Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>A=Лі Бо$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. | РА381742 Лі Бо Підвищення спеціальної підготовленості на підставі аеробних можливостей у спортивних танцях [Текст] : автореф. дис. ... канд наук з фіз. виховання та спорту : 24.00.01 / Лі Бо ; Нац. ун-т фіз. виховання і спорту України. - К., 2011. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет фізичного виховання і спорту України (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | АО270563 Лі Бо Дух старовини [Текст] : вибр. вірші / Лі Бо ; пер. з кит. Геннадій Турков. - Л. : Піраміда, 2011. - 253, [3] с. - (Приватна колекція). - ISBN 978-966-441-233-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Турков, Геннадій (пер.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ІВ229905 Лі Бо (701–762). Збірка поезії Лі Бо (уривок) [Text] / Лі Бо ; пер. Юй Сяньхао. - Пекін : Видавництво Національної бібліотеки, 2021. - 422, [11] с. - (Сто класиків китайської традиційної культури / під ред. Юань Сіна). - Текст кит. - ISBN 978-7-5013-6996-6 Опис склад. за пер.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Юй Сяньхао (пер.); Юань Сін (ред.); Лі Тай Бо; Національний фонд соціальних наук; "Тринадцята п'ятирічка", національний проект планування видавничої справи (2017 ; Китаї)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ІВ230314 Modern achievements of food science in aspects of cultivated mushrooms application in food technology [Text] : monograph / Nan Haijuan [et al.] ; Sumy National Agrarian University, Henan Institute of Science and Technology, Oles Honchar Dnipro National University. - Odesa : Oldi Plus, 2022. - 95 p. : tab., fig. - Бібліогр.: с. 78-95. - 300 прим. - ISBN 978-966-289-654-1 Перевод заглавия: Сучасні досягнення харчової науки в аспектах застосування культивованих грибів у харчових технологіях (англ. мовою). Переклад назви: Сучасні досягнення харчової науки в аспектах застосування культивованих грибів у харчових технологіях (англ. мовою).Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Nan Haijuan; Хайцзюнь Нан; Stepanova, T. M.; Степанова, Тетяна Михайлівна; Li Bo; Лі Бо; Kondratjuk, N. V.; Кондратюк, Наталія Вячеславівна; Sumy National Agrarian University (Sumy); Henan Institute of Science and Technology; Oles Honchar Dnipro National University
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|