Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
Пошуковий запит: (<.>U=Л92 я73-5<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.
Р100373

Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. М. М. Клименко. - К. : НУХТ, 2004. - 16 с. - Бібліогр.: с. 16

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Клименко, Михайло Миколайович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
Р102476

Фізико-хімічні та біохімічні основи технології галузі [Текст] : метод. вказівки до викон. лаб. робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. М. М. Клименко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 20 с. - Бібліогр.: с. 20

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Клименко, Михайло Миколайович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
Р109759

Технологія м'яса і м'ясопродуктів [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни і викон. лаб. робіт для студ. спец. 6.050100 "Облік і аудит" напряму 0501 "Економіка і підприємництво" ден. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. М. Страшинський, О. О. Буша. - К. : НУХТ, 2006. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Страшинський, Ігор Мирославович (уклад.); Буша, Олексій Олексійович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
В348348/Ч. 2
Методи контролю харчових виробництв [Текст] : метод. вказівки до викон. лаб. робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" ден. та заоч. форм навч. / уклад. В. М. Пасічний, О. О. Буша ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2002 .
Ч. 2. - [Б. м.] : [б.в.], 2002. - 14 с. - Бібліогр.: с. 14

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пасічний, Василь Миколайович \уклад.\; Буша, Олексій Олексійович \уклад.\; Національний університет харчових технологій(Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
Р104011

Оптимізація технологічних процесів галузі [Текст] : метод. вказ. до виконання лабораторної роботи для студ. спец. 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. М. Пасічний. - К. : НУХТ, 2004. - 13 с. - Бібліогр.: с. 12

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пасічний, Василь Миколайович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ВА867582
   Кишенько, Ірина Іванівна.
Технологія м'яса і м'ясопродуктів. Практикум [Текст] : навч. посіб. для студентів ВНЗ, які навчаються за напрямом підгот. "Харчові технології та інженерія" / І. І. Кишенько, В. М. Старчова, Г. І. Гончаров ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : НУХТ, 2010. - 367 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 360. - 300 прим. - ISBN 978-966-612-101-4

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Старчова, Валентина Миколаївна; Гончаров, Георгій Іванович; Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського