Пошуковий запит: (<.>U=Л813.7<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 15
Представлено документи з 1 до 15
|
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС70301 Оніщенко, Володимир Петрович. Наукові основи процесів та апаратів холодильної технології харчових продуктів [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.14 / Оніщенко Володимир Петрович ; Одеська держ. академія холоду. - О., 2000. - 417 арк. - арк. 318-353Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія холоду
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА312748 Оніщенко, Володимир Петрович. Наукові основи процесів та апаратів холодильної технології харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.14 / Оніщенко Володимир Петрович ; Одеська держ. академія холоду. - О., 2001. - 34 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія холоду
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА633285 Фролов, Сергей Владимирович. Тепло- и массообмен в расчетах процессов холодильной технологии пищевых продуктов [Текст] / С. В. Фролов [и др.]. - М. : Колос-Пресс, 2001. - 143 с.: рис. - Библиогр.: с.140-142. - ISBN 5-901705-05-XРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Куцакова, Валентина Еремеевна; Кипнис, Валерий Леонидович
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА713798 Волконович, Л.. Энергосберегающие экологические системы естественного холода для хранения пищевых продуктов [Текст] : [монография] / Л. Волконович, К. Сырги ; Государственный аграрный ун-т Молдовы, Технический ун-т Молдовы. - Кишинев : [Tipogr. A.S. a R.M.], 2002. - 334 с. - Библиогр.: с. 263-268. - ISBN 9975-62-078-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сырги, К.; Государственный аграрный университет МолдовыТехнический университет Молдовы
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА376647 Паскал, Юлія Геннадіївна. Удосконалення технології швидкозаморожених десертів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Паскал Юлія Геннадіївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2010. - 19 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА380308 Мординський, Всеволод Петрович. Удосконалення обладнання для концентрування рідких харчових продуктів методом блочного виморожування [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Мординський Всеволод Петрович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2011. - 19 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС122344 Паскал, Юлія Геннадіївна. Удосконалення технології швидкозаморожених десертів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Паскал Юлія Геннадіївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2010. - 213 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 134-153.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС128018 Мордынский, Всеволод Петрович. Усовершенствование оборудования для концентрирования жидких пищевых продуктов методом блочного вымораживания [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Мордынский Всеволод Петрович ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - О., 2011. - 176 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 133-150.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА398730 Подмазко, Ігор Олександрович. Підвищення ефективності роботи холодильного устаткування при термообробці харчових продуктів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.05.14 / Подмазко Ігор Олександрович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 20 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА402903 Харенко, Дмитро Олександрович. Інтенсифікація процесів тепломасопереносу при блоковому виморожуванні води з харчових розчинів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Харенко Дмитро Олександрович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА405599 Одарченко, Андрій Миколайович. Розвиток наукових основ формування якості харчових продуктів при консервуванні холодом [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13 / Одарченко Андрій Миколайович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2014. - 36 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС138244 Харенко, Дмитрий Александрович. Интенсификация процессов тепломассопереноса при блочном вымораживании воды из пищевых растворов [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Харенко Дмитрий Александрович ; Одес. нац. акад. пищ. технологий. - Одесса, 2013. - 189 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 162-185.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС140748 Одарченко, Андрей Николаевич. Развитие научных основ формирования качества пищевых продуктов при консервировании холодом [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13 / Одарченко Андрей Николаевич ; Харьков. гос. ун-т питания и торговли. - Харьков, 2014. - 387 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 344-387. Приложение: . - 341 л. Шифр ДС140748 дод.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковский государственный университет питания и торговли
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС142396 Подмазко, Игор Александрович. Повышение эффективности работы холодильного оборудования при термообработке пищевых продуктов [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.05.14 / Подмазко Игор Александрович ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - Одесса, 2012. - 165 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 149-160.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС146490 Черкашина, Вікторія Юріївна. Формування товарознавчих властивостей заморожених тістових напівфабрикатів з додаванням рослинної сировини [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Черкашина Вікторія Юріївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2012. - 221 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 144-159.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|