Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (3)Автореферати дисертацій (4)Реферативна база даних (70)Наукова періодика України (149)Авторитетний файл імен осіб (2)
Пошуковий запит: (<.>A=Пасічний В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 15
Представлено документи з 1 до 15
1.
ДС52788
   Пасічний, Василь Миколайович.
Розробка технології комбінованих м'ясопродуктів заданого хімічного складу [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Пасічний Василь Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 155 л.+додат.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА299482
   Пасічний, Володимир Григорович.
Геотехногенні основи управління гідросферою при підземному видобутку вугілля [Текст] : автореф. дис... д- ра техн. наук: 21.00.08 / Пасічний Володимир Григорович ; Національна гірнича академія України. - Дніпропетровськ, 1997. - 34 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національна гірнича академія України (Дніпропетровськ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА293981
   Пасічний, Василь Миколайович.
Розробка технології комбінованих м'ясопродуктів заданого хімічного складу [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Пасічний Василь Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 23 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
Р95031

Метрологія, стандартизація і сертифікація [Текст] : методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студентів спеціальності 6.091700 "Технологія жирів і жирозамінників" заочної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. М. Пасічний, М. М. Клименко. - К. : НУХТ, 2002. - 15 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  
  


Дод. точки доступу:
Пасічний, Василь Миколайович (уклад.); Клименко, Михайло Миколайович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
Р95032

Метрологія, стандартизація і сертифікація [Текст] : методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студентів спеціальності 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" заочної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. М. Пасічний, М. М. Клименко. - К. : НУХТ, 2002. - 15 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  
  


Дод. точки доступу:
Пасічний, Василь Миколайович (уклад.); Клименко, Михайло Миколайович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
Р99427

Загальна технологія харчових виробництв галузі та технологія галузі [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. спец. 6.090200 "Обладнання переробних і харчових виробництв" заочної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. М. Пасічний [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 18 с. - Бібліогр.: с. 18

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пасічний, Василь Миколайович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
Р102475

Робоча програма виробничої практики для студентів III курсу спеціальності 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. М. Пасічний, Н. О. Гапченко. - К. : НУХТ, 2004. - 14 с. - Бібліогр.: с. 14

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пасічний, Василь Миколайович (уклад.); Гапченко, Наталія Олегівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
В348348/Ч. 2
Методи контролю харчових виробництв [Текст] : метод. вказівки до викон. лаб. робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" ден. та заоч. форм навч. / уклад. В. М. Пасічний, О. О. Буша ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2002 .
Ч. 2. - [Б. м.] : [б.в.], 2002. - 14 с. - Бібліогр.: с. 14

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пасічний, Василь Миколайович \уклад.\; Буша, Олексій Олексійович \уклад.\; Національний університет харчових технологій(Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
Р104011

Оптимізація технологічних процесів галузі [Текст] : метод. вказ. до виконання лабораторної роботи для студ. спец. 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. М. Пасічний. - К. : НУХТ, 2004. - 13 с. - Бібліогр.: с. 12

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пасічний, Василь Миколайович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ВА681581

Технологія м'яса та м'ясних продуктів [Текст] : підруч. для студ. спец. "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса", "Виробництво м'ясних продуктів" ВНЗ / М. М. Клименко [та ін.] ; ред. М. М. Клименко. - К. : Вища освіта, 2006. - 639 с.: рис., табл. - ISBN 966-8081-64-1

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Клименко, Михайло Миколайович; Віннікова, Людмила Георгіївна; Береза, Іван Григорович; Гончаров, Георгій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Клименко, Михайло Миколайович (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
РА397489
   Пасічний, Василь Миколайович.
Теорія варіаційного моделювання якості м'ясних та м'ясомістких продуктів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.04 / Пасічний Василь Миколайович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 44 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ВА789306
Ястреба, Юлія Анатоліївна.
Сучасні аспекти використання грибної сировини в технологіях м'ясних та м'ясомістких продуктів [Текст] : монографія / Ю. А. Ястреба, В. М. Пасічний ; Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). - Полтава : ПУЕТ, 2015. - 149, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 123-[150]. - 300 прим. - ISBN 978-966-184-191-7

Рубрикатор НБУВ:
 Л918 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пасічний, Василь Миколайович; "Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ВА835041

Оптимізація виробничих процесів [Текст] : навч. посіб. / Сухенко Ю. Г. [та ін.] ; [за ред. Ю. Г. Сухенка] ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : Інкос, 2019. - 256, [2] с. : рис., табл. - (Харчова промисловість). - Бібліогр.: с. 241-247. - 300 прим. - ISBN 978-617-598-134-4
Присвяч. 121 річниці з дня заснування НУБіП України та 25-річчю створення каф. процесів і обладнання переробки продукції АПК.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сухенко, Юрій Григорович; Жеплінська, Марія Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Тимошенко, Ірина Володимирівна; Сухенко, Юрій Григорович (ред.); Національний університет біоресурсів і природокористування України

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ВА847298

Повноцінне харчування: тренди енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу [Текст] : колект. монографія / [Аксьонова О. В. та ін.] ; за ред. проф. В. В. Євлаш [та ін.] ; Нац. акад. Нац. гвардії України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : НА НГУ, 2020. - 636 с. : рис., табл. - Текст укр. та рос. - Бібліогр. в кінці розд. - 17 прим. - ISBN 978-966-8671-58-6
Дод. тит. арк. англ.

Рубрикатор НБУВ:
 Л8/9 
УДК:
 664 
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Аксьонова, Олена Федорівна; Александров, Олександр Валентинович; Афанас'єва, Оксана Пилипівна; Білий, Дмитро Володимирович; Володавчик, Вікторія Сергіївна; Газзаві-Рогожина, Людмила Вікторівна; Гіренко, Наталія Ігорівна; Губський, Сергій Михайлович; Глущенко, Алла Володимирівна; Гурікова, Ірина Миколаївна; Дрель, Віктор Федорович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Еркебаева, Сапаркуль Умиртаевна; Жегус, Олена Валентинівна; Ілляшенко, Наталія Сергіївна; Ілляшенко, Сергій Миколайович; Каплун, Сергій Олексійович; Коновалова, Ольга Володимирівна; Кот, Сергій Миколайович; Крамаренко, Дмитро Павлович; Лазарєва, Тетяна Анатоліївна; Лишенко, Маргарита Олександрівна; Макаренко, Наталія Олексіївна; Маринін, А. І.; Морозов, Ігор Євгенович; Мурликіна, Наталя Віталіївна; Науменко, Марія Олексіївна; Олініченко, Катерина Сергіївна; Павленко, Сергій Олександрович; Пасічний, Василь Миколайович; Петренко, Олена Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Потапов, Володимир Олексійович; Прядко, Ольга Миколаївна; Савицька, Наталія Леонідівна; Сєногонова, Галина Ігорівна; Сєногонова, Людмила Іванівна; Семенюк, Дмитро Павлович; Суліма, Оксана Володимирівна; Тарасов, Ігор Юрійович; Товма, Ольга Анатоліївна; Товма, Лідія Федорівна; Торяник, Дмитро Олександрович; Українець, Анатолій Іванович; Упатова, Олена Іванівна; Хамитова, Барна Махаматовна; Цихановська, Ірина Василівна; Цуркан, Микола Михайлович; Черкашин, Олександр Дмитрович; Шведюк, Д. А.; Шингисов, Азрет Утебаевич; Шматченко, Наталя Василівна; Якушенко, Євген Миколайович; Євлаш, Вікторія Владленівна (ред.); Потапов, Володимир Олексійович (ред.); Савицька, Наталія Леонідівна (ред.); Товма, Лідія Федорівна (ред.); Національна академія Національної гвардії України (Харків); Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ДС153026
   Пасічний, Василь Миколайович.
Теорія варіаційного моделювання якості м'ясних та м'ясомістких продуктів [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.04 / Пасічний Василь Миколайович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2013. - 595 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 328-370.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського