Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (11)
Пошуковий запит: (<.>U=Л992.2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 49
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
РА290252
Гревцева, Наталія Вячеславівна.
Розробка технології прісного тіста з рослинними наповнювачами для механізованого виробництва вареників [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Гревцева Наталія Вячеславівна ; Харківська академія технології та організації харчування. - Х., 1994. - 23 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА321688
Бровенко, Тетяна Вікторівна.
Технологія страв з круп із використанням біологічно активних добавок [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Бровенко Тетяна Вікторівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2002. - 20 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА393810
Хаустова, Тетяна Миколаївна.
Технологія кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Хаустова Тетяна Миколаївна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
УДК:
 641.5 
 664.87 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА403447
Демічковська, Мирослава Павлівна.
Технологія борошняних кулінарних виробів на основі функціональних композицій [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Демічковська Мирослава Павлівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2013. - 21 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА410429
Кашкано, Мар'яна Анатоліївна.
Удосконалення технологій виробництва страв та кулінарних виробів на зерновій основі [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Кашкано Мар'яна Анатоліївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2014. - 19 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА425445
Тарасенко, Тетяна Анатоліївна.
Удосконалення технології кулінарної продукції з борошна шляхом використання сушених овочів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Тарасенко Тетяна Анатоліївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 21 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА437534
Данилюк, Інна Петрівна.
Технологія борошняних кулінарних виробів з порошком Atherina pontica [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Данилюк Інна Петрівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2018. - 19 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ДС124939
Жуков, Евгений Викторович.
Совершенствование технологии изделий из жидкого теста [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Жуков Евгений Викторович ; С.-Петерб. торгово-экон. ин-т. - СПб., 1994. - 153 л. : рис. - Бібліогр.: арк. 102-120.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Санкт-Петербургский торгово-экономический институт

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ДС75891
Бровенко, Тетяна Вікторівна.
Технологія страв з круп із використанням біологічно активних добавок [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Бровенко Тетяна Вікторівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2002. - 198 арк. - арк. 118-132

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ДС141464
Хаустова, Тетяна Миколаївна.
Технологія кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Хаустова Тетяна Миколаївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2012. - 287 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 130-153.

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
УДК:
 641.5 
 664.87 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ДС140471
Демічковська, Мирослава Павлівна.
Технологія борошняних кулінарних виробів на основі функціональних композицій [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Демічковська Мирослава Павлівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2013. - 234, [5] арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 176-198.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
Р77768

Смачні періжки [Текст] / ред. П. Ф. Боброва. - К. : Техніка, 1994. - 32 с. - ISBN 5-335-01282-Х

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Боброва, П. Ф. (ред.)

Видання зберігається у :

13.
ІВ228902
Johnson, Ellen Foscue.
The Bread Book. A Baker's Almanac [Text] / Ellen Foscue Johnson. - Pownal, Vermont : Storey, 1994. - 230 p. : ill. - Назва на корінці : The Bread Book. - ISBN 0-88266-701-7
Batter, Corn & Quick Breads. Doughnuts & Coffeecakes. Sourdough Breads. Festive & Ethnic Breads. biscuits & Muffins. Pancakes, Waffles & Crepes. Multigrain Yeast Breads.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
"Storey", Garden Way

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
Р80008

100 кулинарных рецептов из сои [Текст] / АО "Украинская соя" ; сост. В. Сичкарь [и др.]. - О. : [б.в.], 1995. - 48 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сичкарь, В. (сост.); АО "Украинская соя"

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ВА568793
Чепішко, Павліна.
Завиванці буковинські [Текст] : зб. технол. карт / П. Чепішко. - Чернівці : Прут, 1996. - 64 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
АО260563
Фельдман, Исай Аврамович.
Вареники [Текст] / И. А. Фельдман. - К. : Пресса Украины, 2000. - 85 с. - (Библиотечка гурмана). - ISBN 966-7084-38-8

Рубрикатор НБУВ:
 Л997 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
Р94544

Пицца [Текст] / сост. Р. Дзоно. - Донецк : ПКФ "БАО", 2001. - 32 с. - (Коротко о вкусном). - ISBN 966-548-345-5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Дзоно, Роберто (сост.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
Р90069

Соевая кухня: Блюда из соевых бобов, соевой муки, соевого мяса [Текст] / авт.-сост. И. Р. Киреевский. - Х. : Харків, 2001. - 32 с. - (Библиотечка крестьянина). - ISBN 966-7100-32-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Киреевский, Игорь Ростиславович (авт.-сост.)

Видання зберігається у :

19.
ВА606742
Лазарь, В. Г..
Секреты сои [Текст] : продукт ХХІ века! Вкусно и полезно / В. Г. Лазарь ; НПАО "Агропрод", Соевая фабрика НПАО "Агропрод". - К. : [б.и.], 2001. - 248 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Р123 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
НПАО "Агропрод"; Соевая фабрика НПАО "Агропрод"

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
ВА606496

Вареники, пельмени, блины [Текст] / сост. О. Домодедова. - Донецк : ООО ПКФ "БАО", 2001. - 64 с. - (Коротко о вкусном). - ISBN 966-548-322-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Домодедова, Ольга (сост.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського