Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>A=Горєлков Д$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
|
1. | РА365882 Горєлков, Дмитро Вікторович. Розробка ресурсозберігаючого процесу очищення плодів перцю солодкого та його апаратурне оформлення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Горєлков Дмитро Вікторович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2009. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ВА748021 Дейниченко, Григорій Вікторович. Удосконалення комбінованих способів переробки плодів баклажана та перцю солодкого [Текст] : монографія / Г. В. Дейниченко, О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков. - Х. : [б. в.], 2011. - 224 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 200-223. - 500 прим. - ISBN 978-966-8765-33-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Терешкін, Олег Георгійович; Горєлков, Дмитро Вікторович
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ВА812335 Дуб, Володимир Васильович. Інжиніринг у ресторанному господарстві [Текст] : навч. посіб. / В. В. Дуб, О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Друкарня Мадрид, 2017. - 175 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 174-175. - 300 прим. - ISBN 978-617-7470-49-5Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Терешкін, Олег Георгійович; Горєлков, Дмитро Вікторович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВА824757 Сучасні тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу: міжнародний та національний досвід [Текст] : колект. монографія / [Варипаєв О. М. та ін.] ; за заг. ред. А. Ю. Парфіненка ; Харків. нац. ун-т ім. В. Н. Каразіна. - Харків : ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2017. - 411 с. : рис., табл. - Дод. тит. арк. англ. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-285-417-6Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Варипаєв, Олексій Михайлович; Варипаєва, Людмила Миронівна; Данько, Наталія Іванівна; Довгаль, Георгій Володимирович; Горєлков, Дмитро Вікторович; Парфіненко, Анатолій Юрійович (ред.); Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ВА836287 Удосконалення процесів та обладнання харчової індустрії [Текст] : колект. монографія / [М. І. Беляєв та ін.] ; за заг. ред. д-ра техн. наук, проф., Заслуж. діяча науки і техніки України Г. В. Дейниченка. - Харків : Факт, 2019. - 274 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-637-893-7 До 50-річчя Каф. устаткування харч. і готел. індустрії ім. М. І. Беляєва Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі (1969-2019).Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Беляєв, Михайло Іванович; Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Дейниченко, Григорій Вікторович; Горєлков, Дмитро Вікторович; Гузенко, Василь Володимирович; Дмитревський, Дмитро В'ячеславович; Дуб, Володимир Васильович; Мазняк, Захар Олександрович; Погребняк, Андрій Володимирович; Самойчук, Кирило Олегович; Червоний, Віталій Миколайович; Дейниченко, Григорій Вікторович (ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | ВА848196 Організація готельно-ресторанної справи [Текст] : навч. посіб. : [для закл. вищ. освіти] / [Брич В. Я. та ін.] ; за заг. ред. д-ра екон. наук, проф. В. Я. Брича ; Тернопіл. нац. екон. ун-т. - Київ : Ліра-К, 2020. - 482, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 472-482. - 300 прим. - ISBN 978-617-7844-16-6Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Анотація: У навчальному посібнику розкриті основні концепції організації обслуговування в готелях та ресторанах, які формуються на основі теоретичних і практичних принципах організації обслуговування гостей. Сучасні аспекти організації обслуговування в готельному та ресторанному бізнесі відповідають новітнім вимогам та міжнародним стандартам “введення” бізнесу. У розділах розглянуто особливості організації обслуговування у готельних та ресторанних закладах, досліджено внутрішню структуру готельно-ресторанного бізнесу та проаналізовано можливості підвищення якості обслуговування клієнтів за рахунок використання висококвалі¬фікованого персоналу та раціонального управління людськими ресурсами. Навчальний посібник призначений для студентів, які навчаються за спеціальністю 241 “Готельно-ресторанна справа”, а також може бути корисним викладачам, спеціалістам-практикам.
Дод. точки доступу: Брич, В. Я.; Банєва, І. О.; Барна, М. Ю.; Божук, Т. І.; Галиш, Н. А.; Гунько, С. І.; Гугул, О. Я.; Горєлков, Д. В.; Гуменюк, Ю. П.; Даниленко-Кульчицька, В. А.; Дорош, Ю. С.; Заячковська, Г. А.; Кушнірук, Т. В.; Мельник, І. М.; Мазур, В. С.; Нагара, М. Б.; Рутинський, М. Й.; Сусол, Н. Я.; Охота, В. І.; Паньків, Н. Є.; Піюренко, І. О.; Поплавська, І. В.; Теодорович, Л. В.; Терешкін, О. Г.; Тибінь, А. М.; Турчин, Л. Я.; Брич, В. Я. (ред.); Тернопільський національний економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | ВА854566 Інноваційні напрямки розвитку міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи [Текст] : колект. монографія / [В. О. Бабенко та ін.] ; за заг. ред. Н. І. Данько, В. О. Бабенко ; Харків. нац. ун-т ім. В. Н. Каразіна. - Харків : ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2021. - 362 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст. - 300 прим. - ISBN 978-966-285-715-3Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Бабенко, Віталіна Олексіївна; Білецька, Яна Олександрівна; Біловодська, Олена Анатоліївна; Варипаєв, Олексій Михайлович; Варипаєва, Людмила Миронівна; Горєлков, Дмитро Вікторович; Данько, Наталія Іванівна; Довгаль, Георгій Володимирович; Довгаль, Олена Андріївна; Іванченко, Надія Олександрівна; Малюк, Людмила Петрівна; Некос, Алла Наумівна; Подлєпіна, Поліна Олександрівна; Походенко, Борис Олексійович; Пушко, Ольга Олександрівна; Радченко, Анна Едуардівна; Решетняк, Олена Іванівна; Соколовська, Олена Олександрівна; Строкович, Ганна Віталіївна; Терешкін, Олег Георгійович; Червоний, Віталій Миколайович; Чубукова, Ольга Юріївна; Чуйко, Андрій Миколайович; Шуліка, Борис Олександрович; Данько, Наталія Іванівна (ред.); Бабенко, Віталіна Олексіївна (ред.); Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна
Видання зберігається у :
Основний фонд Універсальний підсобний фонд
| 8. | ДС145091 Горєлков, Дмитро Вікторович. Розробка ресурсозберігаючого процесу очищення плодів перцю солодкого та його апаратурне оформлення [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Горєлков Дмитро Вікторович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2009. - 227 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 212-227.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|