Пошуковий запит: (<.>U=Л994$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 114
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | РА289967 Гутіков, Василь Володимирович. Технологія напівфабрикатів із крові забійних тварин з метою їх використовування у громадському харчуванні [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Гутіков Василь Володимирович ; Харківська академія технології та організації харчування. - Х., 1995. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | РА292804 Малюк, Людмила Петрівна. Теоретичне та експериментальне обгрунтування технології напівфабрикатів багатофункціонального призначення з рослинної сировини [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Малюк Людмила Петрівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1995. - 32 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА293013 Васюкова, Ганна Тимофіївна. Розробка та дослідження технології комбінованих м'ясо- рибних кулінарних виробів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Васюкова Ганна Тимофіївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1996. - 48 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА298563 Дейниченко, Григорій Вікторович. Наукове обгрунтування та розробка технологій продуктів харчування підвищеної харчової цінності на основі нежирної молочної сировини [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Дейниченко Григорій Вікторович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1997. - 34 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА304407 Юрченко, Світлана Леонідівна. Розробка технології багатофункціональних напівфабрикатів для виробництва солодких страв з пінною структурою [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Юрченко Світлана Леонідівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1999. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА309207 Пархаєва, Наталя Вікторівна. Технологія напівфабрикату багатофункціонального призначення з гарбуза [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Пархаєва Наталя Вікторівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2000. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА325289 Стрижак, Світлана Григорівна. Технологія млинцевого напівфабрикату з використанням покращуючих добавок [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Стрижак Світлана Григорівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА323452 Фалько, Олексій Леонідович. Обгрунтування параметрів та розробка машини відділення заморожених пельменів і вареників від борошна [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Фалько Олексій Леонідович ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2003. - 17 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА336329 Вітер, Юлія Анатоліївна. Товарознавча характеристика нових видів заморожених картоплепродуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Вітер Юлія Анатоліївна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2005. - 21 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА340279 Кіптела, Людмила Василівна. Наукове обгрунтування процесів і обладнання виробництва харчових напівфабрикатів з нетрадиційної плодоовочевої сировини [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Кіптела Людмила Василівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 34Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | РА340478 Гринченко, Ольга Олексіївна. Наукове обгрунтування та розробка технології кулінарної продукції з використанням напівфабрикатів функціональних композицій на основі полісахаридів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Гринченко Ольга Олексіївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 33 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА344478 М'ячикова, Ніна Іванівна. Технологія напівфабрикатів з культивованих грибів глива звичайна та кулінарної продукції з їх використанням [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / М'ячикова Ніна Іванівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2006. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА346867 Золотухіна, Інна Василівна. Технологія напівфабрикатів на основі сколотин для виробництва збитої десертної продукції [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Золотухіна Інна Василівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2006. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА353341 Подворчан, Дмитро Євгенійович. Технологія напівфабрикату кісткового харчового та паштетних печінкових мас з його використанням [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Подворчан Дмитро Євгенійович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | РА353427 Крамаренко, Дмитро Павлович. Технологія молочно-білкових фаршів з використанням йодовмісної водоростевої добавки [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Крамаренко Дмитро Павлович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | РА359962 Головко, Микола Павлович. Наукове обгрунтування та розробка технології продуктів харчування, збагачених на кальцій, з використанням продуктів переробки харчової кістки [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Головко Микола Павлович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 33 с.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | РА359942 Москаленко, Ольга Василівна. Технологія білкового напівфабрикату з колагенвмісної сировини для м'ясних січених виробів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Москаленко Ольга Василівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | РА366168 Дібрівська, Наталія Віталіївна. Технологія функціональних напівфабрикатів добавок із дикорослих ягід з використанням обробки в змінному електромагнітному полі [Текст] : автореф. дис... канд. тех. наук: 05.18.16 / Дібрівська Наталія Віталіївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2009. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | РА369575 Никифоров, Радіон Петрович. Технологія напівфабрикатів для збитої десертної продукції на основі нежирної молочної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Никифоров Радіон Петрович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2009. - 19 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | РА367474 Пивоварова, Ольга Павлівна. Технологія напівфабрикатів реструктурованих на основі печериць [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Пивоварова Ольга Павлівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2009. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |