РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)Наукова періодика України (7)
Пошуковий запит: (<.>A=Карпик Г$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.

Юрчак В. Г. Дослідження макаронних властивостей цільнозернового пшеничного борошна // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 47.
2.

Карпик Г. В. Удосконалення технології макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Київ, 2014
3.

Юкало В. Г. Молекулярно-масовий розподіл казеїнових фосфопептидів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 5.
4.

Карпик Г. В. Особливості виробництва булочних виробів з Rheum L. // Chemistry, Technology and Application of Substances. - 2022. - 5, № 2.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського