РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (50)
Журнали та продовжувані видання (7)
Автореферати дисертацій (7)
Наукова періодика України (96)
Авторитетний файл імен осіб (1)
Пошуковий запит:
(<.>A=Драган О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
55
Представлено документи
з 1 до 20
...
1.
Тихонова Н. О.
Назад в майбутнє
. — 2010 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
2.
Драган О
. І.
Конкурентні стратегії розвитку підприємств м'ясної галузі
. — 2009 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
3.
Драган О
. І.
Науково-практичний підхід до впровадження системи міжнародних стандартів з менеджменту на підприємстві
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2011. - № 41.
4.
Драган О
. І.
Реінжиніринг бізнес-процесів на підприємствах м'ясної промисловості
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2011. - № 39.
5.
Драган О
. І.
Таксономічна оцінка рівня організації праці на підприємствах м'ясопереробної галузі
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2019. - 25, № 6.
6.
Драган О
. І.
Досвід впровадження системи екологічного менеджменту на підприємствах олійно-жирової галузі
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2020. - 26, № 2.
7.
Драган О
. І.
Виробничий потенціал підприємства: теоретичні аспекти
. — 2010 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
8.
Паска І. М.
Регіональні асиметрії податкоспроможності об'єднаних територіальних громад
//
Фінанс.-кредит. діяльність: проблеми теорії та практики
: зб. наук. пр. - 2020. - Вип. 2.
9.
Драган О
. І.
Соціальна політика підприємств харчової промисловості
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2012. - № 47.
10.
Драган О
. І.
Удосконалення управління вищим навчальним закладом в умовах зростання конкуренції на ринку освітніх послуг
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2017. - 23, № 3.
11.
Драган О
. І.
Оцінка інтелектуального потенціалу при формуванні конкурентних переваг підприємства
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2018. - 24, № 3.
12.
Драган О
. І.
Формування системи стрес-менеджменту на підприємствах м'ясопереробної галузі
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2018. - 24, № 1.
13.
Драган О
. І.
Прикладні аспекти удосконалення нормування праці на підприємствах м'ясопереробної галузі
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2017. - 23, № 4.
14.
Бойко С. В.
Структурні асиметрії податкових надходжень до Зведеного бюджету України за КВЕД 009:2010
//
Фінанс.-кредит. діяльність: проблеми теорії та практики
: зб. наук. пр. - 2019. - Вип. 1.
15.
Бойко С. В.
Структурні асиметрії податкових надходжень до Зведеного бюджету України за КВЕД 009:2010
//
Фінанс.-кредит. діяльність: проблеми теорії та практики
: зб. наук. пр. - 2019. - Вип. 1.
16.
Драган О
. І.
Особливості процесу ідентифікації екологічних аспектів на підприємствах харчової промисловості
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2015. - 21, № 3.
17.
Драган О
. І.
Концептуальний підхід до управління талантами на підприємствах харчової галузі
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2019. - 25, № 2.
18.
Драган О
. І.
Розвиток тваринництва та його вплив на конкурентоспроможність підприємств м'ясної галузі
. — 2007 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
19.
Драган О
. І.
Концепція удосконалення організації і нормування праці підприємств м'ясної галузі
. — 2006 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
20.
Драган О
. І.
Формування корпоративної культури на підприємствах м'ясної промисловості
. — 2007 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
...
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського