РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (14)
Журнали та продовжувані видання (1)
Автореферати дисертацій (3)
Наукова періодика України (79)
Авторитетний файл імен осіб (2)
Пошуковий запит:
(<.>A=Авдєєва Л$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
70
Представлено документи
з 1 до 20
...
1.
Авдєєва Л
. В.
Чутливість до антибіотиків мікроорганізмів, виділених від новонароджених
. — 2000 //
Мікробіол. журн
.
2.
ХІІ з'їзд Товариства мікробіологів України ім. С.М. Виноградського
: тези доп., 25 - 30 трав. 2009 р., Ужгород. — Ужгород: Патент, 2009
3.
Отт В. Д.
Нові функціональні продукти - соєві напої
. — 2004 //
Вестн. физиотерапии и курортологии
.
4.
Клименко М. М.
Використання соєвої пасти при виробництві м'ясних напівфабрикатів
. — 2004 //
Харч. пром-сть
.
5.
Долінський А. А.
Розробка та впровадження нових технологій виробництва вітчизняних функціональних продуктів на соєвій основі
. — 2007 //
Наука та інновації
.
6.
Долінський А. А.
Сучасна технологія виробництва функціональних напоїв на основі сої
. — 2006 //
Наука та інновації
.
7.
Авдєєва Л
. В.
Відділ антибіотиків: підсумки наукової діяльності за 80 років - від заснування і дотепер
. — 2008 //
Мікробіол. журн
.
8.
Долінський А. А.
Особливості технології виробництва нового вітчизняного функціонального продукту харчування
. — 2008 //
Наука та інновації
.
9.
Малиш Н. Г.
Проблема гнійно-запальних захворювань у недоношених новонароджених дітей
. — 2008 //
Вісн. Сум. держ. ун-ту. Сер. Медицина
.
10.
Малиш Н. Г.
Підходи до зниження захворюваності недоношених новонароджених на гнійно-запальні захворювання
. — 2008 //
Вісн. Сум. держ. ун-ту. Сер. Медицина
.
11.
Авдєєва Л
. Ю.
Вдосконалення технології комбінованих м'ясних продуктів з використанням рослинних білків
: Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.04. — К., 2003
12.
Авдєєва Л
. В.
Удосконалення системи мікробіологічного моніторингу за внутрішньолікарняними інфекціями у новонароджених
: Автореф. дис. д-ра мед. наук : 03.00.07. — К., 2003
13.
Авдєєва Л
. В.
Імпресіоністське начало в ліриці Ігоря Сєверяніна
: Автореф. дис... канд. філол. наук : 10.01.02. — К., 2002
14.
Сафронова Л. А.
Антиалкогольні властивості пробіотичного препарату субалін
. — 2011 //
Лікар. справа
.
15.
Балко О. І.
Антифітовірусна активність біопрепарату гаупсин
. — 2010 //
Мікробіологія і біотехнологія
.
16.
Балко О. І.
Вплив екзополісахаридів
Pseudomonas aureofaciens
на пухлиноутворення, спричинене
Agrobacterium tumefaciens
. — 2009 //
Мікробіол. журн
.
17.
Авдєєва Л
. В.
Вплив рН поживного середовища на біосинтез гідролітичних ферментів у бацил
. — 2010 //
Мікробіол. журн
.
18.
Осадча А. І.
Здатність бактерій роду
Bacillus
гідролізувати ксилан
. — 2009 //
Мікробіологія і біотехнологія
.
19.
Авдєєва Л
. Ю.
Метод інтенсифікації процесу отримання ліпосомних наноструктур при дискретно-імпульсному введенні енергії
. — 2010 //
Пром. теплотехника
.
20.
Малиш Н. Г.
Окремі аспекти епідеміології пневмоній у недоношених новонароджених на сучасному етапі
. — 2011 //
Вісн. Сум. держ. ун-ту. Сер. Медицина
.
...
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського