Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л962<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.
ВА811821
Константинов, Максим Алексеевич.
Лучшие рецепты консервированных салатов и закусок [Текст] / Максим Константинов. - Харьков : Виват, 2017. - 220, [1] с. - (Полезная книга). - 4700 прим. - ISBN 978-617-690-855-5. - ISBN 978-617-7151-24-0 (серия)
На обкл. авт. не зазнач.

Рубрикатор НБУВ:
 Л962 
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА840035
Крижова, Юлія Петрівна.
М'ясні консерви у профілактиці накопичення радіонуклідів [Текст] : монографія / Ю. П. Крижова, В. Н. Корзун ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України, ДУ "Ін-т громад. здоров'я ім. О. М. Марзєєва НАМН України". - Київ : Компринт, 2020. - 143 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 117-139. - 300 прим. - ISBN 978-966-929-951-2
З дарчим написом від авт.

Рубрикатор НБУВ:
 Л962 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Корзун, Віталій Наумович; Національний університет біоресурсів і природокористування України (Київ)Національна академія медичних наук України (Київ); Інститут громадського здоров'я імені О. М. Марзєєва (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА448678
Хомутенко, Вікторія Ігорівна.
Санітарно-гігієнічна оцінка м'ясних консервів з яловичини за умов довготривалого зберігання [Текст] : автореф. дис. ... канд. вет. наук : 16.00.09 / Хомутенко Вікторія Ігорівна ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ, 2021. - 25 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л962 
УДК:
 613.2 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет біоресурсів і природокористування України

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА852302

Делаем консервы из мяса и рыбы [Текст]. - Харьков : КСД, 2021. - 317, [2] с. - 3000 прим. - ISBN 978-617-12-9093-8

Рубрикатор НБУВ:
 Л962 
 Л964 
УДК:
 664.9 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського