Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (12)
Пошуковий запит: (<.>U=Л815.3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
1.
ДС48062
Мазуренко, Олександр Григорович.
Розробка теоретичних основ і впровадження енергозберігаючих процесів теплової та електричної обробки харчових продуктів [Текст] : дис...д-ра техн. наук: 05.18.12 / Мазуренко Олександр Григорович ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1994. - 462 л.

Рубрикатор НБУВ:
 Л813 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС61452
   Українець, Анатолій Іванович.
Розроблення технологій та апаратури для подовження терміну зберігання харчових продуктів [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Українець Анатолій Іванович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 373 л. - л. 269-311

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА305756
   Українець, Анатолій Іванович.
Розроблення технологій та апаратури для подовження терміну зберігання харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Українець Анатолій Іванович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 44 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА635235
Сукманов, Валерий Александрович.
Сверхвысокое давление в пищевых технологиях. Состояние проблемы [Текст] / В. А. Сукманов, В. А. Хазипов ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецк : ДонГУЭТ, 2003. - 168 с.: рис. - Библиогр.: с. 140-167. - ISBN 966-7634-60-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Хазипов, Владимир Азатович; Донецкий государственный университет экономики и торговли имени М. Туган-Барановского

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВС51788

Активація рослинних біологічно активних речовин фізичними методами [Текст] : монографія / Р. Ю. Павлюк [та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі [та ін.]. - Х. : ХДУХТ, 2010. - 152 с. : рис., табл. - (Нове в технології переробки плодів). - Бібліогр.: с. 126-150. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-186-3

Рубрикатор НБУВ:
 Л916 
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Павлюк, Раїса Юріївна; Дібрівська, Наталія Віталіївна; Павлюк, Вадим Антонович; Яницький, Віктор Васильович; Крячко, Тетяна Вікторівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі; Полтавський університет економіки і торгівлі; Київський національний торговельно-економічний університет. Харківський торговельно-економічний інститут; Україна. Міністерство аграрної політики. Департамент харчової промисловості

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА388656
   Капліна, Тетяна Вікторівна.
Наукове обґрунтування та розробка технології харчових продуктів з використанням сировини, обробленої фізичними методами [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Капліна Тетяна Вікторівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 33 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ДС130578
   Капліна, Тетяна Вікторівна.
Наукове обґрунтування та розробка технології харчових продуктів з використанням сировини, обробленої фізичними методами [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Капліна Тетяна Вікторівна ; Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі", Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 453 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 400-453.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
"Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки; Укоопспілка; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :

8.
РА399979
   Соколов, Сергій Анатолійович.
Наукове обгрунтування застосування високого тиску у процесах харчових виробництв [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Соколов Сергій Анатолійович ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2013. - 40 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ІС15112
Georget, Erika Sylvie.
Geobacillus stearothermophilus spore germination and inactivation mechanisms during emerging multi hurdle combinations [Text] : diss. / Erika Sylvie Georget ; Naturwissenschaftlichen Fak. der Gottfried Wilhelm Leibniz Univ. Hannover. - Hannover, 2015. - XVI, 127 p. : fig. - Бібліогр.: с. 109-123

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Gottfried Wilhelm Leibniz Universität (Hannover). Naturwissenschaftlichen Fakultät

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ВА819859

Інноваційні методи обробки продовольчої сировини [Текст] : [монографія] / Миколаенко С. Ю. [та ін.]. - Дніпро : Журфонд, 2017. - 221 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-934-112-9. - ISBN 978-966-934-092-4

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Миколенко, С. Ю.; Гончарова, О. В.; Пугач, А. М.; Купченко, А. В.; Кошулько, В. С.; Гезь, Я. В.

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
   НАУКОВЕ ОБГРУНТУВАННЯ ЗАСТОСУВАННЯ ВИСОКОГО ТИСКУ У ПРОЦЕСАХ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 (2013)
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського