Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (14)
Пошуковий запит: (<.>U=Л927.1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
1.
ДС44060
Пеньков, Анатолий Афанасьевич.
Разработка технологии вареных колбасных изделий с радиопротекторными свойствами [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.04 / Пеньков Анатолий Афанасьевич ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1994. - 172 л.;прил. - л.:144-172

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинский университет пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС52019
Самойленко, Антоніна Анатоліївна.
Товарознавча оцінка сардельок з молочним нежирним та молочно- соєвим сиром [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Самойленко Антоніна Анатоліївна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1996. - 169 л.; додат. - л.: 144-169

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА293659
Самойленко, Антоніна Анатоліївна.
Товарознавча оцінка сардельок з молочним нежирним та молочно- соєвим сиром [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Самойленко Антоніна Анатоліївна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1996. - 26 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА366333
Красногрудов, Олександр Васильович.
Процес виробництва варених ковбас з використанням високого тиску [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Красногрудов Олександр Васильович ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2009. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА630139
Брауэр, Хорст.
Технология изготовления вареных колбас [Текст] : технологическое руководство по куттерованию, окрашиванию и органолептической оценке вареных колбас / Х. Брауэр ; пер. с нем. З. З. Улицкий, Л. Н. Бондарь. - К. : Техніка, 2002. - 104 с.: ил. - ISBN 966-575-080-1. - ISBN 1433-8149. - ISBN 3-87150-616-8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Улицкий, З. З. (пер. с нем.); Бондарь, Л. Н. (пер. с нем.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ВА756133
Кайнаш, Алла Петрівна.
Товарознавча характеристика ковбасних виробів з рослинними добавками [Текст] : монографія / А. П. Кайнаш ; Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). - Полтава : ПУЕТ, 2011. - 141 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 125-141. - 300 прим. - ISBN 978-966-184-175-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
"Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки; Укоопспілка

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА416713
Леонова, Богдана Ігорівна.
Розробка біотехнології варених ковбас із застосуванням молочнокислих та денітрифікуючих мікроорганізмів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Леонова Богдана Ігорівна ; Кабінет Міністрів України, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ, 2015. - 22 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Україна. Кабінет Міністрів; Національний університет біоресурсів і природокористування України (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА441261
Полумбрик, Манєфа Миколаївна.
Удосконалення технології варених ковбас з використанням композицій на основі тваринного білка "Білкозин" [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Полумбрик Манєфа Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 24 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА448549
Желуденко, Юлія Володимирівна.
Удосконалення технології виробництва і зберігання сосисок варених [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Желуденко Юлія Володимирівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2021. - 25 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського