РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (50)Журнали та продовжувані видання (7)Автореферати дисертацій (7)Наукова періодика України (96)Авторитетний файл імен осіб (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Драган О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 55
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Тихонова Н. О. Назад в майбутнє. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
2.

Драган О. І. Конкурентні стратегії розвитку підприємств м'ясної галузі. — 2009 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
3.

Драган О. І. Науково-практичний підхід до впровадження системи міжнародних стандартів з менеджменту на підприємстві // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2011. - № 41.
4.

Драган О. І. Реінжиніринг бізнес-процесів на підприємствах м'ясної промисловості // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2011. - № 39.
5.

Драган О. І. Таксономічна оцінка рівня організації праці на підприємствах м'ясопереробної галузі // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 6.
6.

Драган О. І. Досвід впровадження системи екологічного менеджменту на підприємствах олійно-жирової галузі // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 2.
7.

Драган О. І. Виробничий потенціал підприємства: теоретичні аспекти. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
8.

Паска І. М. Регіональні асиметрії податкоспроможності об'єднаних територіальних громад // Фінанс.-кредит. діяльність: проблеми теорії та практики : зб. наук. пр. - 2020. - Вип. 2.
9.

Драган О. І. Соціальна політика підприємств харчової промисловості // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 47.
10.

Драган О. І. Удосконалення управління вищим навчальним закладом в умовах зростання конкуренції на ринку освітніх послуг // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 3.
11.

Драган О. І. Оцінка інтелектуального потенціалу при формуванні конкурентних переваг підприємства // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 3.
12.

Драган О. І. Формування системи стрес-менеджменту на підприємствах м'ясопереробної галузі // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 1.
13.

Драган О. І. Прикладні аспекти удосконалення нормування праці на підприємствах м'ясопереробної галузі // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 4.
14.

Бойко С. В. Структурні асиметрії податкових надходжень до Зведеного бюджету України за КВЕД 009:2010 // Фінанс.-кредит. діяльність: проблеми теорії та практики : зб. наук. пр. - 2019. - Вип. 1.
15.

Бойко С. В. Структурні асиметрії податкових надходжень до Зведеного бюджету України за КВЕД 009:2010 // Фінанс.-кредит. діяльність: проблеми теорії та практики : зб. наук. пр. - 2019. - Вип. 1.
16.

Драган О. І. Особливості процесу ідентифікації екологічних аспектів на підприємствах харчової промисловості // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 3.
17.

Драган О. І. Концептуальний підхід до управління талантами на підприємствах харчової галузі // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 2.
18.

Драган О. І. Розвиток тваринництва та його вплив на конкурентоспроможність підприємств м'ясної галузі. — 2007 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
19.

Драган О. І. Концепція удосконалення організації і нормування праці підприємств м'ясної галузі. — 2006 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
20.

Драган О. І. Формування корпоративної культури на підприємствах м'ясної промисловості. — 2007 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського