Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л992.2<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 49
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | РА290252 Гревцева, Наталія Вячеславівна. Розробка технології прісного тіста з рослинними наповнювачами для механізованого виробництва вареників [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Гревцева Наталія Вячеславівна ; Харківська академія технології та організації харчування. - Х., 1994. - 23 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | РА321688 Бровенко, Тетяна Вікторівна. Технологія страв з круп із використанням біологічно активних добавок [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Бровенко Тетяна Вікторівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2002. - 20 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | РА393810 Хаустова, Тетяна Миколаївна. Технологія кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Хаустова Тетяна Миколаївна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | РА403447 Демічковська, Мирослава Павлівна. Технологія борошняних кулінарних виробів на основі функціональних композицій [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Демічковська Мирослава Павлівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2013. - 21 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | РА410429 Кашкано, Мар'яна Анатоліївна. Удосконалення технологій виробництва страв та кулінарних виробів на зерновій основі [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Кашкано Мар'яна Анатоліївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2014. - 19 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | РА425445 Тарасенко, Тетяна Анатоліївна. Удосконалення технології кулінарної продукції з борошна шляхом використання сушених овочів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Тарасенко Тетяна Анатоліївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 21 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | РА437534 Данилюк, Інна Петрівна. Технологія борошняних кулінарних виробів з порошком Atherina pontica [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Данилюк Інна Петрівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2018. - 19 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | ДС124939 Жуков, Евгений Викторович. Совершенствование технологии изделий из жидкого теста [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Жуков Евгений Викторович ; С.-Петерб. торгово-экон. ин-т. - СПб., 1994. - 153 л. : рис. - Бібліогр.: арк. 102-120.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Санкт-Петербургский торгово-экономический институт
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | ДС75891 Бровенко, Тетяна Вікторівна. Технологія страв з круп із використанням біологічно активних добавок [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Бровенко Тетяна Вікторівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2002. - 198 арк. - арк. 118-132Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. | ДС141464 Хаустова, Тетяна Миколаївна. Технологія кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Хаустова Тетяна Миколаївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2012. - 287 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 130-153.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. | ДС140471 Демічковська, Мирослава Павлівна. Технологія борошняних кулінарних виробів на основі функціональних композицій [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Демічковська Мирослава Павлівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2013. - 234, [5] арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 176-198.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. | Р77768 Смачні періжки [Текст] / ред. П. Ф. Боброва. - К. : Техніка, 1994. - 32 с. - ISBN 5-335-01282-ХРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Боброва, П. Ф. (ред.)
Видання зберігається у :
| 13. | ІВ228902 Johnson, Ellen Foscue. The Bread Book. A Baker's Almanac [Text] / Ellen Foscue Johnson. - Pownal, Vermont : Storey, 1994. - 230 p. : ill. - Назва на корінці : The Bread Book. - ISBN 0-88266-701-7 Batter, Corn & Quick Breads. Doughnuts & Coffeecakes. Sourdough Breads. Festive & Ethnic Breads. biscuits & Muffins. Pancakes, Waffles & Crepes. Multigrain Yeast Breads.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Storey", Garden Way
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 14. | Р80008 100 кулинарных рецептов из сои [Текст] / АО "Украинская соя" ; сост. В. Сичкарь [и др.]. - О. : [б.в.], 1995. - 48 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сичкарь, В. (сост.); АО "Украинская соя"
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 15. | ВА568793 Чепішко, Павліна. Завиванці буковинські [Текст] : зб. технол. карт / П. Чепішко. - Чернівці : Прут, 1996. - 64 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 16. | АО260563 Фельдман, Исай Аврамович. Вареники [Текст] / И. А. Фельдман. - К. : Пресса Украины, 2000. - 85 с. - (Библиотечка гурмана). - ISBN 966-7084-38-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 17. | Р94544 Пицца [Текст] / сост. Р. Дзоно. - Донецк : ПКФ "БАО", 2001. - 32 с. - (Коротко о вкусном). - ISBN 966-548-345-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Дзоно, Роберто (сост.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 18. | Р90069 Соевая кухня: Блюда из соевых бобов, соевой муки, соевого мяса [Текст] / авт.-сост. И. Р. Киреевский. - Х. : Харків, 2001. - 32 с. - (Библиотечка крестьянина). - ISBN 966-7100-32-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Киреевский, Игорь Ростиславович (авт.-сост.)
Видання зберігається у :
| 19. | ВА606742 Лазарь, В. Г.. Секреты сои [Текст] : продукт ХХІ века! Вкусно и полезно / В. Г. Лазарь ; НПАО "Агропрод", Соевая фабрика НПАО "Агропрод". - К. : [б.и.], 2001. - 248 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: НПАО "Агропрод"; Соевая фабрика НПАО "Агропрод"
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 20. | ВА606496 Вареники, пельмени, блины [Текст] / сост. О. Домодедова. - Донецк : ООО ПКФ "БАО", 2001. - 64 с. - (Коротко о вкусном). - ISBN 966-548-322-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Домодедова, Ольга (сост.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |
|
|