Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>A=Брауэр Х$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
1. | ВА630139 Брауэр, Хорст. Технология изготовления вареных колбас [Текст] : технологическое руководство по куттерованию, окрашиванию и органолептической оценке вареных колбас / Х. Брауэр ; пер. с нем. З. З. Улицкий, Л. Н. Бондарь. - К. : Техніка, 2002. - 104 с.: ил. - ISBN 966-575-080-1. - ISBN 1433-8149. - ISBN 3-87150-616-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Улицкий, З. З. (пер. с нем.); Бондарь, Л. Н. (пер. с нем.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|