Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (11)Наукова періодика України (14)Авторитетний файл імен осіб (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Логвін В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
1.
ДС100193
   Логвін, Володимир Матвійович.
Наукові основи та розроблення високоефективних технологічних процесів очищення дифузійного соку [Текст] : д-ра техн. наук: 05.18.05 / Логвін Володимир Матвійович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 395 арк.+56арк. (дод.). - арк. 367-395
Дві кн. одиниці

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА349422
   Логвін, Володимир Матвійович.
Наукові основи та розроблення високоефективних технологічних процесів очищення дифузійного соку [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Логвін Володимир Матвійович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 49 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА359941
Логвін, Валерій Михайлович.
Стратегічне планування соціально-економічних процесів машинобудівного підприємства на основі когнітивного підходу [Текст] : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.00.04 / Логвін Валерій Михайлович ; Харківський національний економічний ун-т. - Х., 2008. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський національний економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
Р105910

Технологія галузі [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія цукристих речовин" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. А. А. Ліпєц, В. М. Логвін. - К. : НУХТ, 2005. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ліпєц, Антон Адамович (уклад.); Логвін, Володимир Матвійович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА722579
   Шемаєва, Людмила Григорівна.
Стратегічне планування економічної безпеки соціально-економічного розвитку машинобудівного підприємства: когнітивний підхід [Текст] : монографія / Л. Г. Шемаєва, В. М. Логвін ; Харківський національний економічний ун-т. - Х. : ХНЕУ, 2008. - 226 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 182-201. - ISBN 978-966-8546-36-5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Логвін, Валерій Михайлович; Харківський національний економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ДС125372
Логвін, Валерій Михайлович.
Стратегічне планування соціально-економічних процесів машинобудівного підприємства на основі когнітивного підходу [Текст] : дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Логвін Валерій Михайлович ; Харк. нац. екон. ун-т. - Х., 2008. - 229 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 210-229.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський національний економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
В356034/1
Технологія цукру [Текст] = Sugar technology : підручник : у 3 т. / [А. А. Ліпєц та ін. ; за ред. В. М. Логвіна, А. І. Українця] ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Експрес-об'ява, 2015. - ISBN 978-966-97450-4-0.
Т. 1 : Вирощування та зберігання цукрових буряків. Видобування сахарози = Cultivation and storage of sugar beets. Eextraction of sucrose. - 2015. - 287 с. : рис., табл. - Текст укр. - Бібліогр.: с. 284. - 500 прим. - ISBN 978-966-97450-5-7 (Т. 1)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Логвін, Володимир Матвійович \ред.\; Українець, Анатолій Іванович \ред.\; Ліпєц, Антон Адамович; Логвін, Володимир Матвійович; Скорик, Костянтин Дмитрович; Українець, Анатолій Іванович; Купчик, Михайло Петрович; Національний університет харчових технологій(Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
В356034/2
Технологія цукру [Текст] = Sugar technology : підручник : у 3 т. / [А. А. Ліпєц та ін. ; за ред. В. М. Логвіна, А. І. Українця] ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Експрес-об'ява, 2015. - ISBN 978-966-97450-4-0.
Т. 2 : Очищення дифузійного соку = Purification of diffusion juice. - 2015. - 271 с. : рис. - Текст укр. - Бібліогр.: с. 266-270. - 500 прим. - ISBN 978-966-97450-6-4 (Т. 2)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Логвін, Володимир Матвійович \ред.\; Українець, Анатолій Іванович \ред.\; Ліпєц, Антон Адамович; Логвін, Володимир Матвійович; Скорик, Костянтин Дмитрович; Українець, Анатолій Іванович; Купчик, Михайло Петрович; Національний університет харчових технологій(Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
В356034/3
Технологія цукру [Текст] = Sugar technology : підручник : у 3 т. / [А. А. Ліпєц та ін. ; за ред. В. М. Логвіна, А. І. Українця] ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Експрес-об'ява, 2015. - ISBN 978-966-97450-4-0.
Т. 3 : Кристалізація = Crystallization. - 2015. - 207 с. : рис., табл. - Текст укр. - Бібліогр. в кінці розд. - 500 прим. - ISBN 978-966-97450-7-1 (Т. 3)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Логвін, Володимир Матвійович \ред.\; Українець, Анатолій Іванович \ред.\; Ліпєц, Антон Адамович; Логвін, Володимир Матвійович; Скорик, Костянтин Дмитрович; Українець, Анатолій Іванович; Купчик, Михайло Петрович; Національний університет харчових технологій(Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
С11837/2
Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів: сьогодення та перспективи [Текст] : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. 27-28 верес. 2010 р. : тези доп. / Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : НУХТ, [20--] .
Ч. 2 / [редкол. А. І. Українець та ін.]. - 2010. - 113, [1] с. : рис. - Текст укр., рос. - 314 прим.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Українець, А. І. (ред.); Колосюк, В. О. (ред.); Буравченкова, С. Б. (ред.); Береговий, С. І. (ред.); Степанюк, О. В. (ред.); Кітов, М. Г. (ред.); Салатюк, Н. М. (ред.); Корж, Ю. М. (ред.); Заїнчковський, А. О. (ред.); Сологуб, О. П. (ред.); Чернелевський, Л. М. (ред.); Мостенська, Т. Л. (ред.); Шеремет, О. О. (ред.); Говорушко, Т. А. (ред.); Міненко, М. А. (ред.); Король, А. М. (ред.); Мартиненко, М. А. (ред.); Полумбрик, О. М. (ред.); Шульга, С. І. (ред.); Грабовська, О. В. (ред.); Костенко, Є. Є. (ред.); Шапран, Л. Ю. (ред.); Смірнова, Є. С. (ред.); Цімох, Т. Ф. (ред.); Якименко, О. М. (ред.); Гуць, В. С. (ред.); Слободян, О. П. (ред.); Логвін, В. М. (ред.); Пешук, Л. В. (ред.); Поліщук, Г. Є. (ред.); Осейко, М. І. (ред.); Таран, В. М. (ред.); Мирончук, В. Г. (ред.); Ковбаса, В. М. (ред.); Дробот, В. І. (ред.); Дорохович, А. М. (ред.); Шаповаленко, О. І. (ред.); Карпов, О. В. (ред.); Сімахіна, Г. О. (ред.); Доценко, В. Ф. (ред.); Левандовський, Л. В. (ред.); Прядко, М. О. (ред.); Балюта, С. М. (ред.); Мазуренко, О. Г. (ред.); Соколенко, А. І. (ред.); Коваленко, Б. Д. (ред.); Некоз, О. І. (ред.); Серьогін, О. О. (ред.); Ладанюк, А. П. (ред.); Самсонов, В. В. (ред.); Шевченко, О. Ю. (ред.); Акутіна, Н. В. (ред.); Пушанко, Н. М. (ред.); Шаран, А. В. (ред.); Зав'ялов, В. Л. (ред.); "Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів: сьогодення та перспективи", міжнародна науково-практична конференція (2010 ; Київ); Національний університет харчових технологій(Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського