Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=У9(4УКР)424.14$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 247
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ВА847896 Присяжнюк, Александр Николаевич. 101 ошибка Ресторатора, или Прогулка по минному полю [Текст] / Александр Присяжнюк. - Харьков : Фолио, 2021. - 125, [1] с. : ил. - 1000 прим. - ISBN 978-966-03-9429-2Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | С11585/2 HoReCa [Текст] : навч. посіб. для студентів ВНЗ : [у 3 т.] / Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2017. Т. 2 : Ресторани / [А. А. Мазаракі та ін.] ; за ред. д-ра екон. наук, проф. А. А. Мазаракі. - 2017. - 311 с. : рис., табл., кольор. іл. - Бібліогр.: с. 309-311 . - 500 прим. - ISBN 978-966-629-841-9Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Мазаракі, Анатолій Антонович; Шаповал, Світлана Леонідівна; Мельниченко, Світлана Володимирівна; Ведмідь, Надія Іванівна; Кравченко, Михайло Федорович; Мазаракі, Анатолій Антонович (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ВА755288 Прохоренко, Катерина Михайлівна. PR-технології в готельно-ресторанному бізнесі [Текст] : навч. посіб. / Прохоренко К. М. ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2011. - 239 с. : рис. - Бібліогр.: с. 234-239. - 500 прим. - ISBN 978-617-602-032-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Укоопспілка; Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВА783546 Індустрія сервісу: актуальні питання та інноваційні аспекти [Текст] : тези доп. міжнар. наук.-практ. конф. в рамках Крим. пулу "Наукові досягнення - в практичну діяльність", 26-27 верес. 2013 р., м. Євпаторія / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Каф. готел. і ресторан. бізнесу ; [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред. та ін.)]. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 97 с. : рис. - 30 прим. - ISBN 978-966-405-304-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, О. І. (відп. ред.); Янчева, Л. М. (ред.); Михайлов, В. М. (ред.); Харківський державний університет харчування та торгівлі. Кафедра готельного і ресторанного бізнесу; "Індустрія сервісу: актуальні питання та інноваційні аспекти", міжнародна науково-практична конференція (2013 ; Євпаторія); "Наукові досягнення - в практичну діяльність", Кримський пул (2013 ; Євпаторія)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ВА812335 Дуб, Володимир Васильович. Інжиніринг у ресторанному господарстві [Текст] : навч. посіб. / В. В. Дуб, О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Друкарня Мадрид, 2017. - 175 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 174-175. - 300 прим. - ISBN 978-617-7470-49-5Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Терешкін, Олег Георгійович; Горєлков, Дмитро Вікторович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | ВА840701 Ощипок, Ігор Миколайович. Інноваційні ресторанні технології [Текст] : підручник / І. М. Ощипок. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2019. - 325 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 316-321. - 300 прим. - ISBN 978-617-602-255-8Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | ВС54703 П'ятницька, Галина Тезіївна. Інноваційні ресторанні технології: основи теорії [Текст] : навч. посіб. / Г. Т. П'ятницька, Н. О. П'ятницька. - К. : Кондор, 2013. - 248 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 196-206. - 500 прим. - ISBN 978-966-2781-30-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: П'ятницька, Ніла Олексіївна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | ВА788704 Інноваційні технології в готельно-ресторанному господарстві [Текст] : зб. наук. ст. магістрів спец. "Готельна і ресторанна справа" ПУЕТ за результатами наук. дослідж. 2014-2015 навч. року / Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ) ; [відп. ред.: Л. М. Страшко, Т. В. Капліна]. - Полтава : ПУЕТ, 2015. - 116, [1] с. - Бібліогр. в кінці ст. - 38 прим. - ISBN 978-966-184-187-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Страшко, Л. М. (ред.); Капліна, Т. В. (ред.); "Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | ВА786307 Яцун, Леонід Миколайович. Інноваційна політика підприємств ресторанного господарства [Текст] : монографія / Л. М. Яцун, О. В. Борисова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 265 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 250-265. - 50 прим. - ISBN 978-966-405-312-6Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Борисова, Оксана Василівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. | ВА825889 Давидова, Оксана Юріївна. Інноваційне управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства: методологія, теорія і практика [Текст] : монографія / О. Ю. Давидова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2018. - 447 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 322-369. - 300 прим. - ISBN 978-617-7675-20-3Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. | РА382791 Іжевський, Володимир Віталійович. Інноваційний розвиток роздрібної торгівлі та ресторанного господарства у ринковому середовищі [Текст] : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Іжевський Володимир Віталійович ; Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. комерц. акад. - Л., 2011. - 19 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Центральна спілка споживчих товариств України; Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. | ДС148712 Іжевський, Володимир Віталійович. Інноваційний розвиток роздрібної торгівлі та ресторанного господарства у ринковому середовищі [Текст] : дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Іжевський Володимир Віталійович ; Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. комерц. акад. - Львів, 2011. - 179, [6] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 156-179.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Центральна спілка споживчих товариств України; Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 13. | ДС150690 Борисова, Олена Олександрівна. Інноваційний розвиток системи економічної безпеки підприємств сфери ресторанного бізнесу [Текст] : дис. ... канд. екон. наук : 21.04.02 / Борисова Олена Олександрівна ; ВНЗ "Ун-т економіки та права "КРОК" . - Київ, 2017. - 264 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 176-216.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: "КРОК", університет економіки та права, вищий навчальний заклад (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 14. | РА426760 Борисова, Олена Олександрівна. Інноваційний розвиток системи економічної безпеки підприємств сфери ресторанного бізнесу [Текст] : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 21.04.02 / Борисова Олена Олександрівна ; ВНЗ "Ун-т економіки та права "КРОК". - Київ, 2017. - 22 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: "КРОК" університет економіки та права", вищий навчальний заклад (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 15. | ВА772112 Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності [Текст] : зб. тез доп. ІІ Всеукр. міжвуз. наук. конф. студ. та аспірантів, 4-5 жовт. 2012 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій, Ф-т інновац. технологій харчування, ресторан.-готел. та турист. бізнесу ; [за заг. ред. Б. В. Єгорова]. - О. : Фенікс, 2013. - 173 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст. - 100 прим. - ISBN 978-966-438-699-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Єгоров, Б. В. (ред.); Одеська національна академія харчових технологій. Факультет інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного та туристичного бізнесу"Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності", всеукраїнська міжвузівська наукова конференція студентів та аспірантів (2 ; 2012 ; Одеса)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 16. | ВА784238 Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності [Текст] : зб. тез доп. IІІ Всеукр. міжвуз. наук. конф. студентів та аспірантів, 13-14 листоп. 2013 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій, Ф-т інновац. технологій харчування, ресторан.-готел. та турист. бізнесу ; [редкол.: Дишкантюк О. В. та ін.]. - Одеса : Фенікс, 2013. - 158 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст. - 70 прим. - ISBN 978-966-438-750-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Дишкантюк, О. В. (ред.); Новічкова, Т. П. (ред.); Федосова, К. С. (ред.); Одеська національна академія харчових технологій. Факультет інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного та туристичного бізнесу; "Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності", всеукраїнська міжвузівська наукова конференція студентів та аспірантів (3 ; 2013 ; Одеса)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 17. | Р121090 Інформаційні технології в готельному і ресторанному бізнесі [Текст] : метод. вказівки до лаб. занять, самост. роботи для студ. напряму підготов. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Гудзовата О. О., Коцьо Н. М.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2011. - 31 с. : рис. - Бібліогр.: с. 28-29. - 60 прим.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Гудзовата, О. О. (уклад.); Коцьо, Н. М. (уклад.); Львівська комерційна академія; Укоопспілка
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 18. | РА429281 Присакар, Ірина Ігорівна. Інформаційні технології в маркетинговій діяльності підприємств ресторанного господарства [Текст] : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Присакар Ірина Ігорівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2017. - 23 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 19. | ВА757258 Інфраструктура готельного і ресторанного господарства [Текст] : метод. вказівки та завдання для практ., семінар. занять та самост. роботи студ. ден. та заоч. форм навчання галузі знань 1401 "Сфера обслуговування" напряму підготов. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Корягіна С. В., Дмитрів А. Я.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2012. - 80 с. : іл., табл. - Бібліогр.: с. 70-76. - 100 прим.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Корягіна, С. В. (уклад.); Дмитрів, А. Я. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 20. | ВА777972 Полякова, Алла Веніамінівна. Інфраструктура готельного та ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. для студентів ВНЗ / А. В. Полякова, В. П. Оліфіров ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського, Каф. готел. і ресторан. справи. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. - 251, XVI с. : рис., табл., кольор. іл. - Бібліогр.: с. 247-251. - 300 прим. - ISBN 978-966-385-329-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Оліфіров, Володимир Прокопович; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. Кафедра готельної і ресторанної справи
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |
|
|