Пошуковий запит: (<.>U=Л840.4<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 32
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС41422 Мыкал, Татьяна Ивановна. Применение сорбентов для очистки соков свеклосахарного производства [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.05 / Т.И.Мыкал ; КТИПП. - К., 1993. - 148 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: КТИПП
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС41826 Рухадзе, Теймураз Кахелович. Разработка способа предварительной очистки диффузионного сока действием пара и извести [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.05 / Рухадзе Теймураз Кахелович ; КТИПП. - К., 1993. - 149 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: КТИПП
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС80997 Яковенко, Віктор Юхимович. Моделювання та оптимізація технологічних процесів очищення дифузійного соку [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Яковенко Віктор Юхимович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 151 арк.: рис. - арк. 124-140Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС51674 Совершенна, Ірина Олексіївна. Лужно- кислотний розклад моносахаридів в процесі барвоутворення та розробка способу його інгібування в бурякоцукровому виробництві [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Совершенна Ірина Олексіївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 223 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ДС45575сл Загородний, Петр Павлович. Совершенствование процессов очистки полупродуктов сахарного производства и их аппаратурного оформления [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Загородний Петр Павлович ; Укр. НИИ сахар. пром-сти, Укр. ун-т пищевых технологий. - К., 1993. - 373 л. - Бібліогр.: л. 297-340. Для сл.пользованияРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинский университет пищевых технологий; Украинский научно-исследовательский институт сахарной промышленности (Киев)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС54605 Чагайда, Андрій Олегович. Розробка способу очищення дифузійного соку з підвищеним ефектом очищення [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Чагайда Андрій Олегович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 229 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ДС56443 Жеплінська, Марія Михайлівна. Розроблення ефективного способу очищення дифузійного соку із зменшенням витрат вапна [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Жеплінська Марія Михайлівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 158 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | ДС57573 Листунова, Олена Іванівна. Розробка високоефективних способів одержання та очищення дифузійного соку з використанням додаткових реагентів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Листунова Олена Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 164 л. - л. 112-123Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | ДС57966 Пушанко, Наталія Миколаївна. Підвищення ефективності технологічних процесів очищення дифузійного соку [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Пушанко Наталія Миколаївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 156 л. + дод. - л. 143-156Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | ДС61073 Сімахіна, Галина Олександрівна. Розроблення та вдосконалення технологій цукристих речовин та цукромістких харчових добавок [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Сімахіна Галина Олександрівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 431 л.: рис.+ 254 л. дод. - л.402-431 Дві кн. одиниціРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | ДС66385 Матиящук, Андрій Миколайович. Інтенсифікація процесів очищення дифузійного соку цукрового виробництва із застосуванням кавітації [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Матиящук Андрій Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 182 арк. - арк. 123-138Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | ДС77790 Хомічак, Любомир Михайлович. Наукове обгрунтування та розроблення способів очищення дифузійного соку [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Хомічак Любомир Михайлович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 447 арк.: іл. - арк. 297-323Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | ДС100193 Логвін, Володимир Матвійович. Наукові основи та розроблення високоефективних технологічних процесів очищення дифузійного соку [Текст] : д-ра техн. наук: 05.18.05 / Логвін Володимир Матвійович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 395 арк.+56арк. (дод.). - арк. 367-395 Дві кн. одиниціРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА299586 Пушанко, Наталія Миколаївна. Підвищення ефективності технологічних процесів очищення дифузійного соку [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Пушанко Наталія Миколаївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | РА297518 Чагайда, Андрій Олегович. Розробка способу очищення дифузійного соку ефектом очищення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Чагайда Андрій Олегович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 24 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | РА293748 Совершенна, Ірина Олексіївна. Лужно- кислотний розклад моносахаридів в процесі барвоутворення та розробка способу його інгібування в бурякоцукровому виробництві [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Совершенна Ірина Олексіївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 23 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | РА349422 Логвін, Володимир Матвійович. Наукові основи та розроблення високоефективних технологічних процесів очищення дифузійного соку [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Логвін Володимир Матвійович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 49 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | РА360509 Авдієнко, Світлана Олексіївна. Підвищення ефективності очищення дифузійного соку шляхом удосконалення прогресивного попереднього вапнування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Авдієнко Світлана Олексіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | РА283747сл Загородний, Петр Павлович. Совершенствование процессов очистки полупродуктов сахарного производства и их аппаратурного оформления [Текст] : автореф.дис...д-ра техн.наук : 05.18.12 / Загородний Петр Павлович ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1993. - 30 с. Для сл.пользованияРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинский университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | РА298497 Листунова, Олена Іванівна. Розробка високоефективних способів одержання та очищення дифузійного соку з використанням додаткових реагентів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Листунова Олена Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |