31 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 31.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
СТ9456/2
Матеріали та вироби, що контактують із харчовими продуктами. Силікатні поверхні [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2018 . - (Національний стандарт України).
Ч. 2 : ДСТУ EN 1388-2:2009. Метод визначення виділення свинцю та кадмію з інших силікатних виробів, окрім керамічних (EN 1388-2:1995, IDT). - Чинний від 2011-07-01. - 2018. - IV, 11 с. - Бібліогр.: с. 10.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
СТ9456/1
Матеріали та вироби, що контактують із харчовими продуктами. Силікатні поверхні [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2018 . - (Національний стандарт України).
Ч. 1 : ДСТУ EN 1388-1:2009. Метод визначення виділення свинцю та кадмію з керамічного посуду (EN 1388-1:1995, IDT). - Чинний від 2011-07-01. - 2018. - IV, 10 с. - Бібліогр.: с. 9.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ВА823212

Обладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня [Текст] : навч. посіб. / О. В. Кузьмін [та ін.] ; Нац. ун-т харч. технологій, Приват. акціонер. т-во "ВНЗ "Міжрегіон. акад. упр. персоналом". - Херсон : Олді-плюс, 2018. - 275 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 265-273. - 300 прим. - ISBN 978-966-289-169-0

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кузьмін, Олег Володимирович; Кійко, Вікторія Вікторівна; Акімова, Людмила Миколаївна; Бондарчук, Сергій Миколайович; Національний університет харчових технологій (Київ); Міжрегіональна Академія управління персоналом (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ВС65069

Торговельне обладнання [Текст] : підручник / [А. А. Мазаракі та ін.] ; за ред. д-ра екон. наук, проф. А. А. Мазаракі ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ : КНТЕУ, 2018. - 319 с. : рис. - Бібліогр.: с. 319. - 200 прим. - ISBN 978-966-629-871-6

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Мазаракі, Анатолій Антонович; Шаповал, Світлана Леонідівна; Тарасенко, Ігор Іванович; Шинкаренко, Ольга Павлівна; Мазаракі, Анатолій Антонович (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
СТ9416
ДСТУ EN 1183:2009

Матеріали та вироби, що контактують із харчовими продуктами. Метод випробування на термічний удар і термічну тривкість (EN 1183:1997, IDT) [Текст]. - Чинний від 2011-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - IV, 5 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 4.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
ВА795566

Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства [Текст] : метод. вказівки до самост. роботи для студентів напряму підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" (ден. та заоч. форми навчання) / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Львів : Вид-во ЛКА, 2015. - 78 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 77-78. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
СТ7585
ДСТУ EN 1900:2013

Матеріали і вироби, що контактують із харчовими продуктами. Неметалевий столовий посуд. Словник термінів (EN 1900:1998, IDT) [Текст]. - Чинний від 2014-07-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - IV, 8 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 6.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
Р129981

Обладнання закладів ресторанного господарства [Текст] : метод. вказівки до написання та оформ. курс. проектів для студентів напряму підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" (ден. і заоч. форми навчання) / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад. Ощипок І. М.]. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2015. - 24 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 24. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ощипок, І. М. (уклад.); УкоопспілкаЛьвівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
СТ7381
ДСТУ EN 12778:2009

Посуд для готування їжі. Скороварки для побутового використання (EN 12778:2002, IDT) [Текст]. - Чинний від 2011-07-01. - Київ : Держспоживстандарт України, 2014. - V, 17 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 17.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського