Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (19)
Пошуковий запит: (<.>U=Л99-3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 25
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ДС70338
Юдіна, Тетяна Іллівна.
Розробка молочно-білкового концентрату зі сколотин та його використання у технологіях продуктів харчування [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Юдіна Тетяна Іллівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 214 арк. - арк. 142-158

Рубрикатор НБУВ:
 Л959 
 Л99-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА314468
Юдіна, Тетяна Іллівна.
Розробка молочно-білкового концентрату зі сколотин та його використання у технологіях продуктів харчування [Текст] : автореф.дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Юдіна Тетяна Іллівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 17 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л959 
 Л99-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА642067
Пересічний, Михайло Іванович.
Технологія продукції громадського харчування з використанням біологічно активних добавок [Текст] / М. І. Пересічний [и др.] ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2003. - 321 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 315-320. - ISBN 966-629-047-2

Рубрикатор НБУВ:
 Л99-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кравченко, Михайло Федорович; Карпенко, Петро Олександрович; Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА642777

Харчування людини і сучасне довкілля: теорія і практика [Текст] / М. І. Пересічний [и др.] ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2003. - 526 с. - Бібліогр.: в кінці розділів. - ISBN 966-629-067-7

Рубрикатор НБУВ:
 Л99-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пересічний, Михайло Іванович; Корзун, Віталій Наумович; Кравченко, Михайло Федорович; Григоренко, Олег Михайлович; Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :

5.
ВА736127

Використання продуктів переробки харчової кістки у технології продуктів спеціального призначення [Текст] : монографія / [Черевко О. І. та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [ХДУХТ], 2010. - 200 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 174-192. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-187-0

Рубрикатор НБУВ:
 Л99-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович; Головко, Микола Павлович; Полевич, Віталій Вадимович; Чуйко, Людмила Олексіївна; Серік, Максим Леонідович; Головко, Тетяна Миколаївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ВА738653
Навроцкая, Т. В.
Специи. Путешествие в Королевство вкуса [Текст] / Навроцкая Т. В. - О. : ТЭС, 2011. - 79 с. : ил. - Бібліогр.: с. 79. - 5000 прим. - ISBN 978-966-2389-17-3
На обкл. авт. не зазнач.

Рубрикатор НБУВ:
 Л99-3 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ВА740933
   Дейниченко, Григорій Вікторович.
Нові види копреципітатів та їх використання в харчових технологіях [Текст] : [монографія] / Г. В. Дейниченко, Т. І. Юдіна, В. М. Ветров. - Донецк : Донеччина, 2010. - 175 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-2495-14-0

Рубрикатор НБУВ:
 Л959 
 Л99-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Юдіна, Тетяна Іллівна; Ветров, Володимир Миколайович

Видання зберігається у :
Основний фонд
Універсальний підсобний фонд

8.
ВА745572
Липкан, Георгий Николаевич.
Йодсодержащие лекарственные растения [Текст] : [монография] / Г. Н. Липкан. - К. : [б. и.], 2010. - 113 с. - Бібліогр.: с. 105-113. - 500 прим. - ISBN 978-617-530-051-0

Рубрикатор НБУВ:
 Л66-3 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ВА745500
Липкан, Георгий Николаевич.
Растения против кислородного голодания (антигипоксанты) [Текст] : [монография] / Г. Н. Липкан. - К. : [б. и.], 2010. - 1020 с. - Бібліогр.: с. 963-1019. - 500 прим. - ISBN 978-611-530-049-5

Рубрикатор НБУВ:
 Л66-3 
 Л99-3 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ВА745501
Липкан, Андрей Георгиевич.
Лекарственные растения с историческим прошлым [Текст] : [монография] / А. Г. Липкан, Г. Н. Липкан. - К. : [б. и.], 2011. - 1178 с. - Бібліогр.: с. 1110-1178. - 200 прим. - ISBN 978-617-530-070-1

Рубрикатор НБУВ:
 Л66-3 
 Л99-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Липкан, Георгий Николаевич

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ВА748125
Большунов, Сергей Сергеевич.
Все самое лучшее о специях и приправах [Текст] / [Большунов С. С.]. - Донецк : БАО, 2012. - 272 с. - 4000 прим. - ISBN 978-966-481-691-2
Авт. зазнач. на звороті тит. арк.

Рубрикатор НБУВ:
 Л99-3 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ВА749160
Кораблева, Ольга Анатольевна.
Пряности и приправы [Текст] / [О. А. Кораблева]. - К. : Юнівест медіа, 2011. - 193 с. : ил. - (Огородник представляет). - 10000 прим.
Авт. зазнач. у вих. відом.

Рубрикатор НБУВ:
 Л99-3 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ВА753375
Липкан, Георгий Николаевич.
Пектинсодержащие лекарственные растения [Текст] : [монография] / Г. Н. Липкан. - К. : Балюк И. Б. [изд.], 2010. - 206 с. - Бібліогр.: с. 178-206. - 500 прим. - ISBN 978-611-530-030-3

Рубрикатор НБУВ:
 Л66-3 
 Л99-3 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ВА753376
Липкан, Георгий Николаевич.
Хромсодержащие лекарственные растения [Текст] : [монография] / Г. Н. Липкан. - К. : Балюк И. Б. [изд.], 2010. - 322, [2] с. : табл. - Бібліогр.: с. 287-322. - 500 прим. - ISBN 978-611-530-028-0

Рубрикатор НБУВ:
 Л66-3 
 Л99-3 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ВА753386
Липкан, Георгий Николаевич.
Целебные растения в быту и медицине [Текст] : [монография] / Г. Н. Липкан. - К. : [б. и.], 2010. - 590 с. - Бібліогр.: с. 543-590. - 500 прим. - ISBN 978-611-530-014-3

Рубрикатор НБУВ:
 Л66-3 
 Л99-3 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
В353794/1
Липкан, Георгий Николаевич
Лекарственные растения в медицине [Текст] : [энцикл. : в 3 т.] / Липкан Г. Н. - К. : Балюк И. Б. [изд.], 2010 . Т. 1. - 2010. - 511 с. - 500 прим. - ISBN 978-611-530-008-2

Рубрикатор НБУВ:
 Л66-3 
 Л99-3 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
ІВ216116
Μπόιτνερ, Μπριγκίτε.
Τα δικά μου μπαχαρικα [Text] = Ta dika moy mpacharika/Mprigkite Mpoitner (gre) : καλλιέργεια, συγκομιδή , χρήση και θεραπευτική αξια / Μπριγκιτε Μπόιτνερ. - [Αθήνα] : ΤΟ ΒΗΕΜΑ, 2012. - 141 σ. : εικ. - (Μικρά πρακτικά). - ISBN 978-960-503-151-0

Рубрикатор НБУВ:
 Л99-3 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ВА765699

Специи, пряности, приправы [Текст] : [рекомендации, рецепты] / [сост. О. В. Завязкин]. - Донецк : БАО, 2013. - 285 с. - 6000 прим. - ISBN 978-966-481-967-8

Рубрикатор НБУВ:
 Л99-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Завязкин, Олег Владимирович (сост.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
В355317/1
Наукові основи технології мінералізованих продуктів харчування [Текст] : монографія : у 3 ч. / за заг. ред. О. І. Черевка, В. М. Михайлова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013.
Ч. 1 : Використання продуктів переробки харчової кістки в технології продуктів спеціального призначення / [О. І. Черевко та ін.]. - 2013. - 206 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 188-206. - 50 прим. - ISBN 978-966-405-318-8

Рубрикатор НБУВ:
 Л99-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович \ред.\; Михайлов, Валерій Михайлович \ред.\; Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Головко, Микола Павлович; Полевич, Віталій Вадимович; Чуйко, Людмила Олексіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
В355317/3
Наукові основи технології мінералізованих продуктів харчування [Текст] : монографія : у 3 ч. / за заг. ред. О. І. Черевка, В. М. Михайлова ; Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013.
Ч. 3 : Технологія збагачувальних білково-мінеральних добавок та продуктів харчування оздоровчого призначення з їх використанням / [О. І. Черевко та ін.]. - 2013. - 164 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 146-164. - 50 прим. - ISBN 978-966-405-317-1

Рубрикатор НБУВ:
 Л99-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович \ред.\; Михайлов, Валерій Михайлович \ред.\; Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Головко, Микола Павлович; Головко, Тетяна Миколаївна; Серік, Максим Леонідович; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського