Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (4)Реферативна база даних (15)
Пошуковий запит: (<.>U=Л813.7<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 15
Представлено документи з 1 до 15
1.
ДС70301
   Оніщенко, Володимир Петрович.
Наукові основи процесів та апаратів холодильної технології харчових продуктів [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.14 / Оніщенко Володимир Петрович ; Одеська держ. академія холоду. - О., 2000. - 417 арк. - арк. 318-353

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія холоду

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА312748
   Оніщенко, Володимир Петрович.
Наукові основи процесів та апаратів холодильної технології харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.14 / Оніщенко Володимир Петрович ; Одеська держ. академія холоду. - О., 2001. - 34 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія холоду

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА633285
Фролов, Сергей Владимирович.
Тепло- и массообмен в расчетах процессов холодильной технологии пищевых продуктов [Текст] / С. В. Фролов [и др.]. - М. : Колос-Пресс, 2001. - 143 с.: рис. - Библиогр.: с.140-142. - ISBN 5-901705-05-X

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Куцакова, Валентина Еремеевна; Кипнис, Валерий Леонидович

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА713798
Волконович, Л..
Энергосберегающие экологические системы естественного холода для хранения пищевых продуктов [Текст] : [монография] / Л. Волконович, К. Сырги ; Государственный аграрный ун-т Молдовы, Технический ун-т Молдовы. - Кишинев : [Tipogr. A.S. a R.M.], 2002. - 334 с. - Библиогр.: с. 263-268. - ISBN 9975-62-078-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сырги, К.; Государственный аграрный университет МолдовыТехнический университет Молдовы

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА376647
Паскал, Юлія Геннадіївна.
Удосконалення технології швидкозаморожених десертів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Паскал Юлія Геннадіївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2010. - 19 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА380308
Мординський, Всеволод Петрович.
Удосконалення обладнання для концентрування рідких харчових продуктів методом блочного виморожування [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Мординський Всеволод Петрович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2011. - 19 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ДС122344
Паскал, Юлія Геннадіївна.
Удосконалення технології швидкозаморожених десертів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Паскал Юлія Геннадіївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2010. - 213 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 134-153.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ДС128018
Мордынский, Всеволод Петрович.
Усовершенствование оборудования для концентрирования жидких пищевых продуктов методом блочного вымораживания [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Мордынский Всеволод Петрович ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - О., 2011. - 176 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 133-150.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА398730
Подмазко, Ігор Олександрович.
Підвищення ефективності роботи холодильного устаткування при термообробці харчових продуктів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.05.14 / Подмазко Ігор Олександрович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 20 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА402903
Харенко, Дмитро Олександрович.
Інтенсифікація процесів тепломасопереносу при блоковому виморожуванні води з харчових розчинів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Харенко Дмитро Олександрович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
РА405599
   Одарченко, Андрій Миколайович.
Розвиток наукових основ формування якості харчових продуктів при консервуванні холодом [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13 / Одарченко Андрій Миколайович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2014. - 36 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ДС138244
Харенко, Дмитрий Александрович.
Интенсификация процессов тепломассопереноса при блочном вымораживании воды из пищевых растворов [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Харенко Дмитрий Александрович ; Одес. нац. акад. пищ. технологий. - Одесса, 2013. - 189 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 162-185.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ДС140748
Одарченко, Андрей Николаевич.
Развитие научных основ формирования качества пищевых продуктов при консервировании холодом [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13 / Одарченко Андрей Николаевич ; Харьков. гос. ун-т питания и торговли. - Харьков, 2014. - 387 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 344-387.
Приложение:
. - 341 л. Шифр ДС140748 дод.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковский государственный университет питания и торговли

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ДС142396
Подмазко, Игор Александрович.
Повышение эффективности работы холодильного оборудования при термообработке пищевых продуктов [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.05.14 / Подмазко Игор Александрович ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - Одесса, 2012. - 165 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 149-160.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ДС146490
Черкашина, Вікторія Юріївна.
Формування товарознавчих властивостей заморожених тістових напівфабрикатів з додаванням рослинної сировини [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Черкашина Вікторія Юріївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2012. - 221 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 144-159.

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
УДК:
 664.87 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського