Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (8)Реферативна база даних (98)
Пошуковий запит: (<.>U=Л924$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 64
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ДС40221
Эспиро Захи
Совершенствование рабочих органов машин для производства мясных порционных полуфабрикатов [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.02.14 / Эспиро Захи ; КТИПП. - К., 1993. - 148 л. - Библиогр.:л.131-144

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
КТИПП

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС49921
Беляева, Елена Михайловна.
Технология мясных фаршевых изделий из односортного мяса [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Беляева Елена Михайловна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1996. - 202 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС92703
Слащева, Аліна В'ячеславівна.
Технологія м'ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Слащева Аліна В'ячеславівна ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Х., 2006. - 326 арк. - арк. 139-164

Рубрикатор НБУВ:
 Л944 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ДС92743
Мізнік, Лариса Миколаївна.
Визначення раціональних конструктивно-технологічних параметрів процесів виготовлення виробів із тіста з начинкою [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Мізнік Лариса Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 122 арк.: рис., табл. - арк. 105-116

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ДС101412
Кандалей, Ольга Валентинівна.
Технологія м'ясних кулінарних виробів функціонального призначення з використанням фукусів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Кандалей Ольга Валентинівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2007. - 149 арк.+ дод. - арк. 130-149

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ДС104158
Горбань, Виктор Григорьевич.
Технология фарша из говядины ферментированной и кулинарных изделий на его основе [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Горбань Виктор Григорьевич ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2007. - 268 л. - Библиогр.: л. 153-170

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковский гос. университет питания и торговли

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ДС106925
Серік, Максим Леонідович.
Технологія композиції мінерально-білково-жирової та м'ясних січених виробів з її використанням [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Серік Максим Леонідович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 340 арк. - арк. 177-199

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ДС106978
Колесник, Алина Алексеевна.
Технология мясных фаршевых изделий специального назначения с использованием полуфабриката костного пищевого [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Колесник Алина Алексеевна ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2007. - 354 л. - Библиогр.: л. 194-219

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковский гос. университет питания и торговли

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ДС61028
Зюзько, Алла Валентиновна.
Разработка технологии получения формованных мясо- растительных полуфабрикатов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Зюзько Алла Валентиновна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1999. - 214 л.: рис. - л.147-164

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ДС65512
Пересічна, Світлана Михайлівна.
Товарознавча оцінка кров'яних ковбас та м'ясних кулінарних виробів з використанням чорного харчового альбуміну [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Пересічна Світлана Михайлівна ; Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К., 2000. - 279 арк.: рис. - арк. 158-183.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
РА272819
Эспиро Захи
Совершенствование рабочих органов машин для производства мясных порционных полуфабрикатов [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.02.14 / Эспиро Захи ; КТИПП. - К., 1993. - 23 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
КТИПП

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
РА290988
Бєляєва, Олена Михайлівна.
Технологія м'ясних фаршових виробів з односортного м'яса [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Бєляєва Олена Михайлівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1996. - 21 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
РА349527
Кандалей, Ольга Валентинівна.
Технологія м'ясних кулінарних виробів функціонального призначення з використанням фукусів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Кандалей Ольга Валентинівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2007. - 21 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
РА344514
Мізнік, Лариса Миколаївна.
Визначення раціональних конструктивно-технологічних параметрів процесів виготовлення виробів із тіста з начинкою [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Мізнік Лариса Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
РА344621
Слащева, Аліна В'ячеславівна.
Технологія м'ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Слащева Аліна В'ячеславівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2006. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л944 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
РА359942
Москаленко, Ольга Василівна.
Технологія білкового напівфабрикату з колагенвмісної сировини для м'ясних січених виробів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Москаленко Ольга Василівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
УДК:
 664.87 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
РА304907
Зюзько, Алла Валентинівна.
Розробка технології виробництва формованих м'ясо- рослинних напівфабрикатів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Зюзько Алла Валентинівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1999. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
РА310670
Пересічна, Світлана Михайлівна.
Товарознавча оцінка кров'яних ковбас та м'ясних кулінарних виробів з використанням чорного харчового альбуміну [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Пересічна Світлана Михайлівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 18 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
РА326994
Медведовський, Яків Семенович.
Технологія м'ясних фаршевих виробів з біологічно активними речовинами [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Медведовський Яків Семенович ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2003. - 17 с.: рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
РА353340
Горбань, Віктор Григорович.
Технологія фаршу з яловичини ферментованої та кулінарних виробів на його основі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Горбань Віктор Григорович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського