Пошуковий запит: (<.>A=Драган О$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 55
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Драган О. І. Wellbeing-технології - новий напрямок у розвитку менеджменту персоналу компаній харчової галузі // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 2.
|
2. |
Драган О. І. Виробничий потенціал підприємства: теоретичні аспекти. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
3. |
Драган О. В. Діяльність прокурора у виконавчому провадженні: актуальні питання теорії та практики : монографія. — Львів: Вид-во Львів. політехніки, 2019
|
4. |
Драган О. В. Державно-правове регулювання діяльності фінансових посередників на ринку цінних паперів : автореф. дис. ... канд. юрид. наук : 12.00.07. — К., 2011
|
5. |
Драган О. І. Досвід впровадження системи екологічного менеджменту на підприємствах олійно-жирової галузі // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 2.
|
6. | Економіка праці та соціально-трудові відносини : навч. посіб. — Київ: Кафедра, 2020
|
7. | Економіко-математичні методи і моделі в галузі управління персоналом : навч. посіб. — Київ: Кафедра, 2019
|
8. |
Драган О. І. Забезпечення конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості України : автореф. дис... д-ра екон. наук : 08.00.04. — К., 2008
|
9. |
Драган О. І. Заходи щодо удосконалення управління структурними підрозділами на підприємствах м'ясної промисловості. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
10. | Збалансування продовольчого ринку в контексті забезпечення продовольчої безпеки : монографія. — Київ: Кондор, 2015
|
11. |
Драган О. І. Комплексне перероблення сировини на м'ясокомбінатах. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
|
12. |
Драган О. І. Конкурентні стратегії розвитку підприємств м'ясної галузі. — 2009 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
13. |
Драган О. І. Концептуальний підхід до управління талантами на підприємствах харчової галузі // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 2.
|
14. |
Драган О. І. Концепція удосконалення організації і нормування праці підприємств м'ясної галузі. — 2006 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
15. | Кримінальне право України. Особлива частина : навч. посіб. : конспект лекцій. — Ірпінь: Твори, 2021 — N 20220928.
|
16. | Кримінологічні засади участі України у міжнародній системі запобігання злочинності : монографія. — Ірпінь: Твори, 2021
|
17. | Менеджмент персоналу : навч. посіб. — Київ: Лино, 2022
|
18. |
Драган О. І. Методичні підходи до впровадження логістичної системи на підприємстві м'ясної промисловості. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
19. |
Тихонова Н. О. Назад в майбутнє. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
20. |
Драган О. І. Науково-практичний підхід до впровадження системи міжнародних стандартів з менеджменту на підприємстві // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2011. - № 41.
|
| |