Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Авторитетний файл імен осіб (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Піддубний Володимир Антонович$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 15
Представлено документи з 1 до 15
1.
ДС107262
   Піддубний, Володимир Антонович.
Наукові основи і апаратурне оформлення перехідних процесів харчових і мікробіологічних виробництв [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Піддубний Володимир Антонович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 433 арк.: рис. - арк. 315-335

Рубрикатор НБУВ:
 Л814 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :

2.
ДС78447
   Піддубний, Володимир Антонович.
Розробка методів розрахунку і удосконалення обладнання систем виробництва солоду [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Піддубний Володимир Антонович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 162 арк. - арк.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА324851
   Піддубний, Володимир Антонович.
Розробка методів розрахунку і удосконалення обладнання систем виробництва солоду [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Піддубний Володимир Антонович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 17 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА358206
   Піддубний, Володимир Антонович.
Наукові основи і апаратурне оформлення перехідних процесів харчових і мікробіологічних виробництв [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Піддубний Володимир Антонович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 47 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л814 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА694665
Соколенко, Анатолій Іванович.
Інтенсифікація массообмінних процесів в харчових і мікробіологічних технологіях [Текст] / А. І. Соколенко [и др.]. - К. : Люксар, 2007. - 443 c. - Бібліогр.: с. 441-443. - ISBN 966-96176-1-8
На тит. арк. авт. не зазнач.

Рубрикатор НБУВ:
 Л814 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Шевченко, Олександр Юхимович; Піддубний, Володимир Антонович

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ВА640512
Соколенко, Анатолій Іванович.
Транспортно-технологічні системи пивзаводів [Текст] / А. І. Соколенко [и др.] ; ред. А. І. Соколенко. - К. : АртЕк, 2002. - 304 с.: рис. - Бібліогр.: с. 301-303. - ISBN 966-505-003-6

Рубрикатор НБУВ:
 Л876 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Українець, Анатолій Іванович; Піддубний, Володимир Антонович; Соколенко, Анатолій Іванович (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ВА742960

Біологічні та фізико-хімічні основи харчових технологій [Текст] : монографія / [В. А. Домарецький та ін.] ; за ред. д-ра техн. наук, проф. Домарецького В. А. ; Нац. ун- харч. технологій. - К. : Фенікс, 2011. - 696 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 689-691. - 1000 прим. - ISBN 978-966-651-889-0. - ISBN 978-966-651-899-0

Рубрикатор НБУВ:
 Л80-1 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Домарецький, Віталій Афанасійович; Куц, Анатолій Михайлович; Шевченко, Олександр Юхимович; Піддубний, Володимир Антонович; Леус, Руслан Миколайович; Мельник, Ірина Василівна; Домарецький, Віталій Афанасійович (ред.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ВА756191

Основи технології та ресурсоенергозбереження в харчовій промисловості [Текст] : [монографія] / В. А. Домарецький [та ін.] ; за ред. д-ра техн. наук, проф. В. А. Домарецького ; Нац. ун-т харч. технологій. - К. : Фенікс, 2011. - 573 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 563-567. - 1000 прим. - ISBN 978-966-651-972-9

Рубрикатор НБУВ:
 Л80 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Домарецький, Віталій Афанасійович; Бобов, Геннадій Борисович; Шевченко, Олександр Юхимович; Піддубний, Володимир Антонович; Гросман, Олег Олександрович; Домарецький, Віталій Афанасійович (ред.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ВА756860

Інтенсифікація тепло-масообмінних процесів в харчових технологіях [Текст] : монографія / [А. І. Соколенко та ін.] ; за ред. д-ра техн. наук, проф. Соколенка А. І. - К. : Фенікс, 2011. - 534 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 526-529. - 1000 прим. - ISBN 978-966-651-999-0

Рубрикатор НБУВ:
 Л81 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Соколенко, Анатолій Іванович; Мазаракі, Анатолій Антонович; Шевченко, Олександр Юхимович; Піддубний, Володимир Антонович; Сукманов, Валерій Олександрович; Соколенко, Анатолій Іванович (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ВС54443

Фізико-хімічні властивості пакувальних матеріалів [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / В. С. Костюк [та ін.] ; [за ред. Соколенка А. І.] ; Нац. ун-т харч. технологій. - К. : Кондор, 2013. - 400 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 399-400. - 500 прим. - ISBN 978-966-2781-38-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Костюк, Володимир Степанович; Соколенко, Анатолій Іванович; Васильківський, Костянтин Вікторович; Костюк, Євген Володимирович; Піддубний, Володимир Антонович; Соколенко, Анатолій Іванович (ред.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ВА765247

Сучасні технології забезпечення якості харчових продуктів у процесі їх тривалого зберігання [Текст] : монографія / В. О. Сукманов [та ін.] ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2012. - 308 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-385-303-1

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сукманов, Валерій Олександрович; Соколов, Сергій Анатолійович; Декань, Олексій Олексійович; Севаторов, Микола Миколайович; Шевченко, Олександр Юхимович; Піддубний, Володимир Антонович; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ВА768151

Гідроструминні та гідромеханічні системи керування [Текст] : монографія / [В. Р. Кулініченко та ін.] ; за ред. д-ра техн. наук, проф. Кулінченка В. Р. ; Нац. ун-т харч. технологій. - К. : Фенікс, 2013. - 352 с. : рис. - Бібліогр.: с. 345-347. - 1000 прим. - ISBN 978-966-136-085-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кулінченко, Віталій Романович; Шевченко, Олександр Юхимович; Піддубний, Володимир Антонович; Підгорний, Віталій Володимирович; Коваль, Ольга Володимирівна; Кулініченко, Віталій Романович (ред.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
Універсальний підсобний фонд

13.
ВС56793
   Кулінченко, Віталій Романович.
Теплопередача з елементами масообміну (теорія і практика процесу) [Текст] : підруч. для студентів ВНЗ / [В. Р. Кулінченко, О. Ю. Шевченко, В. А. Піддубний] ; за ред. проф. Кулінченка В. Р. ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Фенікс, 2014. - 918 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 872-909. - 500 прим. - ISBN 978-966-136-131-6
Авт. на тит. арк. не зазнач.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Шевченко, Олександр Юхимович; Піддубний, Володимир Антонович; Кулінченко, Віталій Романович (ред.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ВА787253

Актуальні проблеми управління виноградно-виноробним комплексом [Текст] : монографія / [І. М. Бабич та ін.] ; за заг. ред. Шияна П. Л., Басюк Д. І. ; Нац. ун-т харч. технологій. - Кам'янець-Подільський : Зволейко Д. Г. [вид.], 2014. - 251 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 244-247 . - 300 прим. - ISBN 978-617-620-140-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Бабич, Ірина Михайлівна; Басюк, Дарія Іванівна; Білько, Марина Володимирівна; Осипова, Лариса Анатоліївна; Піддубний, Володимир Антонович; Шиян, Петро Леонiдович (заг. ред.); Басюк, Дарія Іванівна (заг. ред.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ВА862239

Прогресивні методи та засоби переробки рослинної сировини [Текст] : монографія / І. Я. Стаднік [та ін.] ; Нац. акад. аграр. наук України. - Київ : Лисенко М. М. [вид.], 2022. - 175 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 150 прим. - ISBN 978-617-640-579-5

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Стаднік, Ігор Ярославович; Піддубний, Володимир Антонович; Хареба, Олена Василівна; Краєвська, Світлана Петрівна; Національна академія аграрних наук України (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського